Helios1993 332 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 Użytkownik reklamuje swój serwer wszędzie, dzisiaj wszedł na mój serwer discord (do którego link jest podany na tym forum) i zareklamował swój serwer, domyślam się, że to samo robi na innych serwerach discord z tego forum. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 226 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 12 minut temu, Helios1993 napisał: Użytkownik reklamuje swój serwer wszędzie, dzisiaj wszedł na mój serwer discord (do którego link jest podany na tym forum) i zareklamował swój serwer, domyślam się, że to samo robi na innych serwerach discord z tego forum. Co to ma do skript.pl? Swoją drogą, na takie przewinienia masz ten przycisk: gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#29721 19 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 2 minuty temu, Reedzev_ napisał: Zróbcie tak z gnomq na forum. Usunięty#5541, Tymekd i gnomq 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciu 72 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 Moim zdaniem powyższa skarga jest bezzasadna, ponieważ twojego discorda nie obejmuje regulamin obowiązujący na forum skript.pl. Nie zachowuje się dobrze reklamując serwer na innych serwerach, ale to nie zmienia faktu, że nie łamie regulaminu. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 2 godziny temu, Wojciu napisał: Moim zdaniem powyższa skarga jest bezzasadna, ponieważ twojego discorda nie obejmuje regulamin obowiązujący na forum skript.pl. Nie zachowuje się dobrze reklamując serwer na innych serwerach, ale to nie zmienia faktu, że nie łamie regulaminu. Ale to nie zmienia faktu że na całym forum źle się zachowuje (prowokacje, wyzwiska, spamowanie, posty nwn nic do tematu. gnomq, Usunięty#29721 i Tymekd 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 550 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 Ale wy się na niego fokusujecie, żałosne XD Próbujecie na siłę na każdym kroku go zbanować i pogrążać na siłę. 2 godziny temu, xNightPower_ napisał: na całym forum źle się zachowuje Takie skargi też dobrze nie świadczą gnomq, Usunięty#29721 i Kormic 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountingDogs 130 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 (edytowane) Chciałbym dołączyć się do skargi i wnieść coś więcej niż samo reklamowanie się na czyichś serwerach, które nie jest do końca powiązane z Skript.pl, jednak taki osobnik jest tutaj i źle wpływa na opinie samego forum. Więc tak, zacznijmy od tego, iż nie jest to pierwsza skarga na tego osobnika, tutaj linki do skarg:https://skript.pl/temat/41390-skarga-gnomq2000/https://skript.pl/temat/41622-skarga-na-gnomq/ W powyższych tematach teoretycznie zostało rozwiązane zachowanie tego użytkownika, jednak jak widać po tej skardze - bez żadnych rezultatów, obrazy i prowokacje wciąż są widoczne. Spoiler Edytowane 19 września 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 223 Opublikowano 20 września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 września 2020 też was kocham wszystkich! za powyższe wiadomości na SB zostałem już ukarany @CountingDogs szkoda, że ominąłeś wiadomości jak w stosunku do mnie odnoszą się ci użytkownicy nie długo fabryka chusteczek zbankrutuje 16 godzin temu, kerpson napisał: Ale wy się na niego fokusujecie, żałosne XD Próbujecie na siłę na każdym kroku go zbanować i pogrążać na siłę. Takie skargi też dobrze nie świadczą dokładnie, czy ja im każę odpisywać pod moim serwerem i na moje wiadomości nawet nie kierowane do nich? nic im nie zrobiłem, nie reklamuje się u nich bo nawet nie mają serwera (nie licząc discorda, który nawet nie ma żadnego powiązania z forum). nie rozumiem o co tym zbulwersowanym chłopaczkom chodzi (XD). zamiast dać mi spokój i olewać co piszę, to ci mnie jeszcze nakręcają xd... po tych przechwałkach na SB mogę jeszcze dodać, że to są naprawdę ZNANI PROGRAMIŚCI, którzy próbują mi coś udowodnić, tylko jeszcze nie wiem co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daffyy 7 Opublikowano 20 września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 września 2020 A za te zostałeś ukarany? https://imgur.com/a/peSuTaG Bo jak dla mnie to spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 223 Opublikowano 20 września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 września 2020 1 minutę temu, daffyy napisał: A za te zostałeś ukarany? https://imgur.com/a/peSuTaG Bo jak dla mnie to spam shoutbox jest do luźnych rozmów, więc nie rozumiem gdzie tutaj widzisz spam? nie raz ktoś pisze kilka wiadomości różnych jedna pod drugą i jakoś nikt się tego nie czepia, więc nie wiem do czego ty zmierzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daffyy 7 Opublikowano 20 września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 września 2020 Teraz, gnomq napisał: shoutbox jest do luźnych rozmów, więc nie rozumiem gdzie tutaj widzisz spam? nie raz ktoś pisze kilka wiadomości różnych jedna pod drugą i jakoś nikt się tego nie czepia, więc nie wiem do czego ty zmierzasz? XD również jest wiadomością która ma nas zaciekawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 223 Opublikowano 20 września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 września 2020 (edytowane) 1 minutę temu, daffyy napisał: XD również jest wiadomością która ma nas zaciekawić? ale o co ci dokładnie chodzi? co "XD" ma wspólnego ze spamem? z tego co mi wiadomo "XD" to emotikona wyrażająca coś śmiesznego, a w tym przypadku było to dla mnie śmieszne. wciąż nie rozumiem, dlaczego "KAŻDA" wiadomość ma cię zaciekawiać? Edytowane 20 września 2020 przez gnomq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktorm12 103 Opublikowano 20 września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 września 2020 28 minut temu, gnomq napisał: ale o co ci dokładnie chodzi? co "XD" ma wspólnego ze spamem? z tego co mi wiadomo "XD" to emotikona wyrażająca coś śmiesznego, a w tym przypadku było to dla mnie śmieszne. wciąż nie rozumiem, dlaczego "KAŻDA" wiadomość ma cię zaciekawiać? Bardzo nie lubię się ani wtrącać w takie tematy ani dyskusje, ale jako osoba działająca w sieci od lat stwierdzę tak: Jeżeli chcesz by ludzie traktowali na poważnie to co robisz to rób to na poważnie z odpowiedzialnością za swoje zachowanie, bo nie da się zaprzeczyć, że wiele użytkowników bierze twoje zachowanie za ładnie opisane powyżej "XD", ponieważ aktualnie jako osoba inteligentka (a co najmniej ja sądzę że każdy z ludzi jest chociaż w najmniejszym stopniu inteligentnym bytem) powinieneś mieć dystans do opinii innych i nie dawać się prowokować to ty nadal wolisz drążyć temat, czasem lepiej wyjść przewietrzyć się albo pojechać na rower albo spędzić czas z dziewczyną/przyjaciółmi/znajomymi/filmem niż jako główny reprezentant serwera robić dramy na forach i łamać inne regulaminy... Ty tyle ode mnie mam nadzieje, że jako iż jest to 3 skarga na ciebie w czasie miesiąca przemówi ona coś do ciebie, bo poza "sławą", "pieniędzmi", a tymi dwoma rzeczami można opisać cel twojego zachowania co fakt faktem jest pewną formą marketingu, bo jak to się mówi zapamiętuje się rzeczy głupie i dziwne to jako człowiek masz coś takiego jak "honor" i "praca", a w samym świecie masz coś takiego jak "prawo", dodatkowo jeżeli chcesz by ludzie egzekwowali twój regulamin ty powinieneś egzekwować regulaminy innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 223 Opublikowano 20 września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 września 2020 5 minut temu, wiktorm12 napisał: Bardzo nie lubię się ani wtrącać w takie tematy ani dyskusje, ale jako osoba działająca w sieci od lat stwierdzę tak: Jeżeli chcesz by ludzie traktowali na poważnie to co robisz to rób to na poważnie z odpowiedzialnością za swoje zachowanie, bo nie da się zaprzeczyć, że wiele użytkowników bierze twoje zachowanie za ładnie opisane powyżej "XD", ponieważ aktualnie jako osoba inteligentka (a co najmniej ja sądzę że każdy z ludzi jest chociaż w najmniejszym stopniu inteligentnym bytem) powinieneś mieć dystans do opinii innych i nie dawać się prowokować to ty nadal wolisz drążyć temat, czasem lepiej wyjść przewietrzyć się albo pojechać na rower albo spędzić czas z dziewczyną/przyjaciółmi/znajomymi/filmem niż jako główny reprezentant serwera robić dramy na forach i łamać inne regulaminy... Ty tyle ode mnie mam nadzieje, że jako iż jest to 3 skarga na ciebie w czasie miesiąca przemówi ona coś do ciebie, bo poza "sławą", "pieniędzmi", a tymi dwoma rzeczami można opisać cel twojego zachowania co fakt faktem jest pewną formą marketingu, bo jak to się mówi zapamiętuje się rzeczy głupie i dziwne to jako człowiek masz coś takiego jak "honor" i "praca", a w samym świecie masz coś takiego jak "prawo", dodatkowo jeżeli chcesz by ludzie egzekwowali twój regulamin ty powinieneś egzekwować regulaminy innych. podoba mi się to, że ci ludzie biorą moje zachowanie jako "XD". nie robią na mnie te skargi żadnego wrażenia, ponieważ są to skargi na siłę, które nie wiążą się w żadnym stopniu z forum według mnie. jak już wcześniej wspominałem cudza opinia mnie nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 223 Opublikowano 22 września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 września 2020 a oto poziom naszego słynnego programisty @Helios1993: zmienił nick i myślał, że się nie zorientuję XD a takiego profesjonalistę tutaj udaje, żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helios1993 332 Opublikowano 22 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2020 Ty serio myślisz, że jakaś losowa osoba to ja? Czemu tak w ogóle pomyślałeś? Po 1. Nie mam żadnego crackowanego launchera, więc nie mam jak wejść na innym nicku. Po 2. Nie pamiętam hasła do discorda, więc gdybym się wylogował żeby zrobić drugie konto już bym na swoje konto nie wrócił. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziwakkolega 28 Opublikowano 22 września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 września 2020 1 minutę temu, Helios1993 napisał: Ty serio myślisz, że jakaś losowa osoba to ja? Czemu tak w ogóle pomyślałeś? Po 1. Nie mam żadnego crackowanego launchera, więc nie mam jak wejść na innym nicku. Po 2. Nie pamiętam hasła do discorda, więc gdybym się wylogował żeby zrobić drugie konto już bym na swoje konto nie wrócił. maila do zmiany hasla nie masz? gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helios1993 332 Opublikowano 22 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2020 (edytowane) Godzinę temu, dziwakkolega napisał: maila do zmiany hasla nie masz? Mam, nie pomyślałem o tym gdy to pisałem. Edytowane 22 września 2020 przez Helios1993 gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 550 Opublikowano 24 września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 W dniu 22.09.2020 o 22:06, Helios1993 napisał: Mam, nie pomyślałem o tym gdy to pisałem. dziwne bardzo gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helios1993 332 Opublikowano 24 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 (edytowane) 7 godzin temu, kerpson napisał: dziwne bardzo Czy ty widziałeś żebym kiedykolwiek kogoś obrażał na tym forum? Jestem całkowicie przeciw temu, obrażanie oznacza niską inteligencję. Gnomq zdenerwował mnie swoim kłamstwem (bo tak to właśnie wygląda), każdy może o czymś zapomnieć jak się zdenerwuje. Kilka dowodów na to, że to nie ja: 1. Czemu miałbym kupować rangę gracz+ na tym serwerze? 2. Czemu miałbym ustawiać zdjęcie na profilowym na dopiero co stworzonym koncie? 3. Nigdy nikogo nie obrażałem (pewnie zdarzyło się to kilka razy jak byłem młodszy (jak każdy), ale nie przypominam sobie czegoś takiego, więc tego nie uwzględniam), to nie jest w moim stylu. Część osób na tym forum mnie zna i może to potwierdzić. Edytowane 24 września 2020 przez Helios1993 kerpson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi