Usunięty#34161 123 Opublikowano 13 września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 (edytowane) No hej, doszły mnie słuchy, że kara się za spam reakcjami. Chciałbym złożyć skargę na gnomq za spam reakcjami (widać na moim profilu). Do tego użytkownik często niemile zachowuje się do innych użytkowników na forum, tworzy niemiłą atmosferę w tym miejscu. Edytowane 13 września 2020 przez xKameelos _Of3k i gnomq 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountingDogs 131 Opublikowano 13 września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 Użytkownik nadużywa tej reakcji w przypadku, gdy ktoś się z nim nie zgadza i ma swoje zdanie. nof, gnomq i Usunięty#34161 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 13 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 Dodam jeszcze jeden dowód, że gnomq jest bardzo niemiły. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountingDogs 131 Opublikowano 13 września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 (edytowane) Użytkownik zaczął "atakować" mój profil tymi reakcjami: Na powyższych screenach widać jak użytkownik nie potrafi pogodzić się z tym, iż ktoś ma inne zdanie niż on. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że wszystkich innych nazywa żałosnymi dziećmi, a sam zachowuje się jak... no właśnie... Nie mam bólu tyłka o same reakcje, ale zaśmiecają profil, a sam użytkownik nie robi tego po raz pierwszy. Rozumiem, że komuś nie może się podobać czyjś wpis, ale on to robi tylko wtedy, gdy ktoś się nie zgodzi z jego (żałosną) koncepcją lub racją. Edytowane 13 września 2020 przez wiktorm12 Zamieniam linki w obrazy Notatka dodana przez wiktorm12 _Of3k i gnomq 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 13 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 (edytowane) 4 godziny temu, CountingDogs napisał: Użytkownik zaczął "atakować" mój profil tymi reakcjami: Na powyższych screenach widać jak użytkownik nie potrafi pogodzić się z tym, iż ktoś ma inne zdanie niż on. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że wszystkich innych nazywa żałosnymi dziećmi, a sam zachowuje się jak... no właśnie... Nie mam bólu tyłka o same reakcje, ale zaśmiecają profil, a sam użytkownik nie robi tego po raz pierwszy. Rozumiem, że komuś nie może się podobać czyjś wpis, ale on to robi tylko wtedy, gdy ktoś się nie zgodzi z jego (żałosną) koncepcją lub racją. Również dostałem od niego kolejne reakcje. Edytowane 13 września 2020 przez xKameelos Zamieniam linki w obrazy Notatka dodana przez wiktorm12 _Of3k i gnomq 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 13 września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 Wiem, że macie już łzy w oczach, ale zapomnieliście się jeszcze mamie poskarżyć Glicz, nof i _Of3k 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nof 19 Opublikowano 13 września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 (edytowane) Jest bardzo agresywny. Edytowane 13 września 2020 przez wiktorm12 Zamieniam link w obraz Notatka dodana przez wiktorm12 _Of3k i gnomq 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk324 35 Opublikowano 13 września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 (edytowane) 2 godziny temu, nof napisał: Jest bardzo agresywny. Aleeeee agresja ! O japierdziu, widać na tym zdjęciu że Cie chce zabić, od kiedy dawanie reakcji to agresja? xDD Edytowane 13 września 2020 przez wiktorm12 zamieniam link w obraz Notatka dodana przez wiktorm12 gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nof 19 Opublikowano 13 września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 (edytowane) 12 godzin temu, Medyk324 napisał: Aleeeee agresja ! O japierdziu, widać na tym zdjęciu że Cie chce zabić, od kiedy dawanie reakcji to agresja? xDD no nie widzisz na zdjęciu jaka agresja?! Edytowane 14 września 2020 przez nof Medyk324 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 13 września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 (edytowane) 2 godziny temu, nof napisał: Jest bardzo agresywny. XD Dla mnie jest to śmieszne, że ten chłopaczek nawet za reakcje potrafi mnie oskarżyć xD Poza tym mam prawo nieco węcej rekacji używać mając VIP++. Staram się też tym nie spamować, ale to chyba nie przestępstwo A ten cały xNiktPałer powinien odpowiedzieć bo to już jest dla mnie nękanie Edytowane 13 września 2020 przez wiktorm12 Zamieniam link w obraz Notatka dodana przez wiktorm12 _Of3k i Glicz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeviBoyPL 159 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Po prostu nie zwracajcie uwagi na te emotki? Trochę śmieszna skarga, nie widzicie, że chłopak płacze za każdym razem jak ktoś się z nim nie zgadza, albo ma inne zdanie niż on? Kwestia czasu zanim jego serwer spadnie z rowerka, a jeżeli kupił sobie vipa, żeby się dowartościować i móc Ci zaspamić profil reakcjami to mówi samo za siebie, tym bardziej możesz czuć satysfakcje. nof, gnomq, Usunięty#34161 i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 2 godziny temu, LeviBoyPL napisał: Po prostu nie zwracajcie uwagi na te emotki? Trochę śmieszna skarga, nie widzicie, że chłopak płacze za każdym razem jak ktoś się z nim nie zgadza, albo ma inne zdanie niż on? Kwestia czasu zanim jego serwer spadnie z rowerka, a jeżeli kupił sobie vipa, żeby się dowartościować i móc Ci zaspamić profil reakcjami to mówi samo za siebie, tym bardziej możesz czuć satysfakcje. ty już dawno spadłeś z rowerka potrzebny kolejny lek na ból dupy _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nof 19 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 OMG, usunął (może admin) reakcje u mnie! Chyba wziął leki. gnomq i Medyk324 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 533 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Wy to macie problemy, może ignorujcie te reakcje i tyle gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 xMuffionex i gnomq 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Na podstawie zarządzenia @Libter 01/03.01.2019: Kto złośliwie spamuje reakcjami o zerowej wartości podlega karze od 2 do 10 punktów ostrzeżeń. - nadaję @gnomq po 2 punkty ostrzeżeń za każdego zaatakowanego smutnymi kotkami użytkownika to jest łącznie 4 punkty ostrzeżeń. Tym samym użytkownik osiąga łącznie 7 punktów ostrzeżeń co zgodnie z taryfikatorem skutkuje jednodniowym banem. Usunięty#34161, xMuffionex i Briks 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi