[email protected] 2 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 (edytowane) Witam. Mam problem i pytanie: [PLUGIN] Czy mogl by mi ktos podeslac gotowa classe (klase) z zamianą paragrafu na znak "&" ? Chciałem to sam zrobić, ale nie potrafie . Edytowane 17 września 2018 przez LjayPL789 Usuwam caps lock'a z tytułu. Usuwam caps lock'a z tytułu. Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reedzev_ 227 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 (edytowane) class Main { fun main(args: Array<String>) { "§".replace('§', '&') } } Edytowane 17 września 2018 przez Reedzev_ yooniks, LloydPL i Rejszpat 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 public static String fixColor(String text){ return ChatColor.translateAlternateColorCodes('§', text); } public static String fixColor(String text){ return ChatColor.translateAlternateColorCodes('&', text); } LloydPL i [email protected] 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 [email protected] 2 Opublikowano 18 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 18 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: public static String fixColor(String text){ return ChatColor.translateAlternateColorCodes('§', text); } public static String fixColor(String text){ return ChatColor.translateAlternateColorCodes('&', text); } Wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 18 września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 września 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
[email protected] 2
Witam. Mam problem i pytanie: [PLUGIN]
Czy mogl by mi ktos podeslac gotowa classe (klase) z zamianą paragrafu na znak "&" ?
Chciałem to sam zrobić, ale nie potrafie
.
Edytowane przez LjayPL789Usuwam caps lock'a z tytułu.
Usuwam caps lock'a z tytułu.
Notatka dodana przez bludis
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi