RickPlayingPL 130 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Mam pytanie jak dziala last spawned entity. Dziala ono tak ze pobiera ostatniego entity ktory sie pojawil na serwerze czy ostatniego entity ktory zostal zespawniony w kodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Remikxdxd 39 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Raczej to drugie ale nie jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Dziala ono tak ze pobiera ostatniego entity ktory sie pojawil na serwerze czy ostatniego entity ktory zostal zespawniony w kodzie? Entity, który został zespawniony w kodzie też pojawia się na serwerze; to pierwsze. Tylko: command /spawn: trigger: spawn zombie at location of player: wait 30 seconds broadcast "%last spawned entity%" nie koniecznie zwróci zombiego, bo w czasie tych 30 sekund coś mogło się zespawnować. Tak to kiedyś destroyer tłumaczył :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 pobiera ostatniego entity ktory sie pojawil na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 K_A196 6 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Tak jak mówią koledzy...Dlatego ja zawsze uzywam czegoś takiego:command /kon: trigger: spawn 1 horse at player's location set name of spawned creature to "Fajny ogier o.0" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! O ile się nie mylę to jest to samo ;_; Smoq: serio? dobrze wiedzieć :D Zawsze możesz zrobić tak: command /test: trigger: spawn zombie at player set {_ziom} to last spawned entity wait 30 seconds broadcast "%{_ziom}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RickPlayingPL 130
Mam pytanie jak dziala last spawned entity. Dziala ono tak ze pobiera ostatniego entity ktory sie pojawil na serwerze czy ostatniego entity ktory zostal zespawniony w kodzie?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi