WojciechGM 1 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Siemano! Szukam osoby z doświadczeniem która napisze dla mnie obszerny skrypt. Skrypt ma umożliwić kupno prywatnego świata na serwerze za walutę napisaną w skrypcie Mam plugin na oddzielny czat i inventory na każdym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1921 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 3 minuty temu, WojciechGM napisał: Siemano! Szukam osoby z doświadczeniem która napisze dla mnie obszerny skrypt. Skrypt ma umożliwić kupno prywatnego świata na serwerze za walutę napisaną w skrypcie Mam plugin na oddzielny czat i inventory na każdym świecie Opisz dokładniej co ten skrypt ma zawierać. Chciałbym listę wszystkich komend, efektów, działań skryptu w schludnej formie. Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WojciechGM 1 Opublikowano 28 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 5 minut temu, Kormic napisał: Opisz dokładniej co ten skrypt ma zawierać. Chciałbym listę wszystkich komend, efektów, działań skryptu w schludnej formie. Podeślij portfolio a może przejdziemy do dalszych rozmów LeviBoyPL i Glicz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 48 minut temu, WojciechGM napisał: Siemano! Szukam osoby z doświadczeniem która napisze dla mnie obszerny skrypt. Skrypt ma umożliwić kupno prywatnego świata na serwerze za walutę napisaną w skrypcie Mam plugin na oddzielny czat i inventory na każdym świecie Taki skrypt jest bardzo łatwy do napisania. Jeżeli będę w domu mogę Ci go napisać Dodatkowo zrób to co napisał ci Kormic 43 minuty temu, Kormic napisał: Opisz dokładniej co ten skrypt ma zawierać. Chciałbym listę wszystkich komend, efektów, działań skryptu w schludnej formie. Edit: variables: {kasa::%player%}: 0 command /swiat [<text>]: trigger: if {kasa::%player%} < 100: send "masz za mało kasy" stop create world using creator named "%player%" teleport player to spawn of world "%player%" command /kasa [<text>]: trigger: send "Masz: %{kasa::%player%}%" Wymaga: MundoSK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 W jakim celu potrzebne Ci portfolio skoro i tak nie będziesz w stanie rozczytać się w nadesłanym kodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 623 Opublikowano 28 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Teraz, WojciechGM napisał: Podeślij portfolio a może przejdziemy do dalszych rozmów bruh napisał do ciebie człowiek który ma 10k postów na forum i 3k reputacji/rozwiązań a ty jeszcze chcesz portfolio zajrzyj no na jego profil w zakładkę odpowiedzi to znajdziesz portfolio Ja bym miał prośbę, opisz po prostu czego potrzebujesz i wystarczy. Misio12320, CoFFeIN04, AxonGames i 2 innych 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WojciechGM 1 Opublikowano 28 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2021 Godzinę temu, PanMaruda napisał: bruh napisał do ciebie człowiek który ma 10k postów na forum i 3k reputacji/rozwiązań a ty jeszcze chcesz portfolio zajrzyj no na jego profil w zakładkę odpowiedzi to znajdziesz portfolio Ja bym miał prośbę, opisz po prostu czego potrzebujesz i wystarczy. Już wiem skąd nick "Pan Maruda" Mam prawo wymagać tego co chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbiros 20 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 Jeśli nadal aktualne, to pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
WojciechGM 1
Siemano!
Szukam osoby z doświadczeniem która napisze dla mnie obszerny skrypt.
Skrypt ma umożliwić kupno prywatnego świata na serwerze za walutę napisaną w skrypcie
Mam plugin na oddzielny czat i inventory na każdym świecie
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi