Skocz do zawartości

Myszak do zarządu!

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj, osobo czytająca ten post! Jak sam tytuł tematu mówi, chciałbym zgłosić swoją kandydaturę do zarządu :>

Znalezione obrazy dla zapytania dlaczego ja

• spędzam dużo czasu na forum. O mojej aktywności świadczy chociażby 108 nadanych ostrzeżeń (nie punktów) i 600 akcji moderacyjnych w ostatnim miesiącu
  • można mi zaufać, co może potwierdzić wielu użytkowników, nigdy nie zostawiam nikogo w potrzebie, jeśli mogę tej osobie pomóc
  • mam dobry kontakt z użytkownikami. Wiem, co może być dla nich dobre, a co nie
  • nie podejmuję pochopnych decyzji - zawsze staram się wszystko przemyśleć

Znalezione obrazy dla zapytania ukryta prawda logo

A teraz coś o mnie :D
Na co dzień jestem osobą miłą, posiadam wielu znajomych, oraz lubię nawiązywać nowe znajomości. Raczej nikogo to nie obchodzi, więc jeśli ktoś chciałby dowiedzieć się czegoś więcej, zapraszam na mojego bloga, głównie do wpisu 20 faktów o mnie.

F.A.Q

• Dlaczego miałbyś być w zarządzie skript.pl, skoro nie potrafisz pisać skryptów, pluginów, stron i tak dalej?
    - I to właśnie jest jeden z powodów. Skoro nie umiem tworzyć wyżej wymienionych rzeczy, to mogę bardziej zająć się Użytkownikami i forum, prawda? :)
  • Dawniej plagiatowałeś, na forum nie jesteś jakoś strasznie długo, dlaczego mamy Ci zaufać?
    - Co do plagiatowania, zrozumiałem swój błąd, głównie dzięki @Wizzard, którego chciałbym jednocześnie przeprosić. Zaufał mi sam @Libter, dając mi szansę moderować to forum. Zapewniam, że jestem osobą godną zaufania, wielu mi zaufało, i mam nadzieję, że jeszcze wielu mi zaufa. Na forum jestem ponad 8 miesięcy, i przez te 8 miesięcy starałem się być aktywny. 

Forum jest dobre, lecz wymaga poprawek. Razem sprawimy, że będzie ono jeszcze lepsze. Obiecuję, że zawsze, gdy będę oddawał głos, uwzględnię głosy i opinie użytkowników podczas głosowań w ankietach.

Jeszcze Cię nie przekonałem? Śmiało zadaj mi pytanie na PW! :)

Edytowane przez Myszak
https://skript.pl/temat/18114-myszak-do-zarz%C4%85du/

11 minut temu, azonii_ napisał:

Oczywiście że na tak :)

Mogę dodać że na myszaka można zawsze liczyć! ;)

Dodam, że jest: miły, uprzejmy, troskliwy, wesoły, fikuśny, radosny, współczujący, ciekawy świata, ciekawy internetu, rozwijający się. Nasz best every Moderator!

https://skript.pl/temat/18114-myszak-do-zarz%C4%85du/#findComment-123934

Godzinę temu, Jahek napisał:

Dodam, że jest: miły, uprzejmy, troskliwy, wesoły, fikuśny, radosny, współczujący, ciekawy świata, ciekawy internetu, rozwijający się. Nasz best every Moderator!

grr, ciekawy świata xDD

https://skript.pl/temat/18114-myszak-do-zarz%C4%85du/#findComment-123935

• Norbi zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...