Cesarstwo_Utopii 22 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Użytkownik @Heku dodał nowy wniosek: Własnościowe konie Proponuję dodać zabezpieczenie koni, mułow i osłów z fC. Nie można było wsiąść, ani otwierać ekwipunku zwierząt jeśli nie było się ich właścicielem (mob miał siodło nadane przez właściciela z UUID właściciela). Pozytywy: - więcej własności - drastyczne zmniejszenie statystyk kradzieży koni, osłów i mułów, oraz ich skrzyń Negatywy: - delikatnie, bardzo subtelnie i praktycznie niewidocznie utrudni to handel tym towarem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 No i oczywiście możliwość korzystania ze swoich wierzchowców na cudzych cuboidach, albo w ogóle wyłączenie ochrony wierzchowców na cuboidach żeby wszystko odbywało się tym systemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heku 15 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 33 minuty temu, Libter napisał: No i oczywiście możliwość korzystania z cudzych wierzchowców na swoich cuboidach, albo w ogóle wyłączenie ochrony wierzchowców na cuboidach żeby wszystko odbywało się tym systemem Sugerujesz trudną aplikacje czy coś...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 10 minut temu, Heku napisał: Sugerujesz trudną aplikacje czy coś...? Tzn.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heku 15 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 10 minut temu, Libter napisał: Tzn.? To ja się pytam co to 55 minut temu, Libter napisał: No i oczywiście możliwość korzystania z cudzych wierzchowców na swoich cuboidach, albo w ogóle wyłączenie ochrony wierzchowców na cuboidach żeby wszystko odbywało się tym systemem w ogóle znaczy. To ironia czy nie, bo brzmi niesamowicie ironicznie, a kappy ni widu ni słychu ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Godzinę temu, Heku napisał: To ja się pytam co to w ogóle znaczy. To ironia czy nie, bo brzmi niesamowicie ironicznie, a kappy ni widu ni słychu ;v Kurczę, pokręciłem kompletnie, przepraszam. Już naprawiam żeby przywrócić sens mojej wypowiedzi. Heku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Siodła powinny móc być podpisywane za pomocą komendy jak i powinna istnieć komenda dodająca inną osobę, która może być offline do siodła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 228 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 16 minut temu, JanekJaran napisał: Siodła powinny móc być podpisywane za pomocą komendy jak i powinna istnieć komenda dodająca inną osobę, która może być offline do siodła. Kiedy ludzie są tak biedni, że muszą się uciekać nawet do horsesharingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 10 minut temu, Reedzev_ napisał: Kiedy ludzie są tak biedni, że muszą się uciekać nawet do horsesharingu Mniej koni = mniej zanieczyszczeń na drogach ManuScripteX, Peridot i Rejszpat 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaporeonPL 30 Opublikowano 6 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2019 W dniu 4.12.2019 o 17:06, Libter napisał: Mniej koni = mniej zanieczyszczeń na drogach Konie nie mają silniczków w nogach Co do tematu, to pomysł naprawdę dobry. Oczywiście zagłosowałem - nie chcę, żeby jakiś janusz pożyczył mojego osiołka i go już nigdy nie oddał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Norbi Opublikowano 6 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2019 22 minuty temu, VaporeonPL napisał: Konie nie mają silniczków w nogach Krowy też nie mają silniczków w nogach a zanieczyszczają środowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 6 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2019 2 godziny temu, Gość Norbi napisał: Krowy też nie mają silniczków w nogach a zanieczyszczają środowisko W jaki sposób? Z tego co wyczytałem to jest tylko mit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Norbi Opublikowano 6 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2019 2 minuty temu, ivall napisał: W jaki sposób? Z tego co wyczytałem to jest tylko mit. Uważasz że to że krowy produkują metan jest mitem? Doedukuj się xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 6 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2019 (edytowane) 1 minutę temu, Gość Norbi napisał: Uważasz że to że krowy produkują metan jest mitem? Doedukuj się xD Ale konie też na pewno w jakimś stopniu zanieczyszczają środowisko, warto też wspomnieć, że krów jest więcej od koni. Edytowane 6 grudnia 2019 przez ivall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarstwo_Utopii 22 Opublikowano 13 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2019 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zaakceptowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarstwo_Utopii 22 Opublikowano 15 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zrealizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi