featherPlayer 4 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 (edytowane) hello everyone, poszukuję osoby, która potrafi pisać skrypty na poziomie bardzo wysokim i siedzi już w tym długo [globalne variablesy, pisanie pod mysql etc.] - planuje otworzyć serwer minigames na wersje 1.13 z masa trybów (coś typu hypixel, hivemc itp.) na samych skryptach z kilkoma pluginami [Uwaga! Do osób, które zamierzają pisać "gluptasie, serwer na skryptach? masz pluginy!!!" - to ja robię ten serwer, nie Ty], typu permissionsex, WE & WG. Oferuje płatność paypal/przelew, opcjonalnie PSC, ale co do $ to dogadamy się o tym na priv. Wymagany discord lub fb - zainteresowani niech podsyłają na pw. about me: - 19 lat - posiadam już jeden większy serwer [aktualnie w tej chwili 142 osoby] i stąd też mam pieniądze jeszcze tak dopisze - tak jak pisałem wyżej, planuję, żeby to był serwer z masą trybów, dodatków i innowacji, dlatego nie szukam samego skryptera, a też osoby z która będzie można pogadać na TS'ie, zadzwonić do niego w każdej chwili, jeśli coś się zepsuje oraz osoby, która ma czas na kompa, bo nie zapominajmy, że też są osoby, które w roku szkolnym tego czasu nie maja Edytowane 2 listopada 2018 przez LjayPL789 Dodaję znaki diakrytyczne (Co to znaki diakrytyczne?) Następnym razem będzie warn Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 (edytowane) Nie wiem, czy to dobry pomysł szukać kogoś od skryptów na "większy serwer minigames". Bardziej polecam kogoś od pl xd Edytowane 2 listopada 2018 przez LjayPL789 Dodaję znaki diakrytyczne (Co to znaki diakrytyczne?) Notatka dodana przez bludis jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featherPlayer 4 Opublikowano 2 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 @HotAngel2K17 przeczytaj dokładnie co napisałem w pierwszym poście. Inaczej uznam to za prowokację. Gabi145 i jaku49 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 @featherPlayer nie bierz tego za prowokację, po prostu wyraziłem opinię Gabi145 i jaku49 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featherPlayer 4 Opublikowano 2 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 @HotAngel2K17 chill, nie spinam się, tylko prosiłem żeby nikt mi tego nie wypominał, wiem co robię. jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevsers 46 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 @knugi Może Ty? Będziesz miał pieniążki na naprawienie aut, traktora i wielu innych O ile nie będzie płacić 5 zł za skrypt Gabi145 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CsSkroublee 9 Opublikowano 23 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2018 W dniu 2.11.2018 o 13:46, featherPlayer napisał: hello everyone, poszukuję osoby, która potrafi pisać skrypty na poziomie bardzo wysokim i siedzi już w tym długo [globalne variablesy, pisanie pod mysql etc.] - planuje otworzyć serwer minigames na wersje 1.13 z masa trybów (coś typu hypixel, hivemc itp.) na samych skryptach z kilkoma pluginami [Uwaga! Do osób, które zamierzają pisać "gluptasie, serwer na skryptach? masz pluginy!!!" - to ja robię ten serwer, nie Ty], typu permissionsex, WE & WG. Oferuje płatność paypal/przelew, opcjonalnie PSC, ale co do $ to dogadamy się o tym na priv. Wymagany discord lub fb - zainteresowani niech podsyłają na pw. about me: - 19 lat - posiadam już jeden większy serwer [aktualnie w tej chwili 142 osoby] i stąd też mam pieniądze jeszcze tak dopisze - tak jak pisałem wyżej, planuję, żeby to był serwer z masą trybów, dodatków i innowacji, dlatego nie szukam samego skryptera, a też osoby z która będzie można pogadać na TS'ie, zadzwonić do niego w każdej chwili, jeśli coś się zepsuje oraz osoby, która ma czas na kompa, bo nie zapominajmy, że też są osoby, które w roku szkolnym tego czasu nie maja Ja mógłbym, mógłbyś podać swojego discorda? Gabi145 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featherPlayer 4 Opublikowano 23 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2018 @CsSkroublee nie jestem zainteresowany. Btw, napisałem ze szukam kogoś kto ogarnia skripta na poziomie bardzo wysokim, a ten wątek tego nie potwierdza: Gabi145 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CsSkroublee 9 Opublikowano 23 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2018 47 minut temu, featherPlayer napisał: @CsSkroublee nie jestem zainteresowany. Btw, napisałem ze szukam kogoś kto ogarnia skripta na poziomie bardzo wysokim, a ten wątek tego nie potwierdza: Nawet zapytać się nie można no, widać że 19 lat to ty nie masz featherPlayer i Gabi145 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsawoX 12 Opublikowano 24 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 (edytowane) Nie polecam, nie poważny. Zadaje idiotyczne pytania (tak jakby wszystko wiedział - ale szuka kogoś do pisania), po czym każe to udowodnić pisząc mu jeden z skryptów. Mam SS, ale na razie go nie wysyłam, bo szkoda mi czasu. Edytowane 24 listopada 2018 przez KsawoX Błąd w "karze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featherPlayer 4 Opublikowano 24 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 @KsawoX No tak, "karze" komuś to pisać. Generalnie ten ziomek wyrobił sobie o mnie takie zdanie, bo z tego co zauważyłem jest dosyć młody (około 11 lat) a bylem trochę wkurzony jego zachowaniem, bo zadawając mu pytania musiałem czekać kilkanaście sekund na to aż powie "ee..." (oczywiście wynikało to z jego braku umiejętności). Napisałem jasno, że szukam kogoś ogarniętego, a ten gość nie wie nawet co to bungeecord. Może faktycznie się źle zachowałem, bo jednak z dzieckiem trzeba trochę spokojniej. Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsawoX 12 Opublikowano 24 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 (edytowane) Już pisałem pod moim tematem że nie mam 11 lat,a nawet jeśli to w tym wieku byłem dużo więcej rozgarnięty od ciebie. Widać bardzo się obraziłeś na moje napisane 3 zdania - dlatego tak sądzisz. Następna sprawa, ja nie potrafię się rozdzielić i jakoś inni z tym problemu nie mają że musieli poczekać chwile. Kolejna sprawa połowę twoich słów nie zrozumiałem przez twój mikrofon. Teraz pisze następne zdanie tylko się skup teraz jak je czytasz. Wiem co to bungeecord, a to że źle napisałem tą nazwę w PW to nie oznacza, że nie wiem. Jak widać dzieciakiem w tym gronie jesteś tylko i wyłącznie ty 13 latku... aha no i idź tam do mamy bo pisałeś, że cie wołała, już cię nie będę tak pogrążał i reszty SS nie wstawię (Na nic ci zmienianie wiadomości bo mam już porobione). //EDIT: + Twoje ogarnięcie wygląda tak, że oznaczasz każdy mój post "RAK" więc nie ma co dyskutować Edytowane 24 listopada 2018 przez KsawoX Nikos333 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featherPlayer 4 Opublikowano 24 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 (edytowane) Jeśli chce ktoś rozmowę, jak @KsawoX bardzo lizał mi du*ę żeby ze mną współpracować a gdy mu powiedziałem, że szukam kogoś z większym doświadczeniem to mało co się nie popłakał to zapraszam na priv. Jak będzie dalej udawać [ciach] to wstawię na publika, bo nie mam czasu na użeranie się z dzieckiem. Edytowane 24 listopada 2018 przez BrixNW Usuwam obrazę. Notatka dodana przez Briks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsawoX 12 Opublikowano 24 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 (edytowane) Godzinę temu, featherPlayer napisał: Jeśli chce ktoś rozmowę, jak @KsawoX bardzo lizał mi du*ę żeby ze mną współpracować a gdy mu powiedziałem, że szukam kogoś z większym doświadczeniem to mało co się nie popłakał to zapraszam na priv. Jak będzie dalej udawać debila to wstawię na publika, bo nie mam czasu na użeranie się z dzieckiem. Jak widać jakieś zboczone myśli masz, nie za dużo nie odpowiednich filmów jak na twój wiek? Może chcesz porozmawiać przy całej mojej ekipie, oraz całej administracji + kto chce dołączyć to zapraszam, aby zobaczyli kto ma 11 lat? Chłopczyku wyłącz komputer. LEDWO NAPISAŁEM TEN POST BO PŁACZE Z TEGO POWODU. Płacze ze śmiechu jak widzę twój poziom XD Myślę, że nie ma już sensu prowadzić z tobą tej rozmowy, tym bardziej że twój poziom na to nie pozwala. Jesteś za bardzo nerwowy jak widać i wypisujesz bzdury, więc na tym kończę tą rozmowę. Wstawiaj sobie co chcesz i gdzie chcesz. Powodzenia. Edytowane 24 listopada 2018 przez KsawoX nwse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloydPL 436 Opublikowano 24 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 pluginy się pisze szybciej i łatwiej od skryptów więc nw jaki jest sens tego przedsięwzięcia ;v tusicotugu2007, Peridot i pandax 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShroN 112 Opublikowano 24 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 (edytowane) Możesz pisać na PW, jeżeli kasa będzie adekwatna co do skryptu to mogę pisać, w skript nie siedzę od jakiegoś czasu, ale pisałem zaawansowane skrypt, z chęcią wrócę. Trochy o mnie, mam 17 lat, jestem programistą obiektowym w PHP. Mam rozwinięte myślenie algorytmiczne, więc możesz mieć pewność że skryptu będą jak najbardziej zoptymalizowane. Jeżeli chodzi o współprace, koszt skryptu byłby uwarunkowany od stopnia trudności oraz czasu pochłoniętego na jego tworzenie. Po prostu jak wyżej wspomniałem programuje w PHP i czas dla mnie jest cenny więc nie zamierzam pracować za ochłapy typu 5zł za skrypt . No i jestem posiadaczem konta premium jeżeli ma to jakiekolwiek znaczenie Discord ShroN#6728 (mam mikrofon) Edytowane 24 listopada 2018 przez ShroN LloydPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featherPlayer 4 Opublikowano 30 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2018 Jeden skrypter już znaleziony, jednak dalej poszukuję jeszcze jednej, może dwóch osób. W końcu ma być to duży serwer, więc każde ręce do pracy się przydadzą. Jeśli chciałbyś zostać budowniczym lub grafikiem, zapraszam tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolorowyMleczyk 2 Opublikowano 2 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2018 Ja mogę zostać technikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featherPlayer 4 Opublikowano 2 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2018 @KolorowyMleczyk pisz pw, nie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RodgerDodg3r 110 Opublikowano 4 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2018 @featherPlayer Złaszam się, chętnie pomogę a sam mam troche pomysłów na fajne minigierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi