paweU 64 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 Portfolio: https://github.com/paweUdev/ Discord: PAWEU#1513 Serdecznie zapraszam Przywróciłem usuniętą treść. Notatka dodana przez Usunięty#34161 Viroz, Briks, rozumek29 i 11 innych 1 7 1 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 Fajna prezentacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Queito 104 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 Portfolio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweU 64 Opublikowano 3 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 23 godziny temu, LjayPL789 napisał: Fajna prezentacja Dziękuję 17 godzin temu, Queito napisał: Portfolio? "Przykłady swojego kodu przedstawię po skontaktowaniu się ze mna w wiadomości prywatnej na discordzie, gadugadu lub poprzez e-maila." Jeżeli ostatni post należy do ciebie, edytuj go, zamiast dodawać kolejny. Notatka dodana przez Briks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Queito 104 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 A co jeżeli w tym momencie chce wiedzieć jak piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweU 64 Opublikowano 3 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 20 minut temu, Queito napisał: A co jeżeli w tym momencie chce wiedzieć jak piszesz? To w tym momencie pisz do mnie w wiadomości prywatnej, z reguły szybko odpowiadam. Jednakże wg. mnie portfolio jest tylko dla osób, które chcą się przyczepić do czegokolwiek lub dla pracodawcy. Wychodzę z założenia, że jeżeli ktoś w Minecrafcie prosi mnie abym napisal dla niego plugin to niezbyt ogarnia temat, wiec po co mu moje portfolio, skoro i tak nic z niego nie zrozumie? Co innego z pracodawcą, taka osoba ma doświadczenie z reguły. WojciechGM i Treloog 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejzu 0 Opublikowano 4 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 Jeśli się nie mylę to jesteś Pikuuu Polecam jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweU 64 Opublikowano 4 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 3 minuty temu, dejzu napisał: Jeśli się nie mylę to jesteś Pikuuu Polecam jak najbardziej Niestety pudło, Pikuuu to mój dobry kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejzu 0 Opublikowano 4 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 Teraz, paweU napisał: Niestety pudło, Pikuuu to mój dobry kolega Myślałem, bo Pikuuu z tego co pamiętam też Paweł hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweU 64 Opublikowano 4 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 8 minut temu, dejzu napisał: Myślałem, bo Pikuuu z tego co pamiętam też Paweł hehe Tak, nazywamy się tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RodgerDodg3r 118 Opublikowano 4 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 (edytowane) To w tym momencie pisz do mnie w wiadomości prywatnej, z reguły szybko odpowiadam. Jednakże wg. mnie portfolio jest tylko dla osób, które chcą się przyczepić do czegokolwiek lub dla pracodawcy. Wychodzę z założenia, że jeżeli ktoś w Minecrafcie prosi mnie abym napisal dla niego plugin to niezbyt ogarnia temat, wiec po co mu moje portfolio, skoro i tak nic z niego nie zrozumie? Co innego z pracodawcą, taka osoba ma doświadczenie z reguły. Mój klient jest debilem więc po co pokazywać mu cokolwiek... Edytowane 4 stycznia 2020 przez MrJuliusz Rejszpat, Virtuosso, Impression i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweU 64 Opublikowano 4 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 12 minut temu, MrJuliusz napisał: To w tym momencie pisz do mnie w wiadomości prywatnej, z reguły szybko odpowiadam. Jednakże wg. mnie portfolio jest tylko dla osób, które chcą się przyczepić do czegokolwiek lub dla pracodawcy. Wychodzę z założenia, że jeżeli ktoś w Minecrafcie prosi mnie abym napisal dla niego plugin to niezbyt ogarnia temat, wiec po co mu moje portfolio, skoro i tak nic z niego nie zrozumie? Co innego z pracodawcą, taka osoba ma doświadczenie z reguły. Mój klient jest debilem więc po co pokazywać mu cokolwiek... Jeżeli ktoś nie ogarnia danego tematu to nie znaczy, że od razu jest debilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RodgerDodg3r 118 Opublikowano 4 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 (edytowane) Ja wychodzę z założenia że jak chcesz się jakoś sprzedać to musisz pokazać się z jak najlepszej strony, jako iż zajmuje się trochę grafiką potrafię zrobić fajną prezentacje i powiedzieć że znam się SWIFT od 8 lat(Pozdro dla kumatych). I nie pokazywać żadnego kodu ani pracy. Jako klient chcę wiedzieć że osobie której zlecę zadanie będzie kompetentna i posiada odpowiednie umiejętności więc, proszę nie pisz tutaj że jeżeli ktoś się nie zna to nie jest mu potrzebne portfolio bo to bullshit na poziomie familiady. Edytowane 4 stycznia 2020 przez MrJuliusz Dorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweU 64 Opublikowano 4 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 (edytowane) 27 minut temu, MrJuliusz napisał: Ja wychodzę z założenia że jak chcesz się jakoś sprzedać to musisz pokazać się z jak najlepszej strony, jako iż zajmuje się trochę grafiką potrafię zrobić fajną prezentacje i powiedzieć że znam się SWIFT od 8 lat(Pozdro dla kumatych). I nie pokazywać żadnego kodu ani pracy. Jako klient chcę wiedzieć że osobie której zlecę zadanie będzie kompetentna i posiada odpowiednie umiejętności więc, proszę nie pisz tutaj że jeżeli ktoś się nie zna to nie jest mu potrzebne portfolio bo to bullshit na poziomie familiady. W jaki sposób sprawdzisz na podstawie kodu, czy osoba jest kompetentna samemu nie wiedząc jak owy kod pisać? Moge mu pokazać swój plugin na moim serwerze co najwyżej Edytowane 4 stycznia 2020 przez paweU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 4 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 Pokaż publicznie portfolio, a nie priv... jaku49, Latek, Virtuosso i 4 innych 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 4 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 25 minut temu, paweU napisał: W jaki sposób sprawdzisz na podstawie kodu, czy osoba jest kompetentna samemu nie wiedząc jak owy kod pisać? Moge mu pokazać swój plugin na moim serwerze co najwyżej W jaki sposób więc sprawdzę, że to co dla mnie napiszesz jest dobre? Idąc tą logiką, albo piszesz kod tylko dla innych kompetentnych deweloperów, albo dla zwykłych użytkowników forum, którzy muszą wziąć twój produkt w ciemno. Virtuosso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweU 64 Opublikowano 4 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 1 godzinę temu, PanNiedzwiadek napisał: W jaki sposób więc sprawdzę, że to co dla mnie napiszesz jest dobre? Idąc tą logiką, albo piszesz kod tylko dla innych kompetentnych deweloperów, albo dla zwykłych użytkowników forum, którzy muszą wziąć twój produkt w ciemno. Pokazuje im, że plugin działa poprawnie i podsyłam pomiary 2 godziny temu, ivall napisał: Pokaż publicznie portfolio, a nie priv... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokagfx 1 Opublikowano 4 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 (edytowane) Świetny programista, szybki kontakt, nie owija w bawełne, usługi wykonane prawidłowo. Polecam! Edytowane 4 stycznia 2020 przez BrixNW paweU 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draako 2 Opublikowano 4 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 Polecam jak najbardziej! Niskie ceny i wzorowa pomoc i obsługa! Szybkie wykonanie i bez zarzutów. paweU i kerpson 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweU 64 Opublikowano 4 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 38 minut temu, Draako napisał: Polecam jak najbardziej! Niskie ceny i wzorowa pomoc i obsługa! Szybkie wykonanie i bez zarzutów. Dziękuję, polecam się na przyszłość 41 minut temu, rokagfx napisał: Świetny programista, szybki kontakt, nie owija w bawełne, usługi wykonane prawidłowo. Polecam! Dziękuję za opinie, polecam się na przyszłość Jeżeli ostatni post należy do ciebie, edytuj go, zamiast dodawać kolejny. Notatka dodana przez Briks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi