Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM

Zrobiłem skrypt na sprawdzanie,

pisałem go 2 dni (z przerwami :P).

Jest to mój chyba 2 lub 3 skrypt (nie pamiętam),

więc mam nadzieje że się spodoba.

Komendy, opis i permisje:

/wz <gracz> - sparwdzanie, wysyła wiadomości na chacie - sprawdzanie.wz
/wza <gracz> - sprawdzanie, wysyła wiadomości na msg - sprawdzanie.wza
/czysty <gracz> - gracz nie posiada żadnych wspomagaczy - sprawdzanie.czysty
/cheaty <gracz> - sprawdzany gracz posiada cheaty, automatycznie banuje - sprawdzanie.cheaty
/brakwsp <gracz> - sprawdzany gracz nie chce współpracować (np. podać skypa) - sprawdzanie.brakwsp
/spr-ustaw - ustawiasz klatke - sprawdzanie.ustaw
/spr-ustaw-adm - ustawiasz miejsce do teleportacji admina - sprawdzanie.ustawadm
srawdzanie.* - wszystkie permisje

TODO:
Wasze pomysły

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Co do komendy /czysty /cheaty /brakwsp wysyla wiadomości w zależności czy gracz był
wzywany przez /wz czy /wza - od wysłania wiadomości czeka się 5 sekund i server automatycznie banuje

Jak znajdziecie jakieś błędy to napiszcie, a ja
postaram się jak najszybciej je naprawić ;)

DOWNLOAD:

Change log:
1.0 - publikacja pierwszej wersji skryptu
1.1 - zmieniłem "execute player command" na "execute server command" (przez komentarz użytkownika wygram13 "A co jeśli sprawdza na jakimś easy hc gracza helper który nie ma permisji do broadcasta")
Edytowane przez MagiaToMagia
dodanie wersji 1.1 tego skryptu ;p
https://skript.pl/temat/25451-po-prostu-sprawdzanie/

....                    execute player command "broadcast &8&l&m================================="
                    execute player command "broadcast &8>> &c&lGracz &a&l%arg 1% &c&lzostal sprawdzony przez &a&l%player%"
                    execute player command "broadcast &8>> &c&lWerdykt - &a&l%arg 1% ma cheaty"
                    execute player command "broadcast &8&l&m================================="

Nie komentuje.

Jezeli gracz nie ma permisji do banowania :/ Jezrli nie mam komendy /broadcast? Skrypt slaby. brak argumentow itd. 4/10

https://skript.pl/temat/25451-po-prostu-sprawdzanie/#findComment-168505

Gość Usunięty#12968

ZAPOMNIAŁEM DODAĆ, ŻE JAKBY KTOŚ SIĘ DO MNIE SAPAŁ ŻE TO JEST PLAGIAT, TO NIE MA RACJI PONIEWAŻ TESTOWAŁEM NA SWOIM SERWERZE!

What to że testowałes to na swoim serwerze to znaczy że to nie jest plagiat??!!?

Nie wiem o co come on

execute player command "broadcast &8>> &c&lGracz &a&l%arg 1% &c&ljest sprawdzany przez &a&l%player%"
                    execute player command "broadcast &8>> &c&lMasz &a&l5 minut &c&laby podac swojego skypa na &a&l/helpop"
                    execute player command "broadcast &8>> &c&lLogout - Perm"
                    execute player command "broadcast &8>> &c&lBrak Wspolpracy - Perm"
                    execute player command "broadcast &8>> &c&lPrzyznanie sie - Perm"
                    execute player command "broadcast &8>> &c&lWykrycie cheatow - Perm"

Po chuja execute nie mogłeś dac normalnie broadcast

Edytowane przez wygram13
https://skript.pl/temat/25451-po-prostu-sprawdzanie/#findComment-168527

ZAPOMNIAŁEM DODAĆ, ŻE JAKBY KTOŚ SIĘ DO MNIE SAPAŁ ŻE TO JEST PLAGIAT, TO NIE MA RACJI PONIEWAŻ TESTOWAŁEM NA SWOIM SERWERZE!

Co?? Większej bzdury nie słyszałem, co ma sprawdzanie na jakimś serwerze do bycia kopią?

A po co te execute? Jak można zrobić samo broadcast bez śmiecenia konsoli?

Dobra rada naucz się pisać skrypty, a nie publikuj syfu na forum.

Jak tu max 10 minut pisania i to jeszcze bez twoich rakowskich błędów, nie robi się:

execute player command "broadcast wiadomość"

skoro w skrypcie wystarczy samo:

broadcast "wiadomość"

Edytowane przez jaku49
https://skript.pl/temat/25451-po-prostu-sprawdzanie/#findComment-168827

W sumie trochę takie... Ja bym go troszkę szybciej napisał, chodzi mi o to, że musisz pisać nick gracza np. /brakwsp [<nick>], cnie? A ja bym zrobił /brakwsp i tyle. No cóż, Like na zachętę i twórz swoje dzieła :bezkappy:. Pamiętaj, jest to tylko moja subiektywna opinia! :)  

Edytowane przez HeezQ
https://skript.pl/temat/25451-po-prostu-sprawdzanie/#findComment-169611