Skocz do zawartości

Wprowadzenie działu o urządzeniach z najlepszym systemem - Androidem

Rekomendowane odpowiedzi

Użytkownik @ivall dodał nowy wniosek:
Wprowadzenie działu o urządzeniach z najlepszym systemem - Androidem

Przedstawię plusy:
- wiele osób na forum jest into Android
- byłoby on na pewno bardzo aktywnym działem, może i by przyciągnęło kogoś w nasze skromne progi
- pnx przestanie twierdzić i nauczy się, ze Android jest tańszy i szybszy, niestety aktualnie twierdził on, że pocophone f1 kosztuje 7000zł (a w rzeczywistości jedynie 1200zł i jest szybszy od IPhone Xr, który kosztuje od 3200zł)

... a minusy?
- chyba ich brak, no może poza krytyką pnxa, reedzeva, kury - osób, które nigdy nie użytkowały żadnego urządzenia z najlepszym systemem, czyli Androidem

OTWÓRZ WNIOSEK, ABY ZAGŁOSOWAĆ
Poniżej znajduje się dyskusja wniosku.

https://skript.pl/temat/35283-wprowadzenie-dzia%C5%82u-o-urz%C4%85dzeniach-z-najlepszym-systemem-androidem/

6 minut temu, skript.pl napisał:

które nigdy nie użytkowały żadnego urządzenia z najlepszym systemem, czyli Androidem

Wypraszam sobie. Mam tablet z androidem, i do tej pory używałem telefonów jedynie z androidem.

Swoją drogą, nie polecam.

Gość Usunięty#22684
4 minuty temu, Reedzev_ napisał:

Wypraszam sobie. Mam tablet z androidem, i do tej pory używałem telefonów jedynie z androidem.

Swoją drogą, nie polecam.

Dlaczego nie polecasz, jakich telefonów używałeś? hmmm

Nie jest to zgodne z koncepcją forum. Dodatkowo wypraszam sobie, że nigdy nie korzystałem z urządzeń z Androidem, korzystałem przez jakiś czas, ogólnie to nie polecam.

• 7 miesięcy temu...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...