1.W jaki sposob napisac by po śmierci gracza wypadal gold nuget named "xyz" ?
drop gold nugget named "xyz" niestety nie dziala.(nie wywala bledow ale nie upuszcza rowniez itemka) A nie moge dać replace drops czy set drops. Rowniez nie chce by item wpadal bezpośrednio do eq attacker.
2.Dlaczego nie dzialaja mi na jednym serwerze effekty:
play 0.9 of effect "fireworksSpark" with data 0 at {_Particlespawn} play 0.9 of effect "witchMagic" with data 0 at {_Particlespawn}
a na drugim dzialają ? co moze byćtego przyczyną ? macie moze jakiś addon do Sk ktory rowniez dodaje effect'y ?
3.Da sie jakos dawac ksiazke z zapisanym tekstem ?
4. W jaki sposob mozna wystrzeliwac fajerwerki w skrypcie ?
5. Macie moze jakis skrypt w ktorym moge zabezpieczyc czat przed floodem (np"Aaaaaa") ? lub macie pomysł jak to zrobić ?
Pytanie
DamianMMC 84
Mam kilka pytan:
1.W jaki sposob napisac by po śmierci gracza wypadal gold nuget named "xyz" ?
drop gold nugget named "xyz" niestety nie dziala.(nie wywala bledow ale nie upuszcza rowniez itemka) A nie moge dać replace drops czy set drops. Rowniez nie chce by item wpadal bezpośrednio do eq attacker.
2.Dlaczego nie dzialaja mi na jednym serwerze effekty:
a na drugim dzialają ? co moze byćtego przyczyną ? macie moze jakiś addon do Sk ktory rowniez dodaje effect'y ?
3.Da sie jakos dawac ksiazke z zapisanym tekstem ?
4. W jaki sposob mozna wystrzeliwac fajerwerki w skrypcie ?
5. Macie moze jakis skrypt w ktorym moge zabezpieczyc czat przed floodem (np"Aaaaaa") ? lub macie pomysł jak to zrobić ?
Edytowane przez DamianMMCOdnośnik do komentarza
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi