DJ_CITROX 24 Opublikowano 8 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2014 Siemka ! napisał by mi ktoś sk na to że jak klikne item to otwiera mi się kolejna skrzynka ? command /info: trigger: open chest with 1 rows named "Sklep za coins" to player wait 2 tick format slot 1 of player with 1 of chestplate named "&6Diamentowy set" with lore "" format slot 3 of player with 1 of 322:2 named "&6Kox jablka" with lore "" format slot 5 of player with 1 of chestplate named "&6VIP - 14 dni" with lore "" format slot 7 of player with 1 of 311 named "&6VIP" with lore "Kliknij Aby Sprawdzic!" i jak się kliknie to aby się nie dało zabrać tego przedmiotu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mroczny337 35 Opublikowano 8 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2014 command /info: trigger: open chest with 1 rows named "Sklep za coins" to player wait 2 tick format slot 1 of player with 1 of chestplate named "&6Diamentowy set" with lore "" to close format slot 3 of player with 1 of 322:2 named "&6Kox jablka" with lore "" to close format slot 5 of player with 1 of chestplate named "&6VIP - 14 dni" with lore "" to close format slot 7 of player with 1 of 311 named "&6VIP" with lore "Kliknij Aby Sprawdzic!" to closeon rightclick on clock: execute player command "/info"Nie wiem czy dobrze zrozumiałem d;, nie testowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 9 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2014 chodziło mi o to że jak klikne na item po otwarciu komendy /info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 171 Opublikowano 9 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2014 Nic nie zrozumiałem.Jak klikniesz item po otwarciu komendy info ?Mam rozumieć że jak wpiszę /info i kliknę item coś się stanie ? Napisz to wyraźniej, i nazwa tematu zła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 9 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2014 (edytowane) jeżeli zależy ci na nazwie użyj funkcji ... format slot 1 of player to red wool named 'girlsinluv' to close then run [acess 'lul' from player] function 'lul': set {_player} to parameter 1 parsed as player open chest with 1 row named 'lul' to {_player} format slot 1 of {_player}... ew. mozesz sformatowane na item sloty na powietrze albo inny item. Edytowane 9 grudnia 2014 przez kryxkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 10 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2014 (edytowane) command /info: trigger: open chest with 1 rows named "Sklep za coins" to player wait 2 tick format slot 1 of player with 1 of chestplate named "&6Diamentowy set" with lore "" to close format slot 3 of player with 1 of 322:2 named "&6Kox jablka" with lore "" to close format slot 5 of player with 1 of chestplate named "&6VIP - 14 dni" with lore "" to close format slot 7 of player with 1 of 311 named "&6VIP" with lore "Kliknij Aby Sprawdzic!" to close then run "/info 2" command /info2: trigger: open chest with 1 rows named "Sklep za coins" to player wait 2 tick format slot 1 of player with 1 of chestplate named "&6Diamentowy set" with lore "" to close format slot 3 of player with 1 of 322:2 named "&6Kox jablka" with lore "" to close format slot 5 of player with 1 of chestplate named "&6VIP - 14 dni" with lore "" to close format slot 7 of player with 1 of 311 named "&6VIP" with lore "Kliknij Aby Sprawdzic!" to close on rightclick on clock: execute player command "/info" on rightclick on 311[wpisz tu nazwe bo inaczej nie zadziala]: execute player command "/info2" komende /info2 sobie edytuj bo nwm jak ma wygladac nastepna strona/gui, poza tym wytabuj :p Edytowane 10 grudnia 2014 przez MrPatryk07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 12 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 (edytowane) Chodzi mi o to :że jak wpisze /info to otworzy się skrzynia i tam bd item jak klikne item to otworzy sie inna skrzynia tam też bd itemki. i pytanie : czy jak klikne item w tej skrzynce to jest możliwość że mi się włączy strona internetowa w przeglądarce ? :p Edytowane 12 grudnia 2014 przez DJ_CITROX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 Nie. Jak juz to moze skopiowac groczowi strone do ..schowka.. Ale otworzyc chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 12 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 może komuś się uda ? #REFRESH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 13 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 da rade wysłać działający klikacz send json "Wiadomosc ktora otworzy dana ostrone." tooltip "strona peuna atrakcji" open "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!*rdebele.pl" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 13 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 jak zrobić aby : format slot 7 of player with 1 of 311 named "&6VIP" with lore "Kliknij Aby Sprawdzic!" to closeże jak się kliknie ten item to używa komende bo mi nic nie działa ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 13 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 jak zrobić aby : format slot 7 of player with 1 of 311 named "&6VIP" with lore "Kliknij Aby Sprawdzic!" to close lol, dopisujeszthen run "komenda konsoli" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 13 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Weź mi tutaj napisz sk aby działał z informacjami że :jak wpisze /info to otworzy się skrzynia i jak klikne item to otworzy się inna skrzynia ;) z góry dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mroczny337 35 Opublikowano 13 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 (edytowane) command /info: trigger: open chest with 1 rows named "Sklep za coins" to player wait 2 tick format slot 1 of player with 1 of chestplate named "&6Diamentowy set" with lore "" to close format slot 3 of player with 1 of 322:2 named "&6Kox jablka" with lore "" to close format slot 5 of player with 1 of chestplate named "&6VIP - 14 dni" with lore "" to close format slot 7 of player with 1 of 311 named "&6VIP" with lore "Kliknij Aby Sprawdzic!" to close then run "info2 %player%"command /info2 [<player>]: trigger: if sender is console: wait 1 second open chest with 1 rows named "Sklep za coins" to player-arg wait 2 tick format slot 1 of player-arg with 1 of chestplate named "&6Diamentowy set" with lore "" to close on rightclick on clock: execute player command "/info" Edytowane 13 grudnia 2014 przez Mroczny337 DJ_CITROX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DJ_CITROX 24
Siemka ! napisał by mi ktoś sk na to że jak klikne item to otwiera mi się kolejna skrzynka ?
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi