Kozaczekkw 16 Opublikowano 25 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2019 (edytowane) Witam, czy ktoś jest w stanie napisać Casy w gui ? ( Skrzynie jak w CS:GO). Szukałem na necie ale w żadnym nie można ustawić procent na drop danego itemku. Z góry dzięki. Edytowane 4 września 2019 przez Kozaczekkw Temat został zamknięty ponieważ autor go nie porusza od dłuższego czasu. Notatka dodana przez TakiJakTy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 25 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 99 Opublikowano 25 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2019 aż tak trudno znaleźć 'chance of ..%'? czy ty jesteś poważny człowieku. dodałem specjalnie dla ciebie taki skrypt (nie jest mój więc nie wiem co jest wymagane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozaczekkw 16 Opublikowano 25 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, 3meraldK napisał: aż tak trudno znaleźć 'chance of ..%'? czy ty jesteś poważny człowieku. dodałem specjalnie dla ciebie taki skrypt (nie jest mój więc nie wiem co jest wymagane) A czy ty jesteś poważny? "Witam, czy ktoś jest w stanie napisać Casy w gui ?" Widzisz ? Jeśli nie to zobacz niżej. Casy w Gui. I nie będę już tutaj komentował twojej wypowiedzi w moim drugim temacie, (Boss) .... Edytowane 25 sierpnia 2019 przez TakiJakTy Usuwam formatowanie. Notatka dodana przez TakiJakTy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Studziak 49 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2019 masz tu skrypcik Nie jest to mój autorski skrypt ale przy nim coś próbowałem grzebać i coś poprawiłem a coś zostało. Jest to dosyć zaawansowany skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozaczekkw 16 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2019 (edytowane) 44 minuty temu, Studziak napisał: masz tu skrypcik Nie jest to mój autorski skrypt ale przy nim coś próbowałem grzebać i coś poprawiłem a coś zostało. Jest to dosyć zaawansowany skrypt Czy jest możliwość abyś dodał % dropu na dany item ? Bo w sumie to o to mi najbardziej chodzi Edytowane 31 sierpnia 2019 przez Kozaczekkw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Studziak 49 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2019 1 minutę temu, Kozaczekkw napisał: Czy jest możliwość abyś dodał % dropu na dany item ? Bo w sumie to o to mi najbardziej chodzi raczej nie sorki Kozaczekkw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kozaczekkw 16
Witam, czy ktoś jest w stanie napisać Casy w gui ? ( Skrzynie jak w CS:GO).
Szukałem na necie ale w żadnym nie można ustawić procent na drop danego itemku.
Z góry dzięki.
Edytowane przez KozaczekkwTemat został zamknięty ponieważ autor go nie porusza od dłuższego czasu.
Notatka dodana przez TakiJakTy
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi