Skocz do zawartości

[PŁACĘ] Szukam programisty JAVA do pisania pluginów lub osoby, która pisze profesjonalne skrypty - Zobacz!

MineRP
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!
Od kilku miesięcy pracuję nad serwer RolePlay w minecraft - MineRP. Mam pieniądze na pluginy/skrypty, 200 osób na DISCORD, reklamę, mapę, ale brakuje mi jednego - pluginów. Mapa na ukończeniu i jak na razie stoimy w miejscu, a chcemy coś z tym zrobić! Dlatego piszę tutaj.

Informacje:
BUDŻET: 200 ZŁ
ILOŚĆ PLUGINÓW DO NAPISANIA: 10/15 (dosyć skomplikowane)
ILOŚĆ SKRYPTÓW DO NAPISANIA: 4 (w miarę proste)
ZWIASTUN SERWERA: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
STRONA INTERNETOWA SERWERA: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
DISCORD SERWERA: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Czego wymagam i co oferuje w zamian?
-Brak BACKDORRÓW;
-Max. tydzień/2 tygodnie na plugin (zależy od stopnia trudności)
---
-Oferuję zapłatę
-Oferuję ogarniętą i miłą atmosferę w administracji

Zapraszam!

Edytowane przez bvcz

1 godzinę temu, _Of3k napisał:

A może być Kotlin? :lulkappa:

Nic nie wspomniał w czym ma być napisane, wiec pewnie tak :bankappa: 

Co do samego tematu, trochę lepiej jakbyś napisał chociaż w jakimś spoilerze kilka pluginów, które chcesz od devów, wtedy (moze nawet ja) bym wiedział czy to coś bardziej trudnego i czy mam na to czas(i czy faktycznie w tyle to wykonam)/czy potrafię to zrobić.

Edytowane przez yooniks

19 godzin temu, yooniks napisał:

Nic nie wspomniał w czym ma być napisane, wiec pewnie tak :bankappa: 

Co do samego tematu, trochę lepiej jakbyś napisał chociaż w jakimś spoilerze kilka pluginów, które chcesz od devów, wtedy (moze nawet ja) bym wiedział czy to coś bardziej trudnego i czy mam na to czas(i czy faktycznie w tyle to wykonam)/czy potrafię to zrobić.

Może nie są to najtrudniejsze do napisania pluginy na świecie, ale też nie jakieś proste sprawy. Krótko mówiąc: chcę odwzorować serwery GTA RP.

22 godziny temu, MineRP napisał:

BUDŻET: 200 ZŁ
ILOŚĆ PLUGINÓW DO NAPISANIA: 10/15 (dosyć skomplikowane)
ILOŚĆ SKRYPTÓW DO NAPISANIA: 4 (w miarę proste)

Brakuje przynajmniej dwóch zer w tym budżecie :nokappa: Już lepszy byłby procent zysków z serwera, bo obecna stawka ~10 zł za plugin to nie wynagrodzenie tylko jałmużna.

22 godziny temu, Libter napisał:

Brakuje przynajmniej dwóch zer w tym budżecie :nokappa: Już lepszy byłby procent zysków z serwera, bo obecna stawka ~10 zł za plugin to nie wynagrodzenie tylko jałmużna.

E tam, nie przesadzaj. Już znalazłem ludzi od pluginów :P

skoro pluginy są dosyć skomplikowane to z budżetem 200zl na pewno wielu się zgłosi... Chyba dzieci które nie szanują swojego czasu, jeszcze tyle czasu na napisanie wszystkich po prostu iks de. 200 za 1 plugin "dosyć skomplikowany" oke ale nie za 10-15 XD

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...