Skocz do zawartości

Zmiany w dziale Serwery Minecraft

SebxteR
 Udostępnij

Ankieta  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteś na:

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przychodzę z propozycją o dodanie nowego poddziału w dziale "Serwery Minecraft" do którego trafiałyby serwery z wersjami 1.11 w dół, a w głównym dziale zostawałyby serwery z najnowszą wersją, czyli w tym momencie 1.12

Edytowane przez SebxteR

37 minut temu, Norbi napisał:

Od tego są tagi, ale w sumie w dziale Serwery Minecraft znajduje się niewiele tematów, a skoro tematy są ogarnięte to serwery też :v

Z drugiej strony może czas najwyższy zdeprecjonować przestarzałe wersje: 1.7 wyszło cztery lata temu, 1.8 trzy lata temu, 1.9 półtora roku temu - to wystarczająco wiele czasu na aktualizację.

@SebxteR dodaj ankietę.

Jak dla mnie niezbyt dobra opcja, sam chętnie przeszedłbym na 1.12 ale z racji iż główny plugin na którym działam nie obsługuje 1.12 jestem zmuszony czekać na wersji 1.11

Nie chcę z tego powodu być "wrzucony do tego samego wora" co wersje 1.7 z powodu przestarzałej wersji serwera

Opcja byłaby dość dobra gdyby pluginy oraz mody wychodziły szybciej, jak ktoś wyżej pisał, nie wszyscy mogą przejść na 1.12

W ankiecie zaglosowałem na tak, ale zmieniłbym nieco zamysł:

1) Części pluginów z 1.11 nadal nie ma na 1.12. W głównym dziale serwery na 1.11 moim zdaniem również powinny być. 

2) Warunkiem miejsca w głównym dziale w wypadku serwerów wspierających wiele wersji gry nie powinno być wspieranie 1.12, a niewspieranie wersji starszych niż 1.11.

• 4 miesiące temu...

Nie.

Sugeruję po prostu albo podnieść wymagania na "estetyczną prezentacje"(nie oszukując się - do działu estetycznych trawiają te, które zacnej grafiki nie mają albo kolorki + walloftext).
+ istnieje wiele fajnych serwerów na 1.12, będzie powstawać. W takim razie z upływem czasu te fajne serwery będą trafiać do tego poddziału tylko dlatego, że wyszło np. 1.13?

• 2 miesiące temu...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...