FezZu 4 Opublikowano 24 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2018 Witam. Ostatnio napisalem sobie skrypt na vanish jednak ze jak wlacze vanisha to gracz ktory wszedl na serwer bedzie mnie widzial. Jak bedzie potrzeba podam kod Napiszcie mi co mam dopisac Z Gory Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 24 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2018 8 minut temu, FezZu napisał: Jak bedzie potrzeba podam kod Nie musisz dawać kodu Chętnie wywróżymy jak masz skrypt napisany Na przyszłość proszę zgłosić lub pisać do autora na PW, a nie spamować w temacie Notatka dodana przez PoweredDragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheAdamos 24 Opublikowano 24 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2018 Wlasnie ;// Podaj kod odrazu a nie c; Na przyszłość proszę zgłosić lub pisać do autora na PW, a nie spamować w temacie Notatka dodana przez PoweredDragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 536 Opublikowano 24 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2018 Tak jest robic vanish w skrypcie Rejszpat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 25 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2018 (edytowane) 4 godziny temu, FezZu napisał: Witam. Ostatnio napisalem sobie skrypt na vanish jednak ze jak wlacze vanisha to gracz ktory wszedl na serwer bedzie mnie widzial. Jak bedzie potrzeba podam kod Ustawiaj danemu graczowi. jakąś zmienna na true i przy nowych graczach ukrywaj go na nowo. Spoiler on join: loop all players: if {variable.hidden.%loop-player%} is true: #hide loop-player to player Edytowane 25 lipca 2018 przez _Of3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FezZu 4 Opublikowano 25 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2018 15 godzin temu, Sh1ft_S napisał: Nie musisz dawać kodu Chętnie wywróżymy jak masz skrypt napisany command /vanish [<text>]: aliases: v trigger: if player has permission "vansish.use": if {v::%player%} is not set: set {v::%player%} to true send "&3Od teraz jestes niewidoczny!" loop all players: if loop-player don't have permission "vanish.see": loop loop-players to {_v::*} hide player from {_v::*} stop if {v::%player%} is set: send "&3Od teraz jestes widoczny!" reveal player to all players else: send "&3Blad Uprawnien. &8(&bvanish.use&8)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 25 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2018 Sa jakies errory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 25 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2018 zamiast loopowac graczy mozna dac all players i kazdy nie bedzie widzial nawet po relogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FezZu 4 Opublikowano 25 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2018 2 godziny temu, Sh1ft_S napisał: Sa jakies errory? nie 2 godziny temu, xAxee napisał: zamiast loopowac graczy mozna dac all players i kazdy nie bedzie widzial nawet po relogu Czyli jaka linijke zmienic ?:D Łącze. Notatka dodana przez Nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 25 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2018 11 minut temu, FezZu napisał: Czyli jaka linijke zmienic ?:D Prosz: powinno byc ok nie sprawdzane bo nie mam dostepu do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FezZu 4 Opublikowano 25 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, xAxee napisał: Prosz: powinno byc ok nie sprawdzane bo nie mam dostepu do kompa ale to wtedy admin nie bedzie widzial admina ;v [a bynajmniej mi sie tak zdaje ; jezeli nie to mnie popraw] Edytowane 25 lipca 2018 przez FezZu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FezZu 4
Witam. Ostatnio napisalem sobie skrypt na vanish jednak ze jak wlacze vanisha to gracz ktory wszedl na serwer bedzie mnie widzial. Jak bedzie potrzeba podam kod
Napiszcie mi co mam dopisac
Z Gory Dziekuje
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi