Siema mam skrypt na gildie ktore same sie beda rozbudowywać, tylko nie wiem jak zrobić żeby budowla wklejała się np. po 2 godzinach. W skrócie: Jak zrobić żeby te //paste wykonywało się po 2 godzinach niezależnie czy gracz jest na serwerze czy nie?
command /g1:
trigger:
if {g.%player%} is 1:
if block under player is bedrock:
if {c::%player%} >= 50:
if {lvl::%player%} >= 15:
if {glvl.%player%} is 0:
set {glvl.%player%} to 1
execute console command "pex user %player% add worldedit.*"
execute player command "//schematic load g1"
execute player command "//paste"
execute console command "pex user %player% remove worldedit.*"
Pytanie
lizz0r 2
Siema mam skrypt na gildie ktore same sie beda rozbudowywać, tylko nie wiem jak zrobić żeby budowla wklejała się np. po 2 godzinach. W skrócie: Jak zrobić żeby te //paste wykonywało się po 2 godzinach niezależnie czy gracz jest na serwerze czy nie?
command /g1: trigger: if {g.%player%} is 1: if block under player is bedrock: if {c::%player%} >= 50: if {lvl::%player%} >= 15: if {glvl.%player%} is 0: set {glvl.%player%} to 1 execute console command "pex user %player% add worldedit.*" execute player command "//schematic load g1" execute player command "//paste" execute console command "pex user %player% remove worldedit.*"
Edytowane przez PoweredDragonOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/18263-automatyczna-rozbudowa-gildii/Udostępnij na innych stronach
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi