Neeq1337 2 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 (edytowane) ZALETY SKRYPTU Jeżeli Gracz ma permissie np: zestaw.gracz w gui pokazują sie tylko kity czyli kit Gracz Jedzonko i Enderchest A jeśli gracz posiada permissie zestaw.vip/svip/sponsor/admin/yt VIPowi pokazują sie kity Gracz Jedzenie Enderchest i VIP SVIPowi pokazują sie kity Gracz Jedzenie Enderchest Vip i SVip SPONSORowi pokazują sie kity Gracz Jedzenie Enderchest Vip SVip Sponsor TNT i YT YouTuberowi pokazują sie kity te same co SPONSORowi A jeśli Admin ma op/permissie/* czy coś czyli zestaw.admin wyświetlają sie kity jak Gracz Jedzenie Enderchest Vip SVip Sponsor TNT YT i Szatański kilof (ZEZWALAM NA EDYCJE GUI I KITÓW!) (MOŻNA USUWAĆ RÓZNE NIE POTRZEBNE NA WASZ SERWER KITY) (To mój pierwszy skrypt na kity więc proszę o wyrozumiałość) Dziękuje za wyrozumiałość a tu jest kodzik :D! --> Edytowane 21 grudnia 2018 przez LjayPL789 Poprawiam formatowanie; następnym razem będzie warn Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 No dobra Praktycznie 0 konfiguracja Potrzebny essentials do działania format slot dziękuje i żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neeq1337 2 Opublikowano 20 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 1 minutę temu, McKoxu napisał: No dobra Praktycznie 0 konfiguracja Potrzebny essentials do działania format slot dziękuje i żegnam McKoxu chodzi ci o to że nie ma kurewskiej konfiguracji? i że jest FORMAT SLOT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 Teraz, Neeq1337 napisał: McKoxu chodzi ci o to że nie ma kurewskiej konfiguracji? i że jest FORMAT SLOT? Widzę że umiesz czytać Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neeq1337 2 Opublikowano 20 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 2 minuty temu, McKoxu napisał: No dobra Praktycznie 0 konfiguracja Potrzebny essentials do działania format slot dziękuje i żegnam NO SORRY ALE NAPISAŁEM ŻE TO MÓJ PIERWSZY SKRYPT NA KITY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 Teraz, McKoxu napisał: Widzę że umiesz czytać Prawdziwy onionkowy krul!!!! Co do skryptu słaby Komuś nie używającego essentialsa nie spodoba się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neeq1337 2 Opublikowano 20 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 1 minutę temu, Centurion napisał: Prawdziwy onionkowy krul!!!! Co do skryptu słaby Komuś nie używającego essentialsa nie spodoba się Centaurion przepraszam ale to mój pierwszy skrypt na kity ;( Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 (edytowane) 3 minuty temu, Neeq1337 napisał: NO SORRY ALE NAPISAŁEM ŻE TO MÓJ PIERWSZY SKRYPT NA KITY NIE KRZYCZ NA MNIE! No widzisz, takich skryptów na kity było na tym forum mnóstwo Jak ten skrypt nie jest innowacyjny to już go lepiej nie wstawiaj albo jak już wstawiasz to w dziale Nauka :V No i @knugi napisał lepszy skrypt na kity tyle powiem na koniec, żegnam i nie będę się już udzielał w tej rozmowie bo to nie ma sensu Edytowane 20 grudnia 2018 przez McKoxu Misio12320 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZiemniaQ Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 2 minuty temu, Neeq1337 napisał: NO SORRY ALE NAPISAŁEM ŻE TO MÓJ PIERWSZY SKRYPT NA KITY Ale co to kogo obchodzi?? Nie publikuj nic jak masz zamiar taki syf popularny 5 lat temu udostępniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 (edytowane) 5 minut temu, Neeq1337 napisał: KTOŚ MA COŚ JESZCZE DO POWIEDZENIA?! Spokojnie, zaraz ktoś tutaj wbije i Cię zbanuję za naruszenie netykiety i regulaminu forum, lepiej żeby ktoś napisał swoją opinię zamiast usunięcia postu, który robi Ci małe portfolio na przyszłość i da Ci możliwość zarobienia Edytowane 20 grudnia 2018 przez Centurion Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neeq1337 2 Opublikowano 20 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 Ceutarion nie o to chodzi ja mam dziś zły dzień i wiesz denerwuje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZiemniaQ Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 (edytowane) Ogranicz capslocka i bluzgi bo tym sławy nie zdobędziesz... Skoro już się na tego essentialsa uwziąłeś, to zrób skrypt, który będzie pobierał kity z pluginu, obliczał czas do końca i wyświetlał to normalnym sposobem w GUI. *Ceutarion nie o to chodzi ja mam dziś zły dzień i wiesz denerwuje sie * No to ogólnie powiem ci... Będziesz miał strasznie przewalone w życiu skoro nie potrafisz zachować spokoju przy tak banalnej sprawie @Neeq1337 Edytowane 21 grudnia 2018 przez ZiemniaQ Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 21 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2018 Kity można brać ile razy się chce Brak konfiguracji Porzebny essentials -10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_AvaX_ 294 Opublikowano 21 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2018 7 godzin temu, HotAngel2K17 napisał: Kity można brać ile razy się chce Brak konfiguracji Porzebny essentials -10/10 Nie można brać ile się chce bo wymaga essentials. Ludzie, jak krytykować to z sensem. Chłopak napisał pierwszy skrypt, ok. Po prostu jak to twój pierwszy skrypt to go nie publikuj. Kilka rad na przyszłość: - nie używaj format slot bo jest zbugowany. - staraj się aby wszystko było tylko w skript i dodatkach. - zawsze dbaj o konfiguracje, nawet w options byleby była. Powodzenia w dalszym pisaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Ten temat został przeniesiony do kosza! Brak linku do pobrania Notatka dodana przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi