KrisSx 30 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Hej, mam pytanie, czy z umiejetnoscia pisania juz bardziej zlozonych skryptow bedzie mi latwiej ogarnac jave/c++? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GotoFinal 195 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 trudno powiedzieć... skrypty to bardzo ch... język który jest pełen dziwnych rozwiązań których się nigdy nie stosuje w normlanym kodzie i pewnie nawet funkcji nie tworzyłeś. No ale coś tam łatwiej na pewno będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pandax 131 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Skrypt jest plikiem, który ma za zadanie wykonać rozkazy w nim zawarte. Nie ma nic związanego skrypt z c++. Najłatwiej jest nauczyć się robić html zaczynając od budowy skryptów (wiem z własnego doświadczenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 Trudno powiedziec tak jak @GotoFinal skrypty są i mają zwalony język w którym się je pisze. Najlepiej jak byś zaczął oglądać zagraniczne filmy na youtube. Wpisz sobie "Bukkit coding" wyskoczy ci wszystko. Ogolnie java nie jest az tak trudna do zrozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 536 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 Skrypty i pluginy laczy jedno, angielski. Ale jednak java to co innego. Watpie ze to ci pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 27 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 skript wiele rzeczy obchodzi i ułatwia ale chociaż jak umiesz skrypty pisać to już nad tym co masz w pluginie zrobić już trochę wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2018 W dniu 27.04.2018 o 15:34, JanekMaSkrypta_ napisał: Trudno powiedziec tak jak @GotoFinal skrypty są i mają zwalony język w którym się je pisze. Najlepiej jak byś zaczął oglądać zagraniczne filmy na youtube. Wpisz sobie "Bukkit coding" wyskoczy ci wszystko. Ogolnie java nie jest az tak trudna do zrozumienia. Zamiast zaczynać od bukkita powinien nauczyc sie pierw podstaw Javy TheMolkaPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Panocek 0 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2018 @yooniks wbijesz moze na discorda i zainteresujesz sie co jest z serwerem kur** ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 536 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2018 @Panocek nie kszycz na mojego hłopaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2018 32 minuty temu, Panocek napisał: @yooniks wbijaj @yooniks @yooniks @yooniks @yooniks ps admin nie banuj bo to juz 5 konto Pisz pv, boli mnie zab, nie ruszam sie z łóżka, a dopiero za kilka dni mam wizytę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KrisSx 30
Hej, mam pytanie, czy z umiejetnoscia pisania juz bardziej zlozonych skryptow bedzie mi latwiej ogarnac jave/c++?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi