Skocz do zawartości
  • 0

Info

DJ_CITROX
 Udostępnij

Pytanie

Siemka ! napisał by mi ktoś sk na to że jak klikne item to otwiera mi się kolejna skrzynka ?

command /info:
        trigger:
                open chest with 1 rows named "Sklep za coins" to player
                wait 2 tick
                format slot 1 of player with 1 of chestplate named "&6Diamentowy set" with lore ""
                format slot 3 of player with 1 of 322:2 named "&6Kox jablka" with lore ""
                format slot 5 of player with 1 of chestplate named "&6VIP - 14 dni" with lore ""
                format slot 7 of player with 1 of 311 named "&6VIP" with lore "Kliknij Aby Sprawdzic!"

i jak się kliknie to aby się nie dało zabrać tego przedmiotu ;)

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
command /info:	trigger:		open chest with 1 rows named "Sklep za coins" to player		wait 2 tick		format slot 1 of player with 1 of chestplate named "&6Diamentowy set" with lore "" to close		format slot 3 of player with 1 of 322:2 named "&6Kox jablka" with lore "" to close		format slot 5 of player with 1 of chestplate named "&6VIP - 14 dni" with lore "" to close		format slot 7 of player with 1 of 311 named "&6VIP" with lore "Kliknij Aby Sprawdzic!" to closeon rightclick on clock:	execute player command "/info"

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem d;, nie testowałem

• 0

jeżeli zależy ci na nazwie użyj funkcji

...

format slot 1 of player to red wool named 'girlsinluv' to close then run [acess 'lul' from player]

function 'lul':

set {_player} to parameter 1 parsed as player

open chest with 1 row named 'lul' to {_player}

format slot 1 of {_player}...

ew. mozesz sformatowane na item sloty na powietrze albo inny item.

Edytowane przez kryxkan

• 0
command /info:
trigger:
wait 2 tick
format slot 1 of player with 1 of chestplate named "&6Diamentowy set" with lore "" to close
format slot 3 of player with 1 of 322:2 named "&6Kox jablka" with lore "" to close
format slot 5 of player with 1 of chestplate named "&6VIP - 14 dni" with lore "" to close
format slot 7 of player with 1 of 311 named "&6VIP" with lore "Kliknij Aby Sprawdzic!" to close then run "/info 2"

command /info2:
trigger:
wait 2 tick
format slot 1 of player with 1 of chestplate named "&6Diamentowy set" with lore "" to close
format slot 3 of player with 1 of 322:2 named "&6Kox jablka" with lore "" to close
format slot 5 of player with 1 of chestplate named "&6VIP - 14 dni" with lore "" to close
format slot 7 of player with 1 of 311 named "&6VIP" with lore "Kliknij Aby Sprawdzic!" to close

on rightclick on clock:
execute player command "/info"

on rightclick on 311[wpisz tu nazwe bo inaczej nie zadziala]:
execute player command "/info2"

komende /info2 sobie edytuj bo nwm jak ma wygladac nastepna strona/gui, poza tym wytabuj :p

Edytowane przez MrPatryk07

• 0

Chodzi mi o to :

że jak wpisze /info to otworzy się skrzynia i tam bd item jak klikne item to otworzy sie inna skrzynia tam też bd itemki.

i pytanie : czy jak klikne item w tej skrzynce to jest możliwość że mi się włączy strona internetowa w przeglądarce ? :p

Edytowane przez DJ_CITROX

• 0
command /info:	trigger:		open chest with 1 rows named "Sklep za coins" to player		wait 2 tick		format slot 1 of player with 1 of chestplate named "&6Diamentowy set" with lore "" to close		format slot 3 of player with 1 of 322:2 named "&6Kox jablka" with lore "" to close		format slot 5 of player with 1 of chestplate named "&6VIP - 14 dni" with lore "" to close		format slot 7 of player with 1 of 311 named "&6VIP" with lore "Kliknij Aby Sprawdzic!" to close then run "info2 %player%"command /info2 [<player&gt]:    trigger:        if sender is console:            wait 1 second            open chest with 1 rows named "Sklep za coins" to player-arg            wait 2 tick            format slot 1 of player-arg with 1 of chestplate named "&6Diamentowy set" with lore "" to close on rightclick on clock:	execute player command "/info"
Edytowane przez Mroczny337

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...