Skocz do zawartości

Skarga na _Of3k

maxcom1

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra zacznijmy od tego co do tej pory robiłeś.

• Kopiujesz czyjeś prace i się pod nimi podpisujesz.
  • Wykłócasz się na discordach jak to poważnym i dorosłym człowiekiem jesteś.
  • Powracając do kopiowanych treści:
    - kopiujesz artykuły.
    - kopiujesz grafiki.
    - kopiujesz wyglądy stron.
    - kopiujesz wszystko co ci się podoba.

Jak mam cię oceniać po tym co do tej pory zrobiłeś? Pomijając ssy, które świadczą o tym, że język jednak mam przydługi. Spójrz na twoje prace z innej strony, gdy ktoś inny je skopiuje i podpisze się pod tym? Na swoim koncie masz już liczne afery, a ty dalej się wykłócasz "TO NIE JA, TO ONI". Jaki ma to sens? Raz piszesz, że sam zrobiłeś stronę, za chwilę ktoś wysyła ssa z jego strony i kod jest ten sam. Zarazem mówisz o swoim wieku, gdzie już od dawna pewne osoby zdobyły twojego fb i nie wyglądasz nam na > 18 latka, 30 latka, 150 latka. Aaaaa... czekaj jeszcze było coś o 18+, że masz prawo jazdy (...), stałą pracę (...) - twój ojczulek rok (może dwa lata) temu pisał ci sto lat z okazji 11 urodzin... Coś mi się wydaje, że twoje wiadomości straciły na wiarygodności dużo lat świetlnych temu (...).

Co do samej skargi, zaraz będziemy się kłócić o moja wypowiedź, więc od razu napisze: Dowody są więc skarga ino słuszna, ale polecam powiedzieć Emilkowi "przestań uprzykrzać innym ludziom życie", a Emilek się ogarnie = dać mu ostrzeżenie pisemne.

12 minut temu, _Of3k napisał:

Kopiujesz czyjeś prace i się pod nimi podpisujesz.

Nie podpisuje sie. Sprawa była zakończona.

- kopiujesz artykuły.
- kopiujesz grafiki.
- kopiujesz wyglądy stron.
- kopiujesz wszystko co ci się podoba.

Nigdy nie kopiowałem artykułów, z grafikami raz (rozwiązane), wygląd nie xd, kopiujesz wszystko co ci się podoba czyli?

zdobyły twojego fb

Przysięgam na boga że to nie mój fb. To fb mojego znajomego który się włamał na mój mc, i prosił o unbana na mój nick...
PS: fb nie mam :P 

Wszystkie sprawy zostały wyjaśnione, a ty nadal do nich powracasz.

Niesłuszna, [ciach] to można kogoś wyzywać?

twój ojczulek rok (może dwa lata) temu pisał ci sto lat z okazji 11 urodzin..

E what? Jaki ojczulek :kappa:. mylisz się. nic takiego nie było.

za co rak.
sam libter się wypowiedział

9ijy7YY.png

Edytowane przez maxcom1
Briks

Łączę posty.
Jeżeli ostatni post w tamcie należy do ciebie, edytuj go zamiast dodawać kolejny. 

Notatka dodana przez Briks

Spoiler
39 minut temu, maxcom1Games napisał:

Nie podpisuje sie. Sprawa była zakończona.

Nigdy nie kopiowałem artykułów, z grafikami raz (rozwiązane), wygląd nie xd, kopiujesz wszystko co ci się podoba czyli?

Przysięgam na boga że to nie mój fb. To fb mojego znajomego który się włamał na mój mc, i prosił o unbana na mój nick...
PS: fb nie mam :P

• Nie podpisuje sie. Sprawa była zakończona. - Podpisywałeś się.
  • Nigdy nie kopiowałem artykułów. - Kopiowałeś pod inną treścią (były praktycznie takie same).
  • Grafikami raz. - Czyli kopiowałeś.
39 minut temu, maxcom1Games napisał:

Wszystkie sprawy zostały wyjaśnione, a ty nadal do nich powracasz.

45 minut temu, _Of3k napisał:

Jak mam cię oceniać po tym co do tej pory zrobiłeś?

Spoiler

e3b01add38619.png

:kappalul:

Edit. Swoją drogą, zrobię korekcję twoich ssów.

Cytat

gb719La.png

c1eTBnC.png

aVnCjmS.png

Cytat

962cbf6764976.png

Edytowane przez _Of3k

19 godzin temu, maxcom1Games napisał:

nie. niby które

Zapomniałeś o screenach z artykułu? +Wygląd bloga z mcbloga? Ciekawie... 

Co do skargi to sam zaczynasz opisując kogoś innego (lub dodając swoje 3 grosze). Nie dziwię się, że inni mają do ciebie problem, sam nas sprowokowales z tym blogiem no xd. Of3k się wkurzył i się zdenerwował i tyle. Więc nie rób z siebie kolejnego wielkiego niewiniatka.

Dodam od siebie, że lepiej pisz wszystko w jednym poście, bo póki co plączesz się ze swoimi postami. 

W dniu 1.11.2019 o 13:41, _Of3k napisał:

Co do samej skargi, zaraz będziemy się kłócić o moja wypowiedź, więc od razu napisze: Dowody są więc skarga ino słuszna, ale polecam powiedzieć Emilkowi "przestań uprzykrzać innym ludziom życie", a Emilek się ogarnie = dać mu ostrzeżenie pisemne.

Skoro oskarżony potwierdza słuszność skargi (co zresztą jest ciężkie do podważenia w kontekście screenów) to nadaję pisemne ostrzeżenie o wartości 4 punktów. 

Jednocześnie przypominam - nie obrażajmy innych nawet jeśli uważamy, że nasz przekaz do nich nie dociera albo, że są mniej inteligentni - to już któraś taka sytuacja, w której rzekomo mądrzejsza strona pierwsza zaczyna od wyzwisk.

Edytowane przez HeezQ

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...