Kraftowanyxd 23 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 (edytowane) Witajcie! Ja jestem Kraftowany i chciałem dziś wam przedstawić osobę, która stworzy paczkę pluginów pod wasz serwer! Zajmuję się tworzeniem paczek pluginów na dowolne tryby od kilku lat. Posiadam kanał na platformie YouTube gdzie dziele się z innymi moimi paczkami! (https://youtube.com/kraftowany/) Na internecie można znaleźć wiele paczek pluginów pod popularne tryby EasyHC, MegaDrop oraz MediumHC, lecz tylko nieliczni w tym ja potrafimy stworzyć paczkę, która nie zawiera żadnych przykrych rzeczy typu: Backdoory, crasherki* i inne tego typu syfy. Co oferuję: - dojrzałość (17 lat) - bardzo dobry kontakt (FanPage, Discord, Ts3, Steam, GG) - szybki czas realizacji - przemyślane zmontowanie paczki pluginów, tylko że sprawdzonych pluginów - punktualność Oczekuję: - wynagrodzenia (zgodnego z cennikiem) - dobrego kontaktu - dojrzałości umysłowej klienta - cierpliwości Moja strona: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (cennik i portfolio) Kontakt FanPage: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 9 grudnia 2018 przez Kraftowanyxd KrejzolekPRO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 23 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2018 (edytowane) W dniu 18.06.2018 o 22:44, Kraftowanyxd napisał: Witajcie! Ja jestem Kraftowany i chciałem dziś wam przedstawić osobę, która stworzy paczkę pluginów pod wasz serwer! Zajmuję się tworzeniem paczek pluginów na dowolne tryby od kilku lat. Posiadam kanał na platformie YouTube gdzie dziele się z innymi moimi paczkami! (https://youtube.com/kraftowany/) Na internecie można znaleźć wiele paczek pluginów pod popularne tryby EasyHC, MegaDrop oraz MediumHC, lecz tylko nieliczni w tym ja potrafimy stworzyć paczkę, która nie zawiera żadnych przykrych rzeczy typu: Backdoory, crasherki* i inne tego typu syfy. Co oferuję: - dojrzałość (17 lat) - bardzo dobry kontakt (FanPage, Discord, Ts3, Steam, GG) - szybki czas realizacji - przemyślane zmontowanie paczki pluginów, tylko że sprawdzonych pluginów - punktualność Oczekuję: - wynagrodzenia (zgodnego z cennikiem) - dobrego kontaktu - dojrzałości umysłowej klienta - cierpliwości Moja strona: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (cennik i portfolio) Kontakt FanPage: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jakbyś mi zrobił paczkę to bym się musiał męczyć z dopisywaniem interpunkcji, a także poprawianiem literówek . Nie chcę odstraszać graczy analfabetyzmem . A... i co to te "crasherki"? Edytowane 23 czerwca 2018 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowanyxd 23 Opublikowano 24 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2018 13 godzin temu, Rejszpat napisał: Jakbyś mi zrobił paczkę to bym się musiał męczyć z dopisywaniem interpunkcji, a także poprawianiem literówek . Nie chcę odstraszać graczy analfabetyzmem . A... i co to te "crasherki"? nie widzę w tu błędów ortograficznych, i tylko nauczycielowi z J.P tak naprawdę by to przeszkadzało :d Crasherki - AntyBot, AntyProxy, AntyCMD itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowanyxd 23 Opublikowano 30 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2018 Administracjo, brak odpowiedzi na temat bugu, posiadam 2 wątki i tylko 1 z nich mogę odświeżyć przyciskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 1 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 16 godzin temu, Kraftowanyxd napisał: Administracjo, brak odpowiedzi na temat bugu, posiadam 2 wątki i tylko 1 z nich mogę odświeżyć przyciskiem Już raz ci odpowiadałem, stwórz wątek w dziale błędów, czyli tam gdzie one powinny być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 533 Opublikowano 6 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2018 Zarządaj za to hajsu jak za te biomy które bierzesz z zagranicznego yt i przerabiasz. Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowanyxd 23 Opublikowano 7 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2018 W dniu 6.07.2018 o 16:51, HotAngel2K17 napisał: Zarządaj za to hajsu jak za te biomy które bierzesz z zagranicznego yt i przerabiasz. Ja przerabiam biomy? Od kiedy tak się da? Nie masz pojęcia na ten temat to lepiej się nie wypowiadaj Ps. nie da się przerabiać biomów w terraincontrol ;)) Biomy tworzę od 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 533 Opublikowano 7 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2018 #Legit100%noScam Rejszpat i Kraftowanyxd 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 W dniu 7.07.2018 o 19:43, HotAngel2K17 napisał: #Legit100%noScam Od niego dość spore serwery kupują biomy wiec wiesz Biomy robi sam od 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowanyxd 23 Opublikowano 14 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 -30% na paczki pluginów do 17 lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sop24PL 40 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 @offtopic Tak jeszcze się zapytam. Jaki jest sens robienia takiego czegoś jak każdy może sobie taką paczke złożyć sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowanyxd 23 Opublikowano 15 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2018 17 godzin temu, Sop24PL napisał: @offtopic Tak jeszcze się zapytam. Jaki jest sens robienia takiego czegoś jak każdy może sobie taką paczke złożyć sam. Uwierz mi że nie każdy, mam dużo klientów którzy nawet wgrać nie potrafią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sop24PL 40 Opublikowano 15 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Kraftowanyxd napisał: Uwierz mi że nie każdy, mam dużo klientów którzy nawet wgrać nie potrafią To tacy nie powinni się brać nawet za serwer. Trzeba mieć chociaz odrobine pojęcia na ten temat. Ale ok, dobrze dla takich osób że jest ktoś kto składa paczki. @offtopic A i strona nie wygląda zbyt dobrze na urządzeniach mobilnych. Edytowane 15 lipca 2018 przez Sop24PL Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowanyxd 23 Opublikowano 15 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2018 W dniu 15.07.2018 o 16:13, Sop24PL napisał: To tacy nie powinni się brać nawet za serwer. Trzeba mieć chociaz odrobine pojęcia na ten temat. Ale ok, dobrze dla takich osób że jest ktoś kto składa paczki. @offtopic A i strona nie wygląda zbyt dobrze na urządzeniach mobilnych. Co do strony niedługo będzie inna (Strona się produkuje ) PROMOCJA WCIĄŻ TRWA! -30 -40 -50% ! Do 17 LIPCA Promocja zakończona! Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowanyxd 23 Opublikowano 27 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Promocja na wszystkie pakiety:) Nawet do -50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowanyxd 23 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2018 Promocja do 22 sierpnia -30% na wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 Masz błąd w prezentacji, nie na internecie tylko w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowanyxd 23 Opublikowano 11 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 października 2018 W dniu 9.10.2018 o 14:03, Vylence napisał: Masz błąd w prezentacji, nie na internecie tylko w internecie. Dzięki już poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvoChestenchpl 8 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 Jesteś w stanie zrobić paczkę RPG? Expowiska, Poziomy, Questy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowanyxd 23 Opublikowano 2 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 7 godzin temu, EvoChestenchpl napisał: Jesteś w stanie zrobić paczkę RPG? Expowiska, Poziomy, Questy. Myślę że tak, musiałbym przyjrzeć się całemu twojemu projektowi jakbyś chciał żeby to wszystko wyglądąło itp. zapraszam na fejsa Jeżeli jesteś zainteresowany licz się z tym że paczka nie powstanie w przeciągu 1 dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi