Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Norbi 1 336 Opublikowano 18 maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 PlaySound Witajcie! W tym poradniku przedstawię wam jak odtwarzać dźwięki! 1. Odtwarzanie dźwięku play raw sound "[Dzwiek]" at [Lokacja] with pitch [Ton] volume [Glosnosc] [Dzwiek] - zamieniamy na nazwę dźwięku.[Lokacja] - zamieniamy na miejsce, w którym ma się odtworzyć dźwięk.[Ton] - zamieniamy na ton dźwięku.[Glosnosc] - zamieniamy na głośność dźwięku. 2. Tworzymy komendę, która odtworzy dźwięk command /dzwiek: trigger: play raw sound "random.pop" at player with pitch 1 volume 5 Informacje Do odtworzenia dźwięku potrzebujemy pluginu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Spis dźwięków: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.To już koniec poradnika! Jeżeli poradnik się spodobał, nie zapomnij go ocenić. Pozdrawiam Norbi. RickPlayingPL, MagiK, mati770ka i 16 innych 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 915 Opublikowano 18 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 ebez obrazy, zamiast spamowac na shoutboxie i dawac link do minecraftforum za co cie pewnie zwarnuja, mogles poszukac pare minut Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 336 Opublikowano 18 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 ebez obrazy, zamiast spamowac na shoutboxie i dawac link do minecraftforum za co cie pewnie zwarnuja, mogles poszukac pare minut Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!To jest to samo, ty zkopiowałeś z mcforum i pozmieniałeś trochę słówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 915 Opublikowano 18 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 To jest to samo, ty zkopiowałeś z mcforum i pozmieniałeś trochę słówek. Nie wiem czy zauważyles, ale na mpcforum opublikował to czlowiek o nicku "herhor67". Taa, skopiowane z mpc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 336 Opublikowano 18 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 ebez obrazy, zamiast spamowac na shoutboxie i dawac link do minecraftforum za co cie pewnie zwarnuja, mogles poszukac pare minut Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!To jest to samo, przerobiłeś pierwsze linijki tylko. mati770ka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 915 Opublikowano 18 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2014 Ok, troche to przetlumaczylem :) Nie wiem co miales na mysli ale ja zrozumialem ze skopiowalem z Mpc :) Dobra, nie kłóćmy sie juz, poradnik całkiem niezły :) Norbi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy 548 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 Nie widzę nic ciekawego w tym poradniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 336 Opublikowano 20 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 Nie widzę nic ciekawego w tym poradniku.Zawsze coś ;d mati770ka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 336 Opublikowano 31 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 maja 2014 Aktualizacja! Zmiany: • Został usunięty efekt 'center' • Poradnik został upiększony mati770ka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamzeS 17 Opublikowano 31 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2014 @Parrot a co ma być ciekawego w poradniku? ;x sporo osób z tego co widzę zamiast robić ten efekt daje komendy z bukkita, a to dość duży błąd. Poradnik jest dobry, opisane co do czego jest i ogólnie w porządku. Leci like. Norbi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDayderPL 1 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Przyda się do mojego skryptu na drop ze stone. Mam taką małą propozycję - może dodasz numery dźwięków do poradnika? Na razie masz lajka. Norbi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 336 Opublikowano 8 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Mam taką małą propozycję - może dodasz numery dźwięków do poradnika? Nie chce mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMateuszP0L 47 Opublikowano 13 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2014 fajne :D Norbi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 16 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2014 Widać, że poradnik opisany szczegółowo, wszystko pięknie co zasługuje na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyraf 170 Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 Dodaj może jeszcze, że przykładowo pitch możemy ustawić od 0 do 2, a 1 to dźwięk normalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 336 Opublikowano 19 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 dzieki za sugestie. sproboje dodac//Sry za double post.//Proszę zmienić nazwe tematu na: [skQuery/Skript+] Playsound UPDATE!• Zmieniono prawie cały poradnik• Zmieniono link do skquery• Kilka drobnostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebafudi 122 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 @Norbi wiesz, że sam możesz zmienić to? Jak masz włączona edycję tematu to klikasz użyj pełnego edytora i na gorze możesz to zmienić.《☆》Wysłane z SG S4 przy użyciu tapatalk.《☆》Za błędy/doubleposty przepraszam //Spam, Nie może, Zwycięzca nie ma do tego uprawnień... ~Drogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk 0 Opublikowano 26 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2014 Spoczko opisane, iż zaczynam dopiero moją przygodę ze skryptami to na pewno mi się przyda, dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 336 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 update mati770ka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RickPlayingPL 130 Opublikowano 15 września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 września 2014 Ton dzwieku mozna minimalnie ustawic na 0, a maksymalnie na 2. Przy czym 1 to jest dzwiek normalny, bez zmian Nie tylko, jest dzwiek np. shoot_arrow czy arrrow_hit w ktorym mozemy ustawic ton na nawet 4. Ale poradnik dobry dla poczatkujacych. Norbi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi