Hej pisałem sobie taki tam skrypt, który daje itemki do eq i po jakimś czasie skapnąłem się, że żeli gracz nie ma miejsca to i tak mu daje te itemi i dodałem
if player has enough space for1 stone:
i to działa znakomicie, ale już jak chciałem, żeby ta liczba była podawana w argumencie to wyświetla błąd.
if player has enough space for arg 2 stone:
Więc postanowiłem zamienić to na zmieną, ale to też nie działa nawet dodałem, żeby formatowało to jako liczbę
ważne części kodu:
command /vouncher [<text>][<number>][<player>]:set{_number} to ("%arg 2%" parsed as number)if player has enough space for{_number} stone:
send "{@Prefix} &6%arg 3% &7Dostał %arg 2% vouncher/y na &8[&6&kk &6Vip na 3 dni &6&kk&8]" to player
send "{@Prefix} &7Dostałeś %arg 2% vouncher/y &8[&6&kk &6Vip na 3 dni &6&kk&8]" to arg 3
give arg 2of glowing paper named "&6&kk &6Vip na 3 dni &6&kk"with lore "&7-----------------------------" and " &6Kliknij PPM aby wykoszystać" to arg 3else:
send "{@Prefix} &cNie masz miejsca na to" to player
Pytanie
Fquido_Games 8
Hej pisałem sobie taki tam skrypt, który daje itemki do eq i po jakimś czasie skapnąłem się, że żeli gracz nie ma miejsca to i tak mu daje te itemi i dodałem
i to działa znakomicie, ale już jak chciałem, żeby ta liczba była podawana w argumencie to wyświetla błąd.
Więc postanowiłem zamienić to na zmieną, ale to też nie działa nawet dodałem, żeby formatowało to jako liczbę
ważne części kodu:
Błagam pomocy
Edytowane przez Fquido_GamesOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/58322-if-player-has-enough-space-for-_number-stone/Udostępnij na innych stronach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi