kamil7430 3 Opublikowano 19 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2015 Witam, mógłby ktoś napisać dla mnie krotki sk na zautonatyzowane używanie komendy ? Chodzi mi o to, ze po wlaczeniu serwera konsola wykonuje te samą komendę co 5 sekund. chcialbym aby to byla komenda /killall slime. nie chce zadnych komunikatow ;) z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 19 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2015 Sądzę, że byłby to dosyć lagujący sposób, więc lepszy byłby taki skrypt: on spawn slime: cancel eventPowoduje on, że podczas zespawnienia się slime on od razu znika, lecz jeżeli ty chcesz taki, o jaki poprosiłeś to masz: every 5 seconds: execute console command "killall slime"Sądzę, że on nie zadziała, bo trzeba określić świat. kamil7430 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ✔ мÑ�иaωi 1/8 ✔ 1 Opublikowano 19 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2015 @up I lepiej pluginem to zrobić, jak trzeba określić świat, bo skrypty nie mają takiej funkcjii (tak mi się wydaje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 19 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2015 Ma. If player is in world "nazwa" Ps. Nie wiesz, nie pisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil7430 3 Opublikowano 19 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 marca 2015 (edytowane) Sądzę, że byłby to dosyć lagujący sposób, więc lepszy byłby taki skrypt:on spawn slime: cancel eventPowoduje on, że podczas zespawnienia się slime on od razu znika, lecz jeżeli ty chcesz taki, o jaki poprosiłeś to masz: every 5 seconds: execute console command "killall slime"Sądzę, że on nie zadziała, bo trzeba określić świat. Dzięki, właśnie o ten pierwszy skript mi chodziło, lecz nie myślałem, że tak się da ;) Zaraz przetestuję!Edit: nie działa, napisało mi, że jest błąd w linijce "on spawn slime:" możesz rozwiązać ten problem ? Edytowane 19 marca 2015 przez kamil7430 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kondziu156 14 Opublikowano 20 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2015 On spawn of slime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 20 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kamil7430 3
Witam, mógłby ktoś napisać dla mnie krotki sk na zautonatyzowane używanie komendy ? Chodzi mi o to, ze po wlaczeniu serwera konsola wykonuje te samą komendę co 5 sekund. chcialbym aby to byla komenda /killall slime. nie chce zadnych komunikatow ;)
z góry dzięki
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi