TheAdamos 24 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 Witam. Potrzebuję pomocy w adresie sklepu. Ponieważ mam serwer na hostingu enderchest.pl Chcę mieć adres sklepu np. www.NoHard.pl Zamiast Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! bo wiem że jest to możliwe, ale nie wiem jak tego dokonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pyniu333 24 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 Musisz kupić domenę, a potem przekierować ją na ten adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 Nie kupować hostingu w enderchescie bo to syf. Kupić domene i przekierować ją na sklep. Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 Polecam poczytać o czymś takim jak serwery DNS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekJaran 101 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekJaran 101 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 Kupujesz domenę, najtaniej chyba w OVH i robisz rekord CNAME. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 Polecam nie kupować serwerów na enderchest, kiedyś kupiłem i NIC mi nie działało. Kup domenę, kup sklep (bojawiem55.pl <= 30 zł stuka, na zawszę ps. to nie reklama) xNeleQx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 510 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 11 godzin temu, Mroczekk napisał: Polecam nie kupować serwerów na enderchest, kiedyś kupiłem i NIC mi nie działało. Kup domenę, kup sklep (bojawiem55.pl <= 30 zł stuka, na zawszę ps. to nie reklama) Wszystko tylko nie itemshop od bojawiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 VMCShop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2018 9 godzin temu, McKoxu napisał: Wszystko tylko nie itemshop od bojawiem Jak dla mnie jest nawet ok wiec polecam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJKondzio 3 Opublikowano 7 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 Musisz mieć domenę i Wejść w ustawienia Domeny i przekierować ją na adres. Jeśli chcesz może ci to zrobić Pisz priv jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Robisz sobie strone, podpinasz domene i dajesz w aj frejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheAdamos 24
Witam.
Potrzebuję pomocy w adresie sklepu.
Ponieważ mam serwer na hostingu enderchest.pl
Chcę mieć adres sklepu np. www.NoHard.pl
Zamiast Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
bo wiem że jest to możliwe, ale nie wiem jak tego dokonać.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi