Cześć! Od niedawna myślę nad założeniem serwera w Minecraft, lecz nie mam pomysłu na tryb, a nie chce tworzyć kolejnego sky-blocka, easy hc, czy mega drop, ponieważ te tryby są już przeruch... od góry do dólu. Tutaj przychodzę z pytaniem do was, na jakim serwerze najchętniej byście pograli? Może widzieliście jakiś fajny tryb na zagranicznych serwerach, którego nie ma, bądź jest bardzo mało rozpowszechniony w Polsce. Może masz jakiś pomysł bądź propozycje, co do serwera lub jego dodatków. A może chcesz podjąć współprace i pomóc przy tworzeniu lub połączyć siły i działać razem! Będę wdzięczny za wszelkie rady oraz propozycje, odnośnie serwera, czy na jakich byście najchętniej pograli
Pytanie
Vilor 1
Cześć! Od niedawna myślę nad założeniem serwera w Minecraft, lecz nie mam pomysłu na tryb, a nie chce tworzyć kolejnego sky-blocka, easy hc, czy mega drop, ponieważ te tryby są już przeruch... od góry do dólu. Tutaj przychodzę z pytaniem do was, na jakim serwerze najchętniej byście pograli? Może widzieliście jakiś fajny tryb na zagranicznych serwerach, którego nie ma, bądź jest bardzo mało rozpowszechniony w Polsce. Może masz jakiś pomysł bądź propozycje, co do serwera lub jego dodatków. A może chcesz podjąć współprace i pomóc przy tworzeniu lub połączyć siły i działać razem!
Będę wdzięczny za wszelkie rady oraz propozycje, odnośnie serwera, czy na jakich byście najchętniej pograli
https://skript.pl/temat/46097-propozycje-na-serwer/Udostępnij na innych stronach
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi