Cesarstwo_Utopii 22 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Użytkownik @JanekJaran dodał nowy wniosek: Libter - nadużywa uprawnień i iniciuje nadmierne konflikty Gracz ten nadużywa swoich uprawnień administracyjnych. Z wykorzystaniem komend administracyjnych strzelał we mnie piorunami doprowadzając do mojej śmierci. Dodatkowo zablokował mnie w obsydianie, a następnie zabił, ponieważ zacząłem kopać poziom niżej, tak jak z nim ustaliłem - do 70 kratki wysokości. Uważam, że prześladowanie mnie ze względu na krajobraz budowli, której nawet nie skończyłem budować (wiercić) jest ponad miarę nieproporcjonalne. Dodatkowo po zabiciu mnie przywłaszczył mój ekwipunek. Wiem, że pewnie jako właściciel sam ten wniosek odrzuci, ale warto spróbować. Dodatkowo złamał on regulamin usuwając mój wniosek o swój ostracyzm naruszył on przy tym zapis, że "W przypadku rażącej niesprawiedliwości właściciel może anulować głosowanie." Nie wskazując przy tym rażącej niesprawiedliwości. Dodatkowo podczas prób negocjacji zostałem wyrzucony z TS3., a następnie zbanowany. Miejcie na uwadze, że 5 głosów przeciwko należy właśnie do niego. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. nwse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopher 418 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 /ban JanekJaran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 4 godziny temu, UtopiaMC napisał: Gracz ten nadużywa swoich uprawnień administracyjnych. Z wykorzystaniem komend administracyjnych strzelał we mnie piorunami doprowadzając do mojej śmierci. Była to zupełnie inna sytuacja którą zaakceptowałeś w ramach zabawy. 4 godziny temu, UtopiaMC napisał: Dodatkowo zablokował mnie w obsydianie, a następnie zabił, ponieważ zacząłem kopać poziom niżej, tak jak z nim ustaliłem - do 70 kratki wysokości. Ustaliłeś to podstępem niszcząc krajobraz skarpy i odmówiłeś zaprzestania naruszenia. Blokada w obsydianie ci się należy ponieważ doprowadziłeś do potężnej eskalacji konfliktu zachęcając swoich sojuszników do zmasowanego ataku i również poprzez napisanie tego wniosku - stając się tym samym przestępcą wojennym. 4 godziny temu, UtopiaMC napisał: Dodatkowo po zabiciu mnie przywłaszczył mój ekwipunek. Nic nie zostało przywłaszczone. Cały ekwipunek zostanie zwrócony jeśli tylko zaakceptujesz swoją przegraną i przystaniesz na ugodę. 4 godziny temu, UtopiaMC napisał: Dodatkowo złamał on regulamin usuwając mój wniosek o swój ostracyzm Pisanie wniosku o ostracyzm samego siebie jest idiotyczne. Zrobiłeś to tylko po to, żeby gdyby pojawił się faktyczny wniosek o twój ostracyzm - argumentować że przecież twój był wcześniej i trzeba usunąć ten nowy. 4 godziny temu, UtopiaMC napisał: Dodatkowo podczas prób negocjacji zostałem wyrzucony z TS3., a następnie zbanowany. Miałeś około godzinę na deeskalację - w tym czasie siedziałeś na TSie raz z wyłączonym mikrofonem, raz głośnikami, a innym razem uciekałeś na inny kanał. Zbanowałem cię dopiero kiedy było już po bitwie i negocjowałem z @xAxee warunki deeskalacji konfliktu, a ty nam w tym przeszkadzałeś. 4 godziny temu, UtopiaMC napisał: Miejcie na uwadze, że 5 głosów przeciwko należy właśnie do niego. A 5 głosów za należy do twojego kompana @MikiCreator oraz 2 kolejne do ciebie - i co w związku z tym? Także @JanekJaran mam nadzieję, że naprostowanie twoich przeinaczeń, manipulacji lub zwykłych bzdur pomoże niektórym jak @krzmaciek, @Ksenik, @nof, @MikiCreator, @Peridot czy @Helios1993 na podjęcie właściwej decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 228 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 nice rykker 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Jako, że minął tydzień od otwarcia wniosku - głosowanie zostaje zakończone zgodnie z §4.2.1 regulaminu serwera. Wniosek uzyskał 8 głosów za i 24 głosy przeciw co daje łącznie 25% głosów. Tym samym zgodnie z §4.2.2 regulaminu serwera - wniosek o blokadę bezterminową dla gracza @Libter zostaje odrzucony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarstwo_Utopii 22 Opublikowano 19 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi