lizz0r 2 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Siema napisałby mi ktoś skrypt że gdy gracz ma permisje player.mag to wyświetla nad jego głową Mag nick ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Musisz stworzyć team w scoreboard, ustawić prefiks, a następnie przypisać do niego gracza. Wszystko robi sie komendami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lizz0r 2 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Dałbyś przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SayJacoB 44 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 (edytowane) Do tagu nad głową potrzeba dodatku wildskript i linijki: set player's tag to "mag" Dajesz to pod uprawnienie i masz. edit: Gdy wrócę do domu to ci napiszę Wysłane z mojego srajsunga. Edytowane 26 kwietnia 2017 przez SayJacoB Oedeopol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lizz0r 2 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Zrobiłem takie coś i błąd cant understand this effect: set player's tag to "mag" command /test: trigger: set player's tag to "mag" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Masz skUnity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lizz0r 2 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Nie mam wyśle ktoś link nie mogę znaleźc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SayJacoB 44 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 (edytowane) Do tego potrzebujesz WildSkript, który pobierzesz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, a to skrypt: options: mag "&5Mag" command /mag: trigger: if player doesn't have permission "player.mag": send "&4Brak uprawnien!" else: set player's tag to "{@mag}" Nie testowane. edit#1: Mogę się mylić to możesz zainstalować również Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Mnie działało gdy miałem serwer i te dwie wtyczki. edit#2: Właśnie sprawdziłem z jakim dodatkiem to działa i działa z WildSkript, czyli instalacja SkQuery jet niepotrzebna. Edytowane 26 kwietnia 2017 przez SayJacoB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lizz0r 2 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Cant understand this effect set player's tag to "Mag" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SayJacoB 44 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 (edytowane) Na pewno masz WildSkript? To powinno działać. edit: Spróbuj tak: options: mag "&5Mag" command /mag: trigger: if player doesn't have permission "player.mag": send "&4Brak uprawnien!" else: set %player%'s tag to "{@mag}" Jeśli nie działa to: options: mag "&5Mag" command /mag: trigger: if player doesn't have permission "player.mag": send "&4Brak uprawnien!" else: set player's tag to {@mag} Edytowane 26 kwietnia 2017 przez SayJacoB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lizz0r 2 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Nie działa ani 1 ani 2, na pewno mam WildSkript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SayJacoB 44 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 (edytowane) Może tak: set player's tag to Mag Sam już nie wiem, jaką masz wersje silnika serwera? edit: Czyli całość powinna wyglądać tak: command /mag: trigger: if player doesn't have permission "player.mag": send "&4Brak uprawnien!" else: set player's tag to &5Mag Może zainstaluj Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i sprawdź czy działa. Edytowane 26 kwietnia 2017 przez SayJacoB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lizz0r 2 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 (edytowane) Can't understand this effect: set player's tag to Wyśle ktoś linka do skUnity ? Edytowane 26 kwietnia 2017 przez lizz0r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SayJacoB 44 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 (edytowane) Myślę że to to: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Może to ci pomoże. Jeśli nie, podaj wersję silnika serwera. Edytowane 26 kwietnia 2017 przez SayJacoB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lizz0r 2 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Nie da się pobrać jakiś błąd. Korzystam z 1.11.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 command /mag: trigger: if player doesn't have permission "player.mag": send "&4Brak uprawnien!" else: set player's tag to "&5Mag" Jak nie zadziała, to jest to (ale wymaga Umbaska i NameTagEdit): command /mag: trigger: if player doesn't have permission "player.mag": send "&4Brak uprawnien!" else: set prefix of player to "&5Mag" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SayJacoB 44 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 Można byłoby ew. zrobić tak: command /mag: trigger: if player doesn't have permission "player.mag": send "&4Brak uprawnien!" else: set tag of player to "&5Mag" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lizz0r 2 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 15 godzin temu, PoweredDragon napisał: command /mag: trigger: if player doesn't have permission "player.mag": send "&4Brak uprawnien!" else: set player's tag to "&5Mag" Jak nie zadziała, to jest to (ale wymaga Umbaska i NameTagEdit): command /mag: trigger: if player doesn't have permission "player.mag": send "&4Brak uprawnien!" else: set prefix of player to "&5Mag" Przy 1 błędy, przy 2 nie ma błędów ale nie działa gdy wpisuje komende to wyskakuje unkown command, mam wgrane umbaska i nametagedit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 Spróbuj tego polecenia: set name tag of player to "Mag", "&5", "&f" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lizz0r 2 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 @PoweredDragon can't understand this effect: set name tag of player ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SayJacoB 44 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 Brak pomysłów . Może to?: make player see player's prefix as "&5Mag" Albo to: make player see player's suffix as "&5Mag" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lizz0r 2
Siema napisałby mi ktoś skrypt że gdy gracz ma permisje player.mag to wyświetla nad jego głową Mag nick ?
Top użytkownicy dla tego pytania
22
14
7
2
Popularne dni
26 Kwi
16
27 Kwi
9
28 Kwi
8
29 Kwi
7
Top użytkownicy dla tego pytania
lizz0r 22 odpowiedzi
PoweredDragon 14 odpowiedzi
SayJacoB 7 odpowiedzi
TheMolkaPL 2 odpowiedzi
Popularne dni
26 Kwi 2017
16 odpowiedzi
27 Kwi 2017
9 odpowiedzi
28 Kwi 2017
8 odpowiedzi
29 Kwi 2017
7 odpowiedzi
Popularne posty
SayJacoB
Do tagu nad głową potrzeba dodatku wildskript i linijki: set player's tag to "mag" Dajesz to pod uprawnienie i masz. edit: Gdy wrócę do domu to ci napiszę Wysłane z mojego srajsun
PoweredDragon
Tak jeszcze co do make all players see player's tag as "&5Mag" Na pewno masz WildSkript stąd: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!? U mnie wszystko działa J
PoweredDragon
every second: loop all players: set {_M} to "&2Mag &cLVL &e%{lvl::%loop-player%}%&r" set {_W} to "&3Wojownik &cLVL &e%{lvl::%loop-player%}%&r" set {_L} to "&
44 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi