_CookieMonster_ 48 Opublikowano 22 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2016 Rozważałem to już dawno, ale napisałem teraz bo się wkurzyłem. Grałem normalnie i tu nagle jakiś lag (chyba mój bo Norbi i Sopher nie mieli) i dedłem. Szukam przedmiotów ale nie ma bo klikałem guzik respawnu, potem wyszedłem i wchodziłem 5 minut... Jeżeli nie deathchest to dłuższe znikanie przedmiotów, albo komenda /smierc ktora otwiera wirtualna skrzynie z przedmiotami(chyba ze gracz zginie od innego gracza), bo to mnie naprawdę wkurza. Spoiler Dopowiem że to nie ode mnie zależy kiedy mam internet, a kiedy nie, tylko od dostawcy, innego nam nie chcą przydzielić. @Edit Jako iż chcę dodać ankietę, a się nie da(albo nie umiem) dodaje tutaj strawpolla(nie wiem czy tak można ale zaryzykuje) (Jak coś nie tak, to pisać na pw lub pod tematem, procentów nie chcę kolekcjonować) sopher i Norbi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopher 418 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 Dodaj ankietę. Jestem za dodaniem skrzyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 961 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Generalnie pomysł jest fajny. Ja bym to troszkę zmodernizował, np. dodać takie coś, że ona zostaje ustawiona pod ziemią czy coś w tym stylu. PanKlipcio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 102 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Pomysł fajny, ale bardzo ułatwi rozgrywkę. Jeśli na serwer ma być wprowadzona mechanika to sugeruję zwiększenie czasu znikania przedmiotów i/lub przedmiot do scraftowania, na przykład z diamentów i złota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Propozycja odrzucona. Zbyt to by ułatwiło grę użytkownikom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi