Arek24g 14 Opublikowano 21 października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 (edytowane) Wykonam stronę dla twojego serwera! Wykonam stronę dla ciebie, oczekuję tylko i wyłączenie twojego projektu który chciałbyś zobaczyć. Połączenie pluginy z MySQL(Jeśli tylko takie posiadasz), wykonam admin panel na twojej stronie, jeśli tylko tego będziesz oczekiwał. Wszelkie pytania i wątpliwości pozostawiam z poniższymi zdjęciami. Strony piszę w językach: PHP, JavaScript, CSS. Dodatkowa znajomość: Laravel, Codeigniter. Strony wykonuję w 100% responsywne, czyli możesz korzystać z nich na telefonie, komputerze, czy laptopie!!! PAMIĘTAJ TO TY DYKTUJESZ WARUNKI DLA TWOJEJ STRONY Skontaktuj się ze mną: Discord: ArAs.★#3055 E-mail: [email protected] Wiadomość prywatna: Te forum Edytowane 21 maja 2022 przez Arek24g kapi., _Of3k, Centurion i 5 innych 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 21 października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 Ładnie ładnie, mi się akurat to podoba. Damian348 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wayneern 48 Opublikowano 21 października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 Ja bym tylko tytuł poprawił z Wynonam na Wykonam i jest gitarka. Twoje prace są bardzo ładne, szczególnie mi się spodobała ta lista banów raz statystyki (no i oczywiście informacje). Wszystko ładnie. jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek24g 14 Opublikowano 21 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 @Wayneern Hah, ta dzięki mała literówka już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 22 października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 października 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 29 października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 października 2018 (edytowane) A masz jakiś przykładowy admin panel bo to akurat mnie ciekawi? A ta strona na screenach jest bardzo ładna Edytowane 29 października 2018 przez McKoxu Uzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek24g 14 Opublikowano 30 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) @McKoxu Aktualnie tworzę projekt sklepu mc_shop i nie jest admin panel dokończony w całości lecz jest jakaś mała jego próbka Tak jak mówiłem jest to tylko próbka początku tworzenia sklepu. Edytowane 30 października 2018 przez Arek24g Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 W dniu 21.10.2018 o 19:17, Arek24g napisał: Programuję w: PHP, JavaScript, CSS, BootStrap, MySQL, PHPMyAdmi. Pomijając php i js, jak chcesz programować w css i bootstrapie? Nie wspominając o mysql i graficznym interfejsie phpmyadmin. W css stylizujesz (niech tutaj graficy mnie poprawią) stronę, a bootstrap to zlepka najpopularniejszych rozwiązań front-endowych. Kolejną rzeczą, jest ten mysql i phpmyadmin. Jak wyżej napisałem phpmyadmin jest jedynie interfejsem graficznym (stroną internetową), który przekształca ci zlecenia (żądania) na język zrozumiały dla mysql, natomiast mysql jest systemem zarządzającym bazami danych. W dniu 21.10.2018 o 19:17, Arek24g napisał: Strony wykonuję w 100% responsywne, czyli możesz korzystać z nich na telefonie, komputerze, czy laptopie!!! Oficjalnie responsywna strona internetowa ma funkcjonować zarówno na monitorach komputerów stacjonarnych, jak i na wyświetlaczach urządzeń mobilnych. Dorek i pandax 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArAs 0 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 Nie rozumiem o co chodzi w twojej wypowiedzi, rozumiem mogłem napisać że znam te wszystkie języki zamiast napisać programuje w tych językach, a strona działa w 100% na urządzeniach mobilnych jak i tabletach itd. Jedynie co mogłeś zarzucić to to programowanie, reszta twojej odpowiedzi jest zbędna. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 Używasz jakiegoś frameworka, czy czyste php? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 12 minut temu, ArAs napisał: Nie rozumiem o co chodzi w twojej wypowiedzi, rozumiem mogłem napisać że znam te wszystkie języki zamiast napisać programuje w tych językach Bootstrap, mysql oraz phpmyadmin nie jest językiem, a sam css nie jest językiem programowania. 14 minut temu, ArAs napisał: a strona działa w 100% na urządzeniach mobilnych jak i tabletach itd. Nawiązałem jedynie do użytych słów. 15 minut temu, ArAs napisał: Jedynie co mogłeś zarzucić to to programowanie, reszta twojej odpowiedzi jest zbędna. W tym momencie zarzucam ci twoją głupotę, jak i nieznajomość pojęć, czy też znaczenia używanego środowiska. Spoiler Godzinę temu, _Of3k napisał: W css stylizujesz (niech tutaj graficy mnie poprawią) stronę, a bootstrap to zlepka najpopularniejszych rozwiązań front-endowych. Kolejną rzeczą, jest ten mysql i phpmyadmin. Jak wyżej napisałem phpmyadmin jest jedynie interfejsem graficznym (stroną internetową), który przekształca ci zlecenia (żądania) na język zrozumiały dla mysql, natomiast mysql jest systemem zarządzającym bazami danych. Dorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek24g 14 Opublikowano 30 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 Dlatego mógłeś się odnieś do samych słów, a nie do całości wypowiedzi. @bvcz Używam jedynie PHP, żadnych frameworków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akvez 6 Opublikowano 4 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2018 Jest możliwość kontaktu przez fb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek24g 14 Opublikowano 7 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2018 @Akvez Zobacz wiadomość prywatną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPandax99YT 0 Opublikowano 17 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2018 (edytowane) Cześć ja mam pytanie czy mógł byś nauczyć mnie robienia takich stron? Edytowane 8 sierpnia 2019 przez Kurotsuwa Formatka. Notatka dodana przez Kurotsuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek24g 14 Opublikowano 18 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 @xPandax99YT Skontaktuj się ze mną w wiadomości prywatnej, lub przez pocztę. Na pewno nakieruję cię na dobrą drogę, pokażę ci czego musisz się nauczyć. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPandax99YT 0 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Arek24g napisał: @xPandax99YT Skontaktuj się ze mną w wiadomości prywatnej, lub przez pocztę. Na pewno nakieruję cię na dobrą drogę, pokażę ci czego musisz się nauczyć. Pozdrawiam. Dzięki Edytowane 18 listopada 2018 przez xPandax99YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okejtoja 0 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 jaka była by cena takiej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek24g 14 Opublikowano 18 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 @okejtoja Zapraszam na prywatną wiadomość lub na pocztę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolorowyMleczyk 2 Opublikowano 1 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2018 Skontaktuje się z tobą jeśli to nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi