Peridot 507 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 (edytowane) Witam, mam dzisiaj wam do przedstawienia mój dodatek do skript do wspierania pluginu FunnyGuilds. Proszę o wyrozumiałość ale dodatek nie jest w 100% skończony ! Plugin na jest na wersje 1.7-1.12 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! @Lloyd PL - pomoc w napisaniu dodatku i umieszczeniu go na githubie @Inder00 - zaktualizowanie pluginu do wersji 1.1 Edytowane 19 października 2017 przez McKoxu PROXEN, jaku49, PanKlipcio i 5 innych 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_AvaX_ 294 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Nareszcie coś przydatnego! Podoba mi się ale i tak nigdy tego nie użyję bo nienawidzę FG. Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Teraz tylko czekać na zmienne tablisty na serwerach zrobione w skrypcie STEINER i jaku49 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 8 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 (edytowane) 11 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: Teraz tylko czekać na zmienne tablisty na serwerach zrobione w skrypcie A myślisz że po co zrobiłem ten plugin Tak na serio nie wpadłem na to @KrejzolekPRO A może sami taki skrypt napiszemy ? Edytowane 9 października 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 9 października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 października 2017 Działa na 1.12? Ciekawy dodatek Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 9 października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 października 2017 15 godzin temu, McKoxu napisał: A myślisz że po co zrobiłem ten plugin Tak na serio nie wpadłem na to @KrejzolekPRO A może sami taki skrypt napiszemy ? Oczywiście Tylko dodaj, replace pod {G-TOP} i {P-TOP} no chyba, że ja mam to zrobić xd Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 9 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 października 2017 (edytowane) 11 godzin temu, jaku49 napisał: Działa na 1.12? Ciekawy dodatek Tak 7 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: Oczywiście Tylko dodaj, replace pod {G-TOP} i {P-TOP} no chyba, że ja mam to zrobić xd Dzisiaj to zostanie dodane //Edit: Nie działa mi coś i nie mogę tego wykonać Edytowane 9 października 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 Wreszcie ! Czekałem na coś takiego, teraz z łatwością np w topce w gui odtworzę te statystyki, propsy PS. Możesz dodać zmienną do topki zabójstw/gildii, żebym też mógł odtworzyć XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 13 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 (edytowane) 25 minut temu, ByczekTV napisał: Wreszcie ! Czekałem na coś takiego, teraz z łatwością np w topce w gui odtworzę te statystyki, propsy PS. Możesz dodać zmienną do topki zabójstw/gildii, żebym też mógł odtworzyć XDD Dodam Poczekaj chwilkę, za chwile będzie updejt @ByczekTV Już Edytowane 13 października 2017 przez McKoxu ByczekTV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarsON 1 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 zrobisz pod 1.8.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 13 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 Teraz, DarsON napisał: zrobisz pod 1.8.8 Pomyślę Może zrobię, ale raczej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarsON 1 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 Teraz, McKoxu napisał: Pomyślę Może zrobię, ale raczej tak ooo dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 Dodaj sojusze Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 ale mi nie chodziło o to Chodziło mi o to, że daję np {ptop-1} {ptop-2} albo coś takiego, żebym mógł np w GUI łatwo odtworzyć sobie topkę graczy z funnyguilds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 14 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 Teraz, ByczekTV napisał: ale mi nie chodziło o to Chodziło mi o to, że daję np {ptop-1} {ptop-2} albo coś takiego, żebym mógł np w GUI łatwo odtworzyć sobie topkę graczy z funnyguilds na razie nie mogę tego odtworzyć gdyż nie działa mi 1 rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 2 minuty temu, McKoxu napisał: na razie nie mogę tego odtworzyć gdyż nie działa mi 1 rzecz Chętnie pomogę Przecież ja najprosztszej rzeczy nie umiem XD No szkoda szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STEINER 60 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 (edytowane) 1.8 zadziała czy tylko 1.9+ ? Jak działa na 1.8 to jestes dobry Działa czyli jesteś dobry Edytowane 15 października 2017 przez SkQuerY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 15 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 (edytowane) Dnia 14.10.2017 o 23:58, ByczekTV napisał: Chętnie pomogę Przecież ja najprosztszej rzeczy nie umiem XD No szkoda szkoda Wiem że prosta, ale wywala błąd ... @ByczekTV zostało dodane co chciałeś Edytowane 17 października 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaol48s 211 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 możesz zamienić "player guild" itd na "player's guild" ładniej wyglada i w sumie lepiej sie tak pisze bo masz np "player's name" dodaj takze "guild of player" itd pierdołki ale fajne dobra robota 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi