Oedeopol 67 Opublikowano 20 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2016 (edytowane) Witam. Piszę skrypt na handel z kupcem. (sprzedawanie/kupowanie) Chciałem go zrobić w gui. Większość już mam, lecz nie wiem jak dodać ustawioną zmienną w gui. Tutaj jest fragment, który mi potrzeba: (próbowałem to robić, ale nie działa) Z góry dziękuję. Edytowane 6 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 20 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2016 Nie widzę zbytnio problemu, dlaczego Ci nie działa... Wyskakuje coś czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oedeopol 67 Opublikowano 20 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2016 (edytowane) W dniu 20.07.2016 o 10:43, Derpy Hooves napisał: Nie widzę zbytnio problemu, dlaczego Ci nie działa... Wyskakuje coś czy co? Derpy, problem jest taki, że gdy zsetuje np slot 0 na {j1} to nie widać tego przedmiotu w gui. Edytowane 6 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 20 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2016 jako {j1} masz powietrze a później dopiero ustawiasz że jest to player's tool więc spróbuj ustawić {j1} jako jakis item i wtedy sprobowac po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 20 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2016 9 minut temu, Oedeopol napisał: Derpy, problem jest taki, że gdy zsetuje np slot 0 na {j1} to nie widać tego przedmiotu w gui. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! zrob to w Options, i nie dawaj cudzysłowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oedeopol 67 Opublikowano 20 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2016 Ok, spróbuję, choć pewnie będzie tak samo.. Dnia 20.07.2016 o 11:48, KrejzolekPRO napisał: zrob to w Options, i nie dawaj cudzysłowia. Tyle ze variables, to zmienna. A opcji sie nie da zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 screaamking1337 <3 0 Opublikowano 29 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2016 zrob w options bez "{}" a w kodzie "{@1}" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 293 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 Żeby to działało użyj parsed as item czyli set {zmienna} to player's tool parsed as item Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Oedeopol 67
Witam.
Piszę skrypt na handel z kupcem. (sprzedawanie/kupowanie)
Chciałem go zrobić w gui.
Większość już mam, lecz nie wiem jak dodać ustawioną zmienną w gui.
Tutaj jest fragment, który mi potrzeba:
(próbowałem to robić, ale nie działa)
Z góry dziękuję.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi