Skocz do zawartości

Skarga na gnomq

Usunięty#34161
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No hej, doszły mnie słuchy, że kara się za spam reakcjami. Chciałbym złożyć skargę na gnomq za spam reakcjami (widać na moim profilu). Do tego użytkownik często niemile zachowuje się do innych użytkowników na forum, tworzy niemiłą atmosferę w tym miejscu. 

unknown.png

Edytowane przez xKameelos

Użytkownik zaczął "atakować" mój profil tymi reakcjami:HwO1iAh.png

AM5rQmD.png

Na powyższych screenach widać jak użytkownik nie potrafi pogodzić się z tym, iż ktoś ma inne zdanie niż on. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że wszystkich innych nazywa żałosnymi dziećmi, a sam zachowuje się jak... no właśnie... Nie mam bólu tyłka o same reakcje, ale zaśmiecają profil, a sam użytkownik nie robi tego po raz pierwszy. Rozumiem, że komuś nie może się podobać czyjś wpis, ale on to robi tylko wtedy, gdy ktoś się nie zgodzi z jego (żałosną) koncepcją lub racją. 

Edytowane przez wiktorm12
wiktorm12

Zamieniam linki w obrazy

Notatka dodana przez wiktorm12

4 godziny temu, CountingDogs napisał:

Użytkownik zaczął "atakować" mój profil tymi reakcjami:

HwO1iAh.png

AM5rQmD.png

Na powyższych screenach widać jak użytkownik nie potrafi pogodzić się z tym, iż ktoś ma inne zdanie niż on. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że wszystkich innych nazywa żałosnymi dziećmi, a sam zachowuje się jak... no właśnie... Nie mam bólu tyłka o same reakcje, ale zaśmiecają profil, a sam użytkownik nie robi tego po raz pierwszy. Rozumiem, że komuś nie może się podobać czyjś wpis, ale on to robi tylko wtedy, gdy ktoś się nie zgodzi z jego (żałosną) koncepcją lub racją. 

Również dostałem od niego kolejne reakcje.

unknown.png

Edytowane przez xKameelos
wiktorm12

Zamieniam linki w obrazy

2 godziny temu, nof napisał:

Jest bardzo agresywny.

s45ACnY.png

Aleeeee agresja ! O japierdziu, widać na tym zdjęciu że Cie chce zabić, od kiedy dawanie reakcji to agresja? xDD

wiktorm12

zamieniam link w obraz

2 godziny temu, nof napisał:

Jest bardzo agresywny.

s45ACnY.png

XD

Dla mnie jest to śmieszne, że ten chłopaczek nawet za reakcje potrafi mnie oskarżyć xD

Poza tym mam prawo nieco węcej rekacji używać mając VIP++. Staram się też tym nie spamować, ale to chyba nie przestępstwo 

A ten cały xNiktPałer powinien odpowiedzieć bo to już jest dla mnie nękanie

wiktorm12

Zamieniam link w obraz

Po prostu nie zwracajcie uwagi na te emotki? Trochę śmieszna skarga, nie widzicie, że chłopak płacze za każdym razem jak ktoś się z nim nie zgadza, albo ma inne zdanie niż on? Kwestia czasu zanim jego serwer spadnie z rowerka, a jeżeli kupił sobie vipa, żeby się dowartościować i móc Ci zaspamić profil reakcjami to mówi samo za siebie, tym bardziej możesz czuć satysfakcje. 

2 godziny temu, LeviBoyPL napisał:

Po prostu nie zwracajcie uwagi na te emotki? Trochę śmieszna skarga, nie widzicie, że chłopak płacze za każdym razem jak ktoś się z nim nie zgadza, albo ma inne zdanie niż on? Kwestia czasu zanim jego serwer spadnie z rowerka, a jeżeli kupił sobie vipa, żeby się dowartościować i móc Ci zaspamić profil reakcjami to mówi samo za siebie, tym bardziej możesz czuć satysfakcje. 

ty już dawno spadłeś z rowerka :< potrzebny kolejny lek na ból dupy 

Na podstawie zarządzenia @Libter 01/03.01.2019: Kto złośliwie spamuje reakcjami o zerowej wartości podlega karze od 2 do 10 punktów ostrzeżeń. - nadaję @gnomq po 2 punkty ostrzeżeń za każdego zaatakowanego smutnymi kotkami użytkownika to jest łącznie 4 punkty ostrzeżeń. Tym samym użytkownik osiąga łącznie 7 punktów ostrzeżeń co zgodnie z taryfikatorem skutkuje jednodniowym banem.

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...