hypersonic0 16 Opublikowano 28 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2014 Witam. Mam zmienną "osoby" i jeżeli jest 0 osób i wpisze przez konsole /osoby mam: Liczba osób: <none> Jak to zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 28 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2014 Pokaz kod nóż tego to ja ci nic nie wykminie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 28 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2014 zmien ta twoja komende na cos takiego if {osoby} is equal to 0: send "0"else: send "%{osoby}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat 1 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 (edytowane) żal?? o Variables to już nikt nie pamięta ...Variables: {online} = 0on join: add 1 to {online}on quit: remove 1 at {online}command /online: trigger: send "&2Jest &6%{online}% &2osob na serwerze." to player Edytowane 29 grudnia 2014 przez Sabat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hypersonic0 16 Opublikowano 29 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 zmienna to variables... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 @up tak. Są jeszcze jakieś pytania? Rozwiązałeś problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Edgarsz 164 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Najłatwiej będzie Ci to zrobić tak jak napisał DamianMMC tzn.if {osoby} is equal to 0: send "0"else: send "%{osoby}%"jeżeli chodzi Ci o komendę która pokazuje liczbę graczy możesz też dać: send "%number of all players%"Co obsługuje również 0To samo w przypadku świata:send "%number of all players in world "skyblock"%"I troszeczkę inaczej w zmiennych grupowych:send "%size of {pvp::players::*}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hypersonic0 16
Witam.
Mam zmienną "osoby" i jeżeli jest 0 osób i wpisze przez konsole /osoby mam:
Liczba osób: <none>
Jak to zmienić?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi