Skocz do zawartości

Głosowanie #2 (Maj 2017)

Libter

Wybory  

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien reprezentować społeczność forum w zarządzie?

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Głosowanie potrwa do 12:00 05.05.2017. Kolejność kandydatów jest przypadkowa wg. ułożenia ich tematów w dziale Zarząd, do zarządu dostaje się dwóch kandydatów z największą ilością głosów.

Głosowania z multikont karane będą banem, przy liczeniu głosów konta utworzone po ogłoszeniu wyborów nie będą brane pod uwagę.

Pragnę jedynie przypomnieć kandydatom, że upominanie czy masowe wiadomości do wielu osób z prośbą o zagłosowanie na swoją osobę nie powinny mieć tu miejsca.

Jeśli chcesz godnie reprezentować społeczność forum, to przede wszystkim zachowuj się godnie.

Pozdrawiam :)

7 minut temu, Libter napisał:

Swój głos oddaję na @boleknowak, który niemal wygrał poprzednie wybory - to całkiem dobry kandydat i warto dać mu szansę :>

Ja jednak nie pokuszę się jak Sz.P @Libter, myślę, że godnym kandydatem do zarządu będzie @PoweredDragon :) (Proszę o zmianę głosu z @Myszak na @PoweredDragon)

Edytowane przez HeezQ

Głosuję na @PoweredDragon, ponieważ jest on najaktywniej pomagającym użytkownikiem forum posiadającym bardzo rozległą wiedzę na temat skryptów. Jakby nie patrzeć - jest to forum o skryptach, więc dlaczego w zarządzie miałyby być osoby które ze skryptami niemal nie mają styczności?

2 godziny temu, LosTigeros napisał:

Pragnę jedynie przypomnieć kandydatom, że upominanie czy masowe wiadomości do wielu osób z prośbą o zagłosowanie na swoją osobę nie powinny mieć tu miejsca.

Jeśli chcesz godnie reprezentować społeczność forum, to przede wszystkim zachowuj się godnie.

Pozdrawiam :)

Skądże

1 godzinę temu, InuXPvP napisał:

Ja oddałem swój głos na @Myszak, ponieważ jest on dla mnie najbardziej zaufanym gościem oraz zawsze się z nim można dogadać

Nikt tu nikogo nie przekupuje :kappa:

23 minuty temu, JakisTamKuba napisał:

Najlepszym kandydatem jest @JakisTamKuba, wiec na niego glosuje :D

:kappa: make skript community random again

25 minut temu, Libter napisał:

@wcale to nie ja

Czyim multikontem jesteś? :kappa: 

O nie bagiety mnie dopadły :kappa:

Nie banuj błagam

//skąd wiesz że to multikonto, przecież ja Anetka jestem :kappa:

//Twoje konto zostało zrobione po utworzeniu ankiety, głos nie zostanie wzięty pod uwagę ~Myszak :kappa:

//A te głosy które przekupiłeś, zaspamiłeś im też unieważnione? @Myszak

Edytowane przez wcale to nie ja

• Libter przypiął/eła ten temat
  • Norbi zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...