sworip 50 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Tak, wiem to jest proste jak budowa cepa ale zapomniałem jak się blokowało wszystkie komendy poza kilkoma np: spawn, kits, warps . Ktoś przypomni? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pandax 131 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 (edytowane) 23 minuty temu, sworip napisał: Tak, wiem to jest proste jak budowa cepa ale zapomniałem jak się blokowało wszystkie komendy poza kilkoma np: spawn, kits, warps . Ktoś przypomni? ;p on command i cancel event na jedna komendę. on command i if command Is not „/komenda”: (chyba, poprawie jak będzie złe) Edytowane 8 czerwca 2018 przez pandax xAxee 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 no dokładnie tak on command: if command is not "X1" or "X2": cancel event pandax 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 Nie lepiej world guardem blocked/allowed cmds? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 43 minuty temu, Sh1ft_S napisał: Nie lepiej world guardem blocked/allowed cmds? On woli Skriptem. Jak woli Skriptem to czemu miałby to robić WorldGuardem ShadowEk i Sh1ft_S 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 9 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 Ktoś by mi jeszcze pomógł jak zrobić by komendy z daną składnią [takie ja logowanie] nie były blokowane przez że trzeba potem hasło wpisać? Chodzi mi i o to by nie blokowało logowania przez to że ktoś napisze np: /login haslo tylko żeby wystarczyło /login [obojetny tekst] i nie blokuje tej komendy. Mam nadzieję że ktoś zrozumiał xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 @sworip, nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 9 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 1 minutę temu, LjayPL789 napisał: @sworip, nie rozumiem Jak dam tamten kod nie bedzie blokować tylko /login a /login czyjest_haslo juz bedzie blokowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 (edytowane) 38 minut temu, sworip napisał: Jak dam tamten kod nie bedzie blokować tylko /login a /login czyjest_haslo juz bedzie blokowac on command: if command conatins "login" or "l": stop else: cancel event send "&cTej komendy nie mozesz uzyc!" Bądź bezpieczniej: on command: set {_x::*} to command split at " " set {_y} to 0 loop {_x::*}: if {_y} is 0: if loop-value contains "login" or "l": add 1 to {_y} stop else: cancel event send "&cNieet!" else: exit loop Edytowane 9 czerwca 2018 przez KrejzolekPRO Rejszpat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Tak, wiem to jest proste jak budowa cepa ale zapomniałem jak się blokowało wszystkie komendy poza kilkoma np: spawn, kits, warps . Ktoś przypomni? ;p
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi