Addiss9 44 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 Jak zły dział proszę o przeniesienie! Witam mam problem ponieważ mam : Domenę : .....pl i hosting od lvlup z dns: ..... oraz serwer na titaaxe . ......:13123 Jak wszystko podłączyćdo doemny ponieważ jak podłączam serwer to mi dns A wskazuje na serwerwtedy nie ma strony? tusicotugu2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cowoskyy 2 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 Musisz utworzyć subdomene i podpiąć do niej serwer, a do głównej domeny stronę. Addiss9 i MrPatryk07 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 A jak stworzę subdomenę np. mc......pl To bd mógł się łączyć z bez mc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cowoskyy 2 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 1 minutę temu, Addiss9 napisał: A jak stworzę subdomenę np. mc......pl To bd mógł się łączyć z bez mc? Nie, tylko przez subdomene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 To jak np. maja serwery hosting i serwer pod jednym adresem ?? Maja vps? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 tu kolega w błąd po części może wprowadzać, bo jest coś takiego jak _minecraft._tcp czy coś takiego dodawanego przed nazwą serwera w rekordzie A. W necie masz od groma poradników jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 Teraz, MrPatryk07 napisał: tu kolega w błąd po części może wprowadzać, bo jest coś takiego jak _minecraft._tcp czy coś takiego dodawanego przed nazwą serwera w rekordzie A. W necie masz od groma poradników Teraz, MrPatryk07 napisał: tu kolega w błąd po części może wprowadzać, bo jest coś takiego jak _minecraft._tcp czy coś takiego dodawanego przed nazwą serwera w rekordzie A. W necie masz od groma poradników PFFFF ale mam serwer i hosting www i jak to tak jak by ominąć a nie od groma ... widać że .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 Co w tym trudnego? Addiss9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 To że pod rekordem A mam hosting www? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 4 minuty temu, Addiss9 napisał: To że pod rekordem A mam hosting www? Ale ja pokazałem rekord SRV a nie rekord A, mi to działa w taki sposób więc nie wiem w czym problem. Zamazałem dane dla mnie niewygodne Działa i serwer i strona www. Addiss9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 24 minuty temu, jaku49 napisał: Ale ja pokazałem rekord SRV a nie rekord A, mi to działa w taki sposób więc nie wiem w czym problem.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zamazałem dane dla mnie niewygodne Działa i serwer i strona www. Ok zobacze ;* dzięki / a ts3 tez bez rekordu A ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytat Ok zobacze ;* dzięki / a ts3 tez bez rekordu A ? ts3 tez rekordem srv Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 30 sierpnia 2018 przez _Of3k Addiss9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 Zamykam <3♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DeltaT Opublikowano 30 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Addiss9 44
Jak zły dział proszę o przeniesienie!
Witam mam problem ponieważ mam :
Domenę : .....pl
i hosting od lvlup z dns: .....
oraz serwer na titaaxe . ......:13123
Jak wszystko podłączyćdo doemny ponieważ jak podłączam serwer to mi dns A wskazuje na serwerwtedy nie ma strony?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi