if arg-1's inventory contains {_cena} sunflower named "&eMoneta":
tylko, że gdy reloaduje skrypt to wyświetla się błąd: "Inventory of the 1st argument is not a region"
Chodzi tu pewnie o zmienną, bo gdy zamiast {_cena} dam np. 1 to wszystko działa Wystarczyło dać "{_cena} of sunflower" i wszystko działa, z wyjątkiem tego, że skript wykrywa tylko słoneczniki bez lore. Gdy mam np.:
remove 1 ender_pearl named "cos tam" from arg-1's inventory
To również usuwa tylko te perły, które nie mają lore.
Pytanie
Rafep 3
Witam!
Mam taki skrypt:
if arg-1's inventory contains {_cena} sunflower named "&eMoneta":tylko, że gdy reloaduje skrypt to wyświetla się błąd: "Inventory of the 1st argument is not a region"
Chodzi tu pewnie o zmienną, bo gdy zamiast {_cena} dam np. 1 to wszystko działaWystarczyło dać "{_cena} of sunflower" i wszystko działa, z wyjątkiem tego, że skript wykrywa tylko słoneczniki bez lore. Gdy mam np.:remove 1 ender_pearl named "cos tam" from arg-1's inventoryTo również usuwa tylko te perły, które nie mają lore.
Pomoże ktoś?
Edytowane przez RafepOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/30940-if-inventory-contains-_cena-sunflower-named-emoneta/Udostępnij na innych stronach
Top użytkownicy dla tego pytania
30
22
10
3
Popularne dni
29 Gru
21
22 Gru
13
27 Gru
12
31 Gru
9
Top użytkownicy dla tego pytania
Rafep 30 odpowiedzi
Jeste 22 odpowiedzi
knugi 10 odpowiedzi
nwse 3 odpowiedzi
Popularne dni
29 Gru 2018
21 odpowiedzi
22 Gru 2018
13 odpowiedzi
27 Gru 2018
12 odpowiedzi
31 Gru 2018
9 odpowiedzi
Popularne posty
Jeste
To ty masz te słoneczniki z lore?? Trzeba było tak od razu... Mogę ci zrobić tak żeby to działało niezależnie od lore...
71 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi