xDGWG 17 Opublikowano 30 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 (edytowane) Spoiler Github: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 15 grudnia 2018 przez bvcz Przywracam usuniętą treść Notatka dodana przez bvcz jakubuteq__ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmash 0 Opublikowano 30 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 Polecam tego technika tworzy wspaniałe pluginy jest punktualny i dotrzymuje umowy, dodatkowo dodaje zawsze od siebie propozycje zmian na lepsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 W dniu 30.07.2018 o 11:27, xDGWG napisał: Aktualnie potrafie napisać większość pluginów. Rozumiem, że mogę liczyć na realizację moich/ekipy pomysłów, nieraz dość zaawansowanych? Oferuję wynagrodzenie w stosunku do umiejętności, jeżeli umiesz przepisać tylko toolsy czy gildie z internetu to nie pisz, jak umiesz więcej to zapraszam na discorda/pw do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavezz 5 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 (edytowane) Polecam tego STIVKA Edytowane 8 sierpnia 2018 przez xavezz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 Jestem w trakcie uczenia się pisania pluginów. Aktualnie potrafie napisać większość pluginów. To zdanie brzmi jakbyś uczył się przepisywania pluginu, a nie uczenia programowania. Jakiś github albo coś podobnego, gdzie można ocenić jakoś kodu? jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 48 minut temu, KrejzolekPRO napisał: To zdanie brzmi jakbyś uczył się przepisywania pluginu, a nie uczenia programowania. Wg. mnie słowa "w trakcie uczenia" i "większość pluginów" nie pasują do siebie jaku49 i Helczyk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 W dniu 30.07.2018 o 11:27, xDGWG napisał: Mam 17 lat. Może gdybyś nie miał w nicku "xD" to bym Ci uwierzył. W dniu 30.07.2018 o 11:27, xDGWG napisał: - Pisanie swoich pluginów Jak wyżej, jakieś twoje przykładowe prace by się przydał... github czy coś.. W dniu 30.07.2018 o 11:27, xDGWG napisał: Od dawna zajmuję się prowadzeniem serwerów minecraft oraz robieniu ich od strony technicznej. Daj jakiś przykład, jaki serwer prowadziłeś? Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZiemniaQ Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 32 minuty temu, xDGWG napisał: @KrejzolekPRO Ty jesteś jakimś nauczycielem, że chcesz oceniać mój kod? Nie? No tak myślałem. @Rejszpat Według mnie pasują idealnie. @jaku49 Jak byś użył troszkę mózgu o ile go posiadasz to byś się domyślił, że "xD" może znaczyć coś innego. 1. Otóż mój drogi, Krejzolek nie jest żadnym nauczycielem tak jak to słusznie zauważyłeś - jest (właściwie to już pewnie nie) twoim potencjalnym zleceniodawcą. I tak jak na przykład w CV wypisujesz swoje 'dokonania', wykształcenie - tak tutaj on chciał dostać dokładnie to samo. 2. Nie, nie pasują. 3. Nie ma to jak obrażać (i tu się powtórzę) 'swoich potencjalnych pracodawców'. Chociaż troche racji masz bo przywalanie się do tego 'XD' i ocenianie wieku na jego podstawie jest głupotą... Ponawiam zatem pytania poprzedników o twoje serwery i przykładowy plugin/fragment kodu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavezz 5 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 osobiscie polecam go , pare dni temu robil Cora dla mojego powstajacego serwera. Nie mialem zadnego problemu z kontaktem co do jego umiejetnosci jestem pewien ze sa wysokie gdyz wpadlem na bardzo nietypowy pomysl pluginu i bez problemu potrafil go zrealizowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 (edytowane) 23 minuty temu, xavezz napisał: i bez problemu potrafil go zrealizowac ...wraz z pięcioma backdoorami, które w nim umieścił. 11 godzin temu, xDGWG napisał: Ty jesteś jakimś nauczycielem, że chcesz oceniać mój kod? Nie? No tak myślałem. A gdzie było powiedziane, że jest on nauczycielem. My wiemy tylko tyle, że jego jakość kodu jest dobra i nie sprawia żadnych problemów w poprawnym funkcjonowaniu serwera bez backdoorów . Nie widzę sensu zatrudniania kogoś, kto pisze pluginy tak fatalnie, że działają 5 razy wolniej, niż by mogły. W dniu 30.07.2018 o 11:27, xDGWG napisał: Oferuje: - Pisanie swoich pluginów - Konfigurację każdego pluginu - Spolszczanie pluginów - Naprawe pluginów Czyli że naprawiasz twoje pluginy, bo działać nie chcą ? Widzę, że masz jakieś potężne umiejętności, potrafisz podobno skonfigurować pluginy, które nie mają konfiguracji . "Konfigurację każdego pluginu" Edytowane 9 sierpnia 2018 przez Rejszpat xavezz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavezz 5 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 3 minuty temu, Rejszpat napisał: Czyli że naprawiasz twoje pluginy bo działać nie chcą to bylo wredne XD Rejszpat, WiktorMasteR i Peridot 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDGWG 17 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 @Rejszpat Kolejna osoba, która ma problemy z myśleniem? Jeżeli ktoś ma plugin napisany przez inną osobę, który ma jakiś błąd i posiada src to ja super bohater wkraczam do akcji i mogę go naprawić. To już też zaczyna zakrawać pod obrażanie. Notatka dodana przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati17102 56 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Jakieś portfolio na githubie, żeby ocenić kod? WiktorMasteR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 (edytowane) Spoiler W dniu 30.07.2018 o 11:27, xDGWG napisał: Witaj! Mam 17 lat. Od dawna zajmuję się prowadzeniem serwerów minecraft oraz robieniu ich od strony technicznej. Jestem w trakcie uczenia się pisania pluginów. Aktualnie potrafie napisać większość pluginów. Głównie zajmowałem się serwerami typu "Wojny Gildii", ale bez problemu odnajdę się w każdym innym trybie. Oferuje: - Pisanie swoich pluginów - Konfigurację każdego pluginu - Spolszczanie pluginów - Naprawe pluginów - Tworzenie różnego rodzaju paczek serwerowych - Instalacje serwera Mc/Ts na maszynie Vps/Dedykowanej - Konfigurację serwera - Łączenie serwerów za pomocą proxy - Podstawowe zabezpieczenie serwera - Bardzo szybki kontakt - Dobrej jakości mikrofou // Bardziej mnie interesuje twoja praca niż, jakiego mikrofonu używasz. `Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!`, jednakże polski nie jest moją mocną stroną - PRZEPRASZAM ZA TO!! Spoiler W dniu 8.08.2018 o 21:17, jaku49 napisał: Może gdybyś nie miał w nicku "xD" to bym Ci uwierzył. Jak wyżej, jakieś twoje przykładowe prace by się przydał... github czy coś.. Daj jakiś przykład, jaki serwer prowadziłeś? W dniu 8.08.2018 o 19:36, KrejzolekPRO napisał: Jakiś github albo coś podobnego, gdzie można ocenić jakoś kodu? Nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi. Wbijasz na randomowy temat i dodajesz swoje 2 grosze, hejtując autora za to iż w nicku ma "xD", co ma do cholery nick do jego wieku? Obecnie sam mam tyle samo lat i również używam dziecinnego nicku (_Of3k), także co ci do tego? Wydaje mi się, że nic (...). Następnym razem, jak już się wysilasz nad nową aktualizacją tematu, dodaj coś swojego, a nie wałkujesz kolejnym komentarzem wyższe wspominane treści - @KrejzolekPRO poprosił już o githuba, to po co ty to robisz? Spoiler W dniu 8.08.2018 o 23:36, xDGWG napisał: @KrejzolekPRO Ty jesteś jakimś nauczycielem, że chcesz oceniać mój kod? Nie? No tak myślałem. @jaku49 Jak byś użył troszkę mózgu o ile go posiadasz to byś się domyślił, że "xD" może znaczyć coś innego. Te twoje czoło od zawsze takie było, czy to mama ci coś zrobiła? Jeżeli byłbyś w miarę wieku DOROSŁĄ osobą (roczek do 18), to byś jednak odniósł się do całej sytuacji w bardziej odpowiedni sposób. Naskakiwać od razu na użytkowników, którzy jednak wprowadzają, coś interesującego do tematu i być na starcie nastawionym przeciwko nim - napomnij, że masz 17 lat, bo to przecież potrzebne. W dniu 9.08.2018 o 11:11, xavezz napisał: osobiscie polecam go , pare dni temu robil Cora dla mojego powstajacego serwera. Nie mialem zadnego problemu z kontaktem co do jego umiejetnosci jestem pewien ze sa wysokie gdyz wpadlem na bardzo nietypowy pomysl pluginu i bez problemu potrafil go zrealizowac. Cześć, a ja Mateusz. W dniu 9.08.2018 o 11:37, xDGWG napisał: @Rejszpat Kolejna osoba, która ma problemy z myśleniem? "Kolejna osoba, która ma problemy z myśleniem?" Nie no to tylko twoje zawyżone mniemanie. Tak na marginesie nie rozumiem, jak to można reklamować się i w komentarzach szczekać na wypowiadających się użytkowników, co oni ci robią? Napominają iż nie uwzględniłeś swoich przykładowych prac? Gdzie tam! Przecież, jako usługobiorca nie potrzebuje tego typu rzeczy, no przecież NIE. Mało mnie interesują umiejętności "programisty", co do tej pory robił, jakimi projektami się zajmował. BIORĘ W CIEMNO i elo (...). We ty się trochę ogarnij. Póki co oczywiście typa nie polecam . Zawyżone mniemanie, a zapewne nic nie umie . @nicku1 Dzięki. Edytowane 10 sierpnia 2018 przez _Of3k Dopisek. Poprawiam błąd ortograficzny. Notatka dodana przez Nicku Addiss9, Rejszpat i Helczyk 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 W dniu 8.08.2018 o 21:17, jaku49 napisał: Może gdybyś nie miał w nicku "xD" to bym Ci uwierzył. Co ma emotikona do wieku. W dniu 9.08.2018 o 11:33, Rejszpat napisał: ...wraz z pięcioma backdoorami, które w nim umieścił. Takie bezpodstawne oskarżanie i psucie mienia, nie powinno być przypadkiem karane? Wzywam mistrzów od prawa @Libter @xVendrome @PoweredDragon W dniu 9.08.2018 o 11:33, Rejszpat napisał: Czyli że naprawiasz twoje pluginy, bo działać nie chcą ? Widzę, że masz jakieś potężne umiejętności, potrafisz podobno skonfigurować pluginy, które nie mają konfiguracji . Człowiek uczy się na błędach, a bugfixy to rzecz naturalna i zwykle nieunikniona. 13 minut temu, xDGWG napisał: Proponuję np. rozpędzić się i uderzyć głową w ścianę. Proponuję zaprzestać pisania głupot w internecie. 14 minut temu, xDGWG napisał: które nie mają co całymi dniami robić i piszą jakieś swoje "mądrości" Witam, Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. 17 minut temu, xDGWG napisał: A i oczywiście @nicku1 czekam na warna czy jak to się tutaj wabi. Wabić się może zwierzę, znowu odsyłam do słownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 10 minut temu, xDGWG napisał: Czemu wy marnujecie czas i piszecie jakieś dla mnie nic nie warte komentarze zamiast zrobić coś bardziej pożytecznego. Proponuję np. rozpędzić się i uderzyć głową w ścianę. Nie pisałem tego tematu dla osób, które nie mają co całymi dniami robić i piszą jakieś swoje "mądrości". Napisałem go dla osób, które potrzebują programisty / technika. Wszystkie osoby zainteresowane jeżeli miały jakieś pytanie to po prostu zadali je na pw. A wy tzn. @Rejszpat, @_Of3k, @LuckyPotato, @jaku49, @KrejzolekPRO marnujcie dalej swój czas i piszczcie nic nie znaczące dla mnie komentarze. Bawcie się dobrze Jaśnie panie bądź pan tak łaskawy i nie krzywdź te niewinne istoty, cóż one ci w tych niemiłosiernych czasach zrobiły? Ten twój sposób na nudę "uderzyć głową w ścianę" zostaw dla siebie, bo ja nie zamierzam z niego korzystać . o/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 (edytowane) 5 minut temu, Vylence napisał: Takie bezpodstawne oskarżanie i psucie mienia, nie powinno być przypadkiem karane? Z jakiegoś powodu nie chce pokazać kodu, więc albo backdoory, albo kod jest rakowy (ewentualnie to i to) Edytowane 10 sierpnia 2018 przez Rejszpat jaku49 i Centurion 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 5 minut temu, Rejszpat napisał: Z jakiegoś powodu nie chce pokazać kodu, więc albo backdoory, albo kod jest rakowy (ewentualnie to i to) I tak nie masz do tego podstaw, a psujesz jego reputację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 1 minutę temu, Vylence napisał: I tak nie masz do tego podstaw, a psujesz jego reputację. No to podaj chociażby jeden logiczny powód, dla którego nie chciałby pochwalić się swoim pięknym przejrzystym kodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Teraz, Rejszpat napisał: No to podaj chociażby jeden logiczny powód, dla którego nie chciałby pochwalić się swoim pięknym przejrzystym kodem. Nie rozumiesz, to nie ja mam ci coś udowodnić, tylko ty mu, a wystarczającą podstawą brak kodu nie jest do oskarżania go o backdoory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi