jaku49 691 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 (edytowane) Siemson, od kilku dni nurtuje mnie pytanie dlaczego gracze tak nienawidzą nowego pvp, które zawitało do gry w wersji 1.9? #edit: za odpowiedzi daje lajki, gdy mogę to daję, jak nie mam to później dam Edytowane 6 stycznia 2019 przez jaku49 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/31169-co-jest-z%C5%82ego-w-pvp-powy%C5%BCej-18/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 Co jest złego w pvp 1.9+? jest wielka różnica między tymi oto trybami pvp czy jak to tam można nazwać, w jednym wielkim skrócie: Youtube - minecraft combos 1.8 - minecraft combos 1.9 Chodzi tutaj o szybkość klikania, ponieważ w 1.8 można klikać tyle cps ile chcesz a w 1.9 jest to ograniczone, też możesz klikac ile cps chcesz ale im więcej klików na sekunde tym mniej obrażen zadajesz przeciwnikowi, to tyle jaku49 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/31169-co-jest-z%C5%82ego-w-pvp-powy%C5%BCej-18/#findComment-202959 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 Bo nie umieją się z nim bić :V I że niby długo trwają walki :V Walki pewnie długo trwają bo nadal niektórzy spamią... Nie działają też ich makra 100CPS :V nwse i jaku49 2 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/31169-co-jest-z%C5%82ego-w-pvp-powy%C5%BCej-18/#findComment-202960 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 551 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 To, że w 1.9 największe ezzy mają szansę zabić największe prosy. Jedynie się zgadzam z @McKoxu, że też dużo z nich narzeka na macro. jaku49 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/31169-co-jest-z%C5%82ego-w-pvp-powy%C5%BCej-18/#findComment-202962 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrakeSun 4 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 Po pierwsze te PvP jest fajną nowością, która wsm się sprawdza (chociaż nie każdy umie się przyzwyczaić). Po drugie, jeśli robisz serwer lub coś takiego na wersje 1.9+ to wystarczy wgrać plugin zmieniający PvP z tej wersji na wersje np. 1.8. jaku49 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/31169-co-jest-z%C5%82ego-w-pvp-powy%C5%BCej-18/#findComment-202963 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denger_ 11 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 Też niedawno byłem temu nowemu pvp przeciwny ale zmieniłem zdanie bo jest to po prostu fajne i lepsze bo ci gówniani "pseudo" pro kozacy pvp z 1.8 nie mogą na tych swoich kijowych auto clickach zrobić 100cps na sekundę. Poza tym niestety ale z tym się muszę zgodzić iż na wersjach wyższych od 1.8 jest mniej fpsów ale akurat to da się jakoś znieść Niestety prawda jest też taka że większość tych "hejterów" nowego pvp przykład: @HotAngel2K17 nawet na tej wersji praktycznie w ogóle nie grali xD jaku49, Peridot i tusicotugu2007 2 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/31169-co-jest-z%C5%82ego-w-pvp-powy%C5%BCej-18/#findComment-202964 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1968 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 1.8 Bardziej skill zakładanie stref itp 1.9 Bardziej fart jaku49, kerpson i tusicotugu2007 2 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/31169-co-jest-z%C5%82ego-w-pvp-powy%C5%BCej-18/#findComment-202969 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 1 godzinę temu, xAxee napisał: 1.8 Bardziej skill zakładanie stref itp 1.9 Bardziej fart Combat z 1.8 jest wielkim gównem. Wygrywa ten, który potrafi celownikiem najechać na przeciwnika i ma macro - jaki jest w tym sens? Lecisz sobie pograć normalnie, a typo zakłada ci strefę (...). W wersjach 1.9+ w końcu się wyzbyli tego i już dzieciarnia narzeka, bo im autoclickery przestają działać i nie ogarniają, że atakujesz turowo (raz na jakiś czas - jest przedział, gdzie atakujesz i gdzie się bronisz). O tyle w tym jest dobrze, że ZAWSZE i to ZAWSZE masz szanse na wygraną. Typo z diax setem, a ty jedynie żelazo? Nie ma problemu! Wysil swój mózg i pomyśl, jak rozegrać całą sytuację. Mechanika najnowszego combata sprowadza cię na strategiczne przemyślenia, co jest bratnią duszą minecrafta. W końcu to poniekąd gra rp z rozbudowanym budownictwem. Także nie widzę uzasadnienia w negatywnych opiniach nt. nowego systemu pvp. 3 godziny temu, jaku49 napisał: Siemson, od kilku dni nurtuje mnie pytanie dlaczego gracze tak nienawidzą nowego pvp, które zawitało do gry w wersji 1.9? Jeżeli robisz serwery, gdzie nie ma wzmianki o pvp typu; SkyBlock, RPG, RL, to przystań nad combatem 1.9. Zawsze jest to fajne udogodnienie rozgrywki. Jeżeli natomiast chodzi o typowy serwer do klepy, czy minigamesy, to również bym przystał nad nowym systemem (wyżej masz powód), ale to już kwestia, czy ci również się podoba. Zawsze możesz się do tego odnieść pluginem, który dezaktywuje turowe pvp i zamienia je na te z 1.8. jaku49 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/31169-co-jest-z%C5%82ego-w-pvp-powy%C5%BCej-18/#findComment-202977 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 551 Opublikowano 6 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 15 godzin temu, _Of3k napisał: Combat z 1.8 jest wielkim gównem. Wygrywa ten, który potrafi celownikiem najechać na przeciwnika i ma macro - jaki jest w tym sens? Lecisz sobie pograć normalnie, a typo zakłada ci strefę (...). W wersjach 1.9+ w końcu się wyzbyli tego i już dzieciarnia narzeka, bo im autoclickery przestają działać i nie ogarniają, że atakujesz turowo (raz na jakiś czas - jest przedział, gdzie atakujesz i gdzie się bronisz). O tyle w tym jest dobrze, że ZAWSZE i to ZAWSZE masz szanse na wygraną. Typo z diax setem, a ty jedynie żelazo? Nie ma problemu! Wysil swój mózg i pomyśl, jak rozegrać całą sytuację. Mechanika najnowszego combata sprowadza cię na strategiczne przemyślenia, co jest bratnią duszą minecrafta. W końcu to poniekąd gra rp z rozbudowanym budownictwem. Także nie widzę uzasadnienia w negatywnych opiniach nt. nowego systemu pvp. Jeżeli robisz serwery, gdzie nie ma wzmianki o pvp typu; SkyBlock, RPG, RL, to przystań nad combatem 1.9. Zawsze jest to fajne udogodnienie rozgrywki. Jeżeli natomiast chodzi o typowy serwer do klepy, czy minigamesy, to również bym przystał nad nowym systemem (wyżej masz powód), ale to już kwestia, czy ci również się podoba. Zawsze możesz się do tego odnieść pluginem, który dezaktywuje turowe pvp i zamienia je na te z 1.8. Tak, i właśnie teraz na serwerach 1.9 nie ma znaczenia jakiego to ma seta, bo i tak gość z najsłabszym setem ma szansę wygrać. Tam potrafi wygrać największy ez, więc to jest ogromny "-" Jak powiedział @xAxee, w 1.9 liczy się fart xAxee i jaku49 2 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/31169-co-jest-z%C5%82ego-w-pvp-powy%C5%BCej-18/#findComment-203026 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 6 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 8 godzin temu, HotAngel2K17 napisał: Tak, i właśnie teraz na serwerach 1.9 nie ma znaczenia jakiego to ma seta, bo i tak gość z najsłabszym setem ma szansę wygrać. Tam potrafi wygrać największy ez, więc to jest ogromny "-" Jak powiedział @xAxee, w 1.9 liczy się fart Dlaczego nie ma znaczenia? Jest ogromna różnica między diamentem, a skórą, chociażby to ze skóra padnie o wiele szybciej niż sam diament. Posiadanie szansy nie mówi od razu, że gorszy może wygrać. W tej konfiguracji jest akurat znikoma, jeżeli nie posiadasz jakiś boostów, czy tarczy - tarcza również ma swoją wytrzymałość i czasem ci się blokuje (tak apropos). Teraz sytuacja wygląda tak iż odbijasz piłeczkę, gdzie combat 1.8 jest o wiele wiele gorszy niż nowy system pvp. Jeżeli oponent założy ci strefę to nic już nie zrobisz. W nowych odsłonach mc jesteś w stanie powalczyć na równi, a ekwipunek jest jedynie dodatkiem, który też ma ingerencję na twój margines wygranej. Teraz, z czego zauważyłem jest bilans pomiędzy różnymi typami ekwipunku. Nie musisz posiadać diamentu, żeby być prosem. Drugą alternatywą są właśnie dodatki, które trzymasz zawsze przy sobie, zważywszy na minus "największy ez jest w stanie wygrać", wyobraź sobie, że jesteś prosem i posiadasz wszystko od armora po dodatki, czy to nie czyni cię elitą? Samo uwzględnienie, że ez ma słaby armor, ale za to ma dodatki w postaci miksturek/złotych jabłek nie mówi, że wygra. Strategicznie wychodzisz na przeciwko oponentowi własnymi siłami - oponent ma miksturki, no i co? Ja też mam. Ma słabego armora? Ja natomiast mam lepszy. Nie ma łuku? Phi. Na dystans go wezmę. Ma koxy? Ja za to mam złote jabłka. Szala zwycięstwa w tej chwili przekłada się na twoje korzyści. Zarazem możesz przeciwnika ostrzelać na odległość, a zarazem negować jego efekt enchantowanego złotego jabłka poprzez posiadanie dobrego armora wraz ze zwykłymi złotymi jabłkami (dostajesz mniejszy dmg od oponenta, a jemu prędzej, czy później skończy się armor). W 1.8 pvp sprowadza się jedynie do posiadania koxów i zapasu armora oraz ilości miksturek na siłę. A przepraszam nie wspomniałem o macro. Jaki jest w tym sens? Samo negowanie nowego systemu pvp ze względu na czas potyczki, czy szansy wygranej jest wręcz śmieszne. Jak długo klepiesz się na 1.8, jak długo na 1.9? Zapewniam cię, że padasz szybciej na 1.9 niż 1.8 - 3 sety, 50 koxów, 8 siłek na ile ci starczy? 10 minut ci minie. Na 1.9 będziesz zbyt biedny, żeby coś takiego posiadać i rozgrywka potoczy się znacznie krócej. Koxy nie będą tak masowo dostępne niż w tym dziecinnym combacie 1.8. Wspominając, że każdy ez ma szansę wygrać. Patrz z drugiej strony. Jesteś prosem przeciwko eziowy. Co jest oczywiste? Ty wygrasz, czy on? To, że ma jakąś tam szanse, nie przekłada się na 100% wygranie nooba. Czas zostawić te BARDZO FAJNE pvp i pogodzić się z nowymi aktualizacjami minecrafta. Jeżeli ci się coś nie podoba pozostań na starych wersjach, ale nie przekładaj swojej opinii na osoby zewnętrzne. To, że ci nie spodobał się turowy system walki nie oznacza iż osoba trzecia musi twierdzić tak samo. Ze względu na takie zacofane osoby tworzy się ogólny hejt, a dzieci to łykają, później właściciele serwerów mają dylematy "1.8, czy 1.9?", bo dzieciarnia woli macro i niż dorosłe przemyślane klepy. Co do tych wcześniej wspominanych fpsów. W których my czasach żyjemy? To jest 2009 rok, czy 2019? Standardy wciąż się zmieniają. Notch sprzedał mc. Microsoft wprowadza nowe rzeczy i czego wy oczekujecie? Takiej samej ilości klatek? Trochę szkoda, że wydajność spada, ale ze względu na posiadanie starego komputera to nie ma co się dziwić. Czas przyoszczędzić i kupić nową jednostkę, a nie wciąż narzekać "A bo mi mc laguje" - no super, że masz ścinki, ale kogo to interesuje? Po sklepach zapewne latasz, przysiądź chwilkę nad światem IT i stwórz budżetową nową konfigurację jednostki, zapewniam cię, że jeżeli zastosujesz nowe standardy, mc przyśpieszy i otworzy ci się nowa droga na lepsze gry. Używanie starocia TERAZ jest przecież oczywistym złym pomysłem. Kupić jakieś używki za 1.5k (nie mów mi, że nie uzbierasz z kieszonkowych - jesteś w stanie i mi nie zaprzeczaj) i cieszyć się 200 klatkami jest trudne do wykonania? Akurat macie tak dobrą sytuację, że sami rodzice przychodzą do większej ilości dzieci i mówią "Słuchaj. Kupujemy ci komputer, tylko wybierz sobie jaki.". Większość dzieci spojrzy sobie na ledy, ale cóż (...). Tak czy inaczej dostajecie i co w tedy? Kończy się narzekanie na lagi. Łooo. Koniec lagów! Ale jak? NO BO CHOLERKA MASZ NOWĄ KARTĘ GRAFICZNĄ I PROCESOR. CO W EFEKCIE DAJE CI LEPSZĄ WYDAJNOŚĆ W GRACH. CO NATOMIAST PRZEKŁADA SIĘ NA WIĘKSZĄ ILOŚĆ FPS. Logiczne? Nie? Tyle w temacie (...). knugi i jaku49 2 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/31169-co-jest-z%C5%82ego-w-pvp-powy%C5%BCej-18/#findComment-203067 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DmnQ 0 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 @kerpson ale ty jesteś jakiś *****? na 1.8 to na farta jest AIM jest mega ważny i na 1.8 nie musisz go mieć bo wystarczy autoclicker i tylko myszką ruszać lewo prawo i wtedy kto ma farta ten ma farta wygrać a strefa na 1.8 jest za OP i tak to kto ma farta ją założy na 1.9+ Aim jest mega mega ważny a to nie jest łatwe bo atakujesz co 0.7 sekundy jeżeli idealnie Odmierzysz czas (kolejny skill do tego potrzebny) i strefę trzeba się nauczyć do przodu i tyłu lub 2 sposób lewo prawo i żeby się z tego wywiązać musisz mieć dobry aim i dobry timing (nie to co w 1.8 typ cie bije z 4 blok) i jeszcze kryt spam to tez wymaga aim i dobrego poruszania się unikać knocka przeciwnika (nie to co 1.8 dostaniesz knock nagle na 10 kratek) i przynajmniej nie ma knocka tkiego na 1.9+ niż na 1.8 gdzie zadasz komuś 5 hitów on tylko knock na 2 kratki dostanie a ciebie 1 hitem na 6 blok aim na 1.9 to jest najważniejsze że wszystkiego i to nie jest na farta jak mówiłeś ze żelak pokona diax wystarczy skill żeby pokonać i te ezy twoje to po prostu skill musisz mieć na 1.8 żelak pokona diax fartowną strefą lub knockiem a na 1.9+ tylko skillem i mowisz tak bo jesteś najgorszym ****** na 1.9+ i masz po prostu farta na 1.8 możemy się przekonać czy 1.9 na farta w 5 rund powinieneś wygrać 1 lub na 10 rund Usunąłem wyzwiska. Notatka dodana przez GRIERIOR Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/31169-co-jest-z%C5%82ego-w-pvp-powy%C5%BCej-18/#findComment-308749 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 551 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 1 godzinę temu, DmnQ napisał: AIM jest mega ważny i na 1.8 nie musisz go mieć bo wystarczy autoclicker i tylko myszką ruszać lewo prawo i wtedy kto ma farta ten ma farta wygrać a strefa na 1.8 jest za OP i tak to kto ma farta ją założy Po przeczytaniu tego zdania nie czytałem jakoś szczegółowo reszty, gdyż po 1. mam do czynienia z osobą, która zrobiła konto godzinę temu tylko i wyłącznie żeby napisać swoje smutki i żale. Po 2. skoro dla Ciebie 1.8 to pvp na farta, to prawdopodobnie jedyny serwer na którym się biłeś na tej wersji to supermegaserwer.ench.pl. Ruszać myszką tylko w prawo i lewo? Aż śmiechłem. 1 godzinę temu, DmnQ napisał: trefa na 1.8 jest za OP i tak to kto ma farta ją założy Nie, to znowu udowadnia, że mało grałeś na 1.8.8, a przynajmniej na serwerach pvp. Pvp na 1.8 jest o wiele bardziej skomplikowane niż się wydaje. W skład pvp na 1.8 wchodzi chociażby W-Tap oraz umiejętne kierowanie postacią(tu by było dużo pisania). 1 godzinę temu, DmnQ napisał: i mowisz tak bo jesteś najgorszym ****** na 1.9+ i masz po prostu farta na 1.8 Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Ja jestem słaby na 1.9, ty na 1.8. 1 godzinę temu, DmnQ napisał: możemy się przekonać czy 1.9 na farta w 5 rund powinieneś wygrać 1 lub na 10 rund Jeszcze brakuje tutaj tylko "wyzywam cię na famemma" lub "oktagon zweryfikuje". 1 godzinę temu, DmnQ napisał: i strefę trzeba się nauczyć do przodu i tyłu lub 2 sposób lewo prawo A na 1.8 niby tak nie ma? 1 godzinę temu, DmnQ napisał: na 1.8 żelak pokona diax fartowną strefą lub knockiem Tego też mi się nie chce komentować, bo twój umysł nie przetworzyłby takiej informacji. Zmarnowałem na Ciebie 10 minut, aż mi trochę smutno. rusekh i Glicz 1 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/31169-co-jest-z%C5%82ego-w-pvp-powy%C5%BCej-18/#findComment-308753 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 132 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 Myślę, że głównym problemem PvP 1.8 oraz PvP 1.9 jest bardzo spora różnica w charakterze walki. Każdy z tych systemów ma swoje zalety i wady, ale nie zgodzę się, że jeden jest zdecydowanie lepszy od drugiego. Ludzie przyzwyczajeni do starego systemu i którzy już się wymasterowali w nim mogą mieć spory problem przejść na kompletnie inny system który może im nawet nie pasować. Odnosząc się do słów @_Of3k W dniu 5.01.2019 o 15:09, _Of3k napisał: Mechanika najnowszego combata sprowadza cię na strategiczne przemyślenia, co jest bratnią duszą minecrafta. co sugeruje, że w wersji 1.8 nie trzeba myśleć strategicznie z czym absolutnie się nie zgadzam. Osoby które masterują się w walce na starym systemie mają swoje sposoby i taktyki na walkę, czy to zarządzanie potkami, jedzeniem i koxami, aż po stawianie bloków i wykorzystywanie terenu pod swoją korzyść (nie wymieniając tutaj wszystkiego oczywiście). Nie można mówić, że na 1.8 klika się bez namysłu celując w przeciwnika, bo takie podejście jest od razu skazane na porażkę przy walce z bardziej doświadczoną osobą w PvP. Wracając jednak do systemu z wersji 1.9 i nowszych, to też nie jest w cale zły. Wprowadza trochę świeżości do systemu walki i eliminuje problem z wspomnianym wcześniej makro, jednak PvP oparte praktycznie w całości o blokowanie tarczą mi się po prostu nie podoba. Często walki 1v1 w takim wykonaniu kończą się na pojedynczych atakach i blokach tarczą, co zabiera trochę dynamiki z gry. Jest tam jednak parę ciekawych strategii które można stosować, więc na pewno nie można powiedzieć, że jest to nudny tryb walki. Kwestia systemu PvP powinna być preferencją dla każdego z graczy, nie widzę powodu, aby hejtować drugą stronę o czyjeś preferencje do gry. Podsumowując, nie powiedziałbym, że któryś z systemów jest głupszy, dojrzalszy, dziecinny czy łatwiejszy, wszystko zależy od tego kto z jakiego PvP korzysta i co z niego wyciska. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/31169-co-jest-z%C5%82ego-w-pvp-powy%C5%BCej-18/#findComment-308800 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rykker 19 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2021 Chce tylko powiedzieć, że to co piszecie nie ma sensu nie macie zielonego pojęcia i jest to coś w stylu "nie wiem ale się wypowiem" ci co mówią, że można sobie odpalić makro 100 cps i być najlepszym, otóż nie. Obstawiam, że większość użytkowników która się wypowiedziała nie gra w pvp dużo, co dzień i nie ma za bardzo o nim pojęcia. Jeżeli wiecie cokolwiek o pvp znacie pewnie takie serwery jak minemen, lunar, coldpvp i inne(nie pomylcie z polskimi shitowymi serwerkami blazingpacka jak np. onlypvp) na tych serwerach nie grają na makrze bo wiedzą, że to niszczy fun z gry sobie i przeciwnikowi. Liczą się nie tylko klikanie w myszke i trzymanie w, a takie rzeczy jak w tapping, s tapping, block hitting, zakładanie strefy, umiejętne rzucanie pot, rzucanie pereł, itd. Nie liczą się zbytnio cpsy bo i tak grasz klikający one clickiem 7 cps może pokonać gracza klikającego 20 cps, jedyne czym się różni to knock który jest bardziej znaczący w sumo, itp. Chociaż klikanie minimum 11 cps nie jest trudne i nauczenie się np. butterfly. Aim również gra ważną role a jeszcze większą w pvp 1.9. Co prawda nie trzeba klikać dużej ilości cps ale trzeba mieć dobrego aima. Piszecie o taktyce, myśleniu - ??????? nie mam pojęcia o jakich taktykach i myśleniu mówicie XD. Pvp 1.8 jest ciągle używane i nie da sie zagrać np. bedwars, skywars, itd. na pvp 1.9. Pozdrawiam rykker, pvp 1.8 zawsze w sercu i nic i nikt nigdy tego nie zmieni Glicz i Tymekd 1 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/31169-co-jest-z%C5%82ego-w-pvp-powy%C5%BCej-18/#findComment-310948 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrajdeN 14 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Masz luk? Jestes kozakiem! Dlatego nie lubie pvp 1.9 bo nie mozna sobie dopierdzielic typa bo ma uderzenie np 1 na luku i jak go bije to hita mu zadam na 1.9 i dedne za sekunde a na 1.8 strefe mu zadaje i typ nie ma szans... pvp 1.9 to zlom i tyle rykker 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/31169-co-jest-z%C5%82ego-w-pvp-powy%C5%BCej-18/#findComment-311813 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi