Vikepljunior 2 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 Cześć chciałbym żeby gdy postawi łóżko ustawiło mu dany kierunek z góry dziękuje! KOD: command /setbed: trigger: set block at {bwt_admin::green::bed} to bed Kod o kierunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 17 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 (edytowane) wystarczy chwilę poszukać west kierunek w którą stronę ma być łóżko facing to kierunek w którą stronę ma być głowa łóżka Edytowane 17 czerwca 2022 przez lie_pan1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vikepljunior 2 Opublikowano 17 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 (edytowane) @lie_pan1 Potrzebne sa jakies dodatki bo coś mi nie działa Wyskakuje mi coś takiego: a block can't be set to 'west facing red bed head' because the latter is not an item type (BWT_Setup.sk, line 1615: set block at {bwt_admin::green::bed} to west facing red bed head') Edytowane 17 czerwca 2022 przez Vikepljunior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 17 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 skasuj red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vikepljunior 2 Opublikowano 17 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 @lie_pan1 Przed chwila skasowałem i to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 17 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 skasuj tez head moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vikepljunior 2 Opublikowano 17 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 @lie_pan1 To samo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 17 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 to sproboj pokasowac rozne rzeczy i zobacz co sie bedzie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vikepljunior 2 Opublikowano 17 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 @lie_pan1 Najprawdobodopnie skrypt mi nie działa poniważ mam zła wersji Skript Moja: 2.2 Wymagana (Chyba): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 17 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vikepljunior 2 Opublikowano 17 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 (edytowane) @lie_pan1 Wszystko działa tylko brakuje mi SkQuery na wersje 1.8.8 włóżyłem skript 2.6.1 na wersje 1.8 Edytowane 17 czerwca 2022 przez Vikepljunior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 17 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 A do czego Ci potrzebny SkQuery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vikepljunior 2 Opublikowano 17 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 @CoFFeIN04 W moim skrypcie SkQuery potrzebuje do GUI wiec bez tego się nie ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 17 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 31 minut temu, Vikepljunior napisał: @CoFFeIN04 W moim skrypcie SkQuery potrzebuje do GUI wiec bez tego się nie ruszam nie używaj skquery do gui, posiada on wiele problemów przez które można wyciągać itemy. Zamiast tego użyj skriptowego set slota, lub jeżeli jesteś uparty na gui podobnie robione do skquery użyj tuske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vikepljunior 2 Opublikowano 17 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 @Glicz Troche za póżno bo jestem już w połowie prac skryptu wiec (a nie będe rezygnował z roboty skryptu) CoFFeIN04 i Glicz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 W1tt 14 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 17 godzin temu, Vikepljunior napisał: @Glicz Troche za póżno bo jestem już w połowie prac skryptu wiec (a nie będe rezygnował z roboty skryptu) Zmień na skriptowe robienie GUI, trochę zajmie ale lepiej nie ryzykować, ktoś ogarnięty przyjdzie i ekonomia zniszczona.. :d Jeżeli nie jest to problemem to możesz użyć skript-reflecta - Napisz do mnie na dsc i wyjaśnij dokładniej co chcesz zrobić, to z chęcią pomogę - W1tt#1959 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 21 godzin temu, Vikepljunior napisał: @Glicz Troche za póżno bo jestem już w połowie prac skryptu wiec (a nie będe rezygnował z roboty skryptu) Lepiej zmienić GUI tak jak mówili koledzy, set slot jest o wiele bezpieczniejszy. Lepiej spędzić chwilę by pozmieniać na odpowiednie niż później mieć maszynę do kopiowania itemów. Grałem już na paru serwerach gdzie ktoś robił sk na tym i potem okazało się, że jakiś gracz duplikował rzadkie itemy, ekonomia upadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vikepljunior 2
Cześć
chciałbym żeby gdy postawi łóżko ustawiło mu dany kierunek z góry dziękuje!
KOD:
command /setbed: trigger: set block at {bwt_admin::green::bed} to bed Kod o kierunku...
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi