MineRP 17 Opublikowano 28 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2019 (edytowane) Witajcie! Od kilku miesięcy pracuję nad serwer RolePlay w minecraft - MineRP. Mam pieniądze na pluginy/skrypty, 200 osób na DISCORD, reklamę, mapę, ale brakuje mi jednego - pluginów. Mapa na ukończeniu i jak na razie stoimy w miejscu, a chcemy coś z tym zrobić! Dlatego piszę tutaj.Informacje: BUDŻET: 200 ZŁ ILOŚĆ PLUGINÓW DO NAPISANIA: 10/15 (dosyć skomplikowane) ILOŚĆ SKRYPTÓW DO NAPISANIA: 4 (w miarę proste) ZWIASTUN SERWERA: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! STRONA INTERNETOWA SERWERA: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! DISCORD SERWERA: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Czego wymagam i co oferuje w zamian? -Brak BACKDORRÓW; -Max. tydzień/2 tygodnie na plugin (zależy od stopnia trudności) --- -Oferuję zapłatę -Oferuję ogarniętą i miłą atmosferę w administracji Zapraszam! Edytowane 28 lutego 2019 przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TachiMC 50 Opublikowano 28 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2019 Mogę napisać skrypty Uzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 28 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RodgerDodg3r 110 Opublikowano 28 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2019 @TachiMC Może przed pisaniem skryptów nauczysz się jak czytać ze zrozumieniem. jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 28 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2019 A może być Kotlin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TachiMC 50 Opublikowano 28 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2019 Godzinę temu, MrJuliusz napisał: @TachiMC Może przed pisaniem skryptów nauczysz się jak czytać ze zrozumieniem. czytam ze zrozumieniem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 533 Opublikowano 28 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2019 12 minut temu, TachiMC napisał: czytam ze zrozumieniem.... gość szuka kogoś kto umie pluginy a zarazem skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TachiMC 50 Opublikowano 28 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2019 25 minut temu, HotAngel2K17 napisał: gość szuka kogoś kto umie pluginy a zarazem skrypty. słuchaj, "gość" mnie przyjął a więc koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MineRP 17 Opublikowano 28 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2019 32 minuty temu, HotAngel2K17 napisał: gość szuka kogoś kto umie pluginy a zarazem skrypty. Chyba źle zinterpretowałeś. Mi chodziło to albo to. kerpson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 28 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, _Of3k napisał: A może być Kotlin? Nic nie wspomniał w czym ma być napisane, wiec pewnie tak Co do samego tematu, trochę lepiej jakbyś napisał chociaż w jakimś spoilerze kilka pluginów, które chcesz od devów, wtedy (moze nawet ja) bym wiedział czy to coś bardziej trudnego i czy mam na to czas(i czy faktycznie w tyle to wykonam)/czy potrafię to zrobić. Edytowane 28 lutego 2019 przez yooniks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MineRP 17 Opublikowano 1 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 marca 2019 19 godzin temu, yooniks napisał: Nic nie wspomniał w czym ma być napisane, wiec pewnie tak Co do samego tematu, trochę lepiej jakbyś napisał chociaż w jakimś spoilerze kilka pluginów, które chcesz od devów, wtedy (moze nawet ja) bym wiedział czy to coś bardziej trudnego i czy mam na to czas(i czy faktycznie w tyle to wykonam)/czy potrafię to zrobić. Może nie są to najtrudniejsze do napisania pluginy na świecie, ale też nie jakieś proste sprawy. Krótko mówiąc: chcę odwzorować serwery GTA RP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 1 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2019 22 godziny temu, MineRP napisał: BUDŻET: 200 ZŁ ILOŚĆ PLUGINÓW DO NAPISANIA: 10/15 (dosyć skomplikowane) ILOŚĆ SKRYPTÓW DO NAPISANIA: 4 (w miarę proste) Brakuje przynajmniej dwóch zer w tym budżecie Już lepszy byłby procent zysków z serwera, bo obecna stawka ~10 zł za plugin to nie wynagrodzenie tylko jałmużna. VIPEQ, MsMaciek, Peridot i 3 innych 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MineRP 17 Opublikowano 2 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 marca 2019 22 godziny temu, Libter napisał: Brakuje przynajmniej dwóch zer w tym budżecie Już lepszy byłby procent zysków z serwera, bo obecna stawka ~10 zł za plugin to nie wynagrodzenie tylko jałmużna. E tam, nie przesadzaj. Już znalazłem ludzi od pluginów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 2 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2019 8 minut temu, MineRP napisał: E tam, nie przesadzaj. Już znalazłem ludzi od pluginów Bardzo mnie tylko ciekawi jakich i co potrafią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 2 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2019 Jak wspomniał Libter, 10 zł za jak sam powiedziałeś, 2 tygodnie pracy... Ci ludzie których znalazłeś, to chyba charytatywnie pracują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandax 131 Opublikowano 2 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2019 W dniu 28.02.2019 o 20:41, TachiMC napisał: słuchaj, "gość" mnie przyjął a więc koniec tematu jeśli to prawda to niezły cyrk @MineRP widzę kod @TachiMC to taki pryma sort tylko trochę więcej RAM'u i francja elegancja jak się popieści to s... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk07 45 Opublikowano 2 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2019 skoro pluginy są dosyć skomplikowane to z budżetem 200zl na pewno wielu się zgłosi... Chyba dzieci które nie szanują swojego czasu, jeszcze tyle czasu na napisanie wszystkich po prostu iks de. 200 za 1 plugin "dosyć skomplikowany" oke ale nie za 10-15 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi