Cinu2421 19 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Jaki hosting bedzie najlepszy pod serwer mc jednoczesnie chcialbym aby ceny nie byly jakies kosmiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 2 minuty temu, Cinu2421 napisał: Jaki hosting bedzie najlepszy pod serwer mc jednoczesnie chcialbym aby ceny nie byly jakies kosmiczne. LVL UP oraz Pukawka cieszą się dobrą reputacją. Powinieneś na nie rzucić okiem. Cinu2421, gnomq i Helios1993 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cinu2421 19 Opublikowano 9 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 9 minut temu, Kormic napisał: LVL UP oraz Pukawka cieszą się dobrą reputacją. Powinieneś na nie rzucić okiem. Co do pukawki myslisz ze lepiej wziac vps czy ten serwer za "28zl" Robie maly survival nie spodziewal sie aby graczy bylo wiecej niz 30 A co do lvlup to bedzie duza roznica miedzy serwerem postawionym w polsce a francji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 3 minuty temu, Cinu2421 napisał: Co do pukawki myslisz ze lepiej wziac vps czy ten serwer za "28zl" Masz na myśli "Minecraft Bez Limitu"? 3 minuty temu, Cinu2421 napisał: Robie maly survival nie spodziewal sie aby graczy bylo wiecej niz 30 W takim wypadku nie musisz kupować niczego wyszukanego, jakiś LVL UP wystarczy. 4 minuty temu, Cinu2421 napisał: A co do lvlup to bedzie duza roznica miedzy serwerem postawionym w polsce a francji? Mogą być (lecz nie muszą) zauważalne różnice w opóźnieniu (pingu), natomiast serwer w Polsce na pewno będzie droższy od serwera we Francji. Cinu2421 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cinu2421 19 Opublikowano 9 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 (edytowane) W dniu 9.10.2020 o 20:05, Kormic napisał: Masz na myśli "Minecraft Bez Limitu"? W takim wypadku nie musisz kupować niczego wyszukanego, jakiś LVL UP wystarczy. Mogą być (lecz nie muszą) zauważalne różnice w opóźnieniu (pingu), natomiast serwer w Polsce na pewno będzie droższy od serwera we Francji. Tak mam na mysli "Minecraft Bez Limitu" kiedys chyba na craftserve bralem podobna oferte i przyznam ze problemy byly juz przy 15 graczach online Edytowane 15 października 2020 przez xNightPower_ Poprawiam wygląd na ciemnym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Sprawdź tą ofertę: Helczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 301 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 (edytowane) W dniu 9.10.2020 o 20:42, Michix napisał: Sprawdź tą ofertę: ^ Zapraszam do przejrzenia i zadawania pytań. W dniu 9.10.2020 o 20:08, Cinu2421 napisał: Tak mam na mysli "Minecraft Bez Limitu" kiedys chyba na craftserve bralem podobna oferte i przyznam ze problemy byly juz przy 15 graczach online Będziesz mógł przez 3 dni za darmo przetestować sobie możliwości serwera i bez żadnych zobowiązań zrezygnować. Edytowane 15 października 2020 przez xNightPower_ Poprawiam wygląd na stylu ciemnym (w cytacie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 149 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 W pukawce jest ten pakiet bez limitu, ale tak naprawde masz 8gb ramu, jeżeli je zapełnisz to wtedy musisz napisać do supportu i powinni ci zwiększyć limit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polsatgraniepl 102 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 titanaxe... Tylko tyle powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polsatgraniepl 102 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 3 godziny temu, Kormic napisał: LVL UP oraz Pukawka cieszą się dobrą reputacją. Powinieneś na nie rzucić okiem. tylko tyle chciałbyn napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 10 października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 października 2020 15 godzin temu, polsatgraniepl napisał: titanaxe... Tylko tyle powiem Titanaxe to jeden z najgorszych i najdroższych polskich hostingów, nie polecam. W filmie wyżej zostały przedstawione jedynie problemy, które są spowodowane brakiem doświadczenia osoby prowadzącej serwer. Co do pytania: Jeśli potrafisz konfigurować vpsa, bierz lvlup FR 4gb. Jeśli nie, bierz pukawkę za 28zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polsatgraniepl 102 Opublikowano 11 października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 października 2020 W dniu 10.10.2020 o 15:23, Helios1993 napisał: Titanaxe to jeden z najgorszych i najdroższych polskich hostingów, nie polecam. W filmie wyżej zostały przedstawione jedynie problemy, które są spowodowane brakiem doświadczenia osoby prowadzącej serwer. Co do pytania: Jeśli potrafisz konfigurować vpsa, bierz lvlup FR 4gb. Jeśli nie, bierz pukawkę za 28zł. nie ,że coś ale tylko na titanaxe z najbardziej popularnych zrobisz wszystko w jednym gui a nie latać po innych stronach z domenami serwerami mailami itemshopem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 149 Opublikowano 11 października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 października 2020 44 minuty temu, polsatgraniepl napisał: nie ,że coś ale tylko na titanaxe z najbardziej popularnych zrobisz wszystko w jednym gui a nie latać po innych stronach z domenami serwerami mailami itemshopem itp. a w pukawce to nie ma wszystkiego w 1? pukawka jest ok, używam 4 lata i nie miałem problemów z stabilnością, titanaxe kiedyś nawet był tańszy i lepszy od pukawki ale z 2 lata temu bardzo się ten hosting popsuł. Jeśli masz trochę więcej $ to polecam też server.pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 11 października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 października 2020 41 minut temu, Tymekd napisał: titanaxe kiedyś nawet był tańszy i lepszy od pukawki Nigdy nie był, na titanaxie ceny zawsze były wysokie, i zawsze używali te same xeony. Pukawka zawsze była bardzo tanim hostingiem z dobrym cpu. Jedyną dobrą rzeczą jaką słyszałem o titanaxie jest szybki support, lecz nie wiem czy zawsze taki jest, czy to tylko jednorazowe szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 149 Opublikowano 11 października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 października 2020 Teraz, Helios1993 napisał: Nigdy nie był, na titanaxie ceny zawsze były wysokie, i zawsze używali te same xeony. Pukawka zawsze była bardzo tanim hostingiem z dobrym cpu. Jedyną dobrą rzeczą jaką słyszałem o titanaxie jest szybki support, lecz nie wiem czy zawsze taki jest, czy to tylko jednorazowe szczęście. titanaxe ma tak samo szybką pomoc techniczną jak pukawka, dużych różnic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polsatgraniepl 102 Opublikowano 11 października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 października 2020 2 minuty temu, Tymekd napisał: a w pukawce to nie ma wszystkiego w 1? pukawka jest ok, używam 4 lata i nie miałem problemów z stabilnością, titanaxe kiedyś nawet był tańszy i lepszy od pukawki ale z 2 lata temu bardzo się ten hosting popsuł. Jeśli masz trochę więcej $ to polecam też server.pro teraz mam serwer pukawka (tab btw polecam MonCraft.pl - server pixelmpon) ale jest wiele problemów z nią. nie ma domen/itemshop nie przelewał w niekturych tranzakcjach pieniędzy na konto. Permisje subkont nie działają... (napisał bym tak z 2 linijki ale puźno i musze kończyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 149 Opublikowano 11 października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 października 2020 Teraz, polsatgraniepl napisał: teraz mam serwer pukawka (tab btw polecam MonCraft.pl - server pixelmpon) ale jest wiele problemów z nią. nie ma domen/itemshop nie przelewał w niekturych tranzakcjach pieniędzy na konto. Permisje subkont nie działają... (napisał bym tak z 2 linijki ale puźno i musze kończyć) mi itemshop zawsze działa normalnie a permisje subkont są słabo opisane ale działają (przynajmniej działy 2 lata temu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 225 Opublikowano 11 października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 października 2020 TYLKO LVLUP. MAM TAM 16 GB I JEST K0X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krytyYT 37 Opublikowano 12 października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 października 2020 19 godzin temu, gnomq napisał: TYLKO LVLUP. MAM TAM 16 GB I JEST K0X. z kodem invite.ovh 10% zniżki gnomq i Cinu2421 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 12 października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 października 2020 Godzinę temu, krytyYT napisał: z kodem invite.ovh 10% zniżki z kodem t7my9q -18% krytyYT i Cinu2421 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzmaciek 37 Opublikowano 14 października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 października 2020 (edytowane) Nie polecałbym brać ani pukawki ani titanaxa, chociaż tylko z tym pierwszym mam doświadczenie. Na równie tanich hostingach zagranicznych gra chodziła dużo, dużo lepiej niż na pukawce (co oczywiście nie oznacza, że dobrze i to, że na pukawce chodziło fatalnie), ale najlepszym miejscem, według mnie (przetestowanym) jest LVLUP.pro, polecam na FR wszystko śmiga ładnie, polecam 4GB FR, po optymalizacjach (Minecraft niestety pod tym względem nie powala i to kolejna rzecz do zrobienia dla admina) itd. powinno wystarczyć dla 24-30 graczy, z doświadczenia. Te 35 złotych to nie góra pieniędzy, a myślę, że nie pożałujesz. Edytowane 14 października 2020 przez krzmaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cinu2421 19
Jaki hosting bedzie najlepszy pod serwer mc jednoczesnie chcialbym aby ceny nie byly jakies kosmiczne.
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi