Skocz do zawartości

[Zapowiedź][1.7.10][HC][100S][NP] HeroHC.pl

HeroseQ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

logo.png

Słowa wstępu

Cześć, jestem HeroseQ i mam 15lat. Interesuje się informatyką, sportem i majsterkowaniem. W minecraft'a gram już dosyć długo, bo chyba z sześć lat. Ale teraz coś o serwerze. Jest to reaktywacja serwera, który próbowałem otworzyć już dwa razy, lecz nie udało się ze względu na brak reklamy i środków na utrzymanie maszyny. Tym razem postaram się zebrać jak najwięcej graczy, tak aby można było cieszyć się rozgrywką na najwyższym poziomie. Zachęcam do przeczytania całej prezentacji.

informacje.png

Nazwa serwera: HeroHC.pl

Data startu: 25 Grudnia

Adres IP: mc.herohc.pl

Sloty: 100

Wersja: 1.7.10

Tryb: Hardcore/RPG

Fanpage: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Forum: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

WWW: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

administracja.png

Właścicielem całego projektu jestem ja. W późniejszym czasie prowadzona będzie rekrutacja na moderatora i kidmod'a

rozgrywka.png

Postanowiłem połączyć dwa najciekawsze tryby gry w jeden (Hardcore i RPG) Myślę że dzięki temu gracze chętniej będą wchodzili do gry i dobrze się bawili. Spawn stworzony jest w klimacie RPG, jest to mała wioska w której mieszkają wieśniacy. Mają oni wiele misji dla każdego z graczy. Podzielone są one poziomami trudności, a co najciekawsze możemy wziąć po jednej z misji od każdego mieszkańca, każdy z nich oferuje aż 10 poszczególnych i doskonale opisanych zadań, które zrozumieją nawet najmłodsi gracze. Dosyć ciekawym urozmaiceniem gry jest zaawansowany system dropu ze stone, który oferuje system zdobywania doświadczenia, statystyk, poziomów, nagród i specjalnych umiejętności przydatnych w PVP!

bossy.png

Bezpośrednio w grze zobaczycie również prosty system bossów które spawnują się w określonych miejscach raz na kilkanaście godzin. Po zespawnowaniu na globalnym chacie ukazuje się informacja z dokładną lokalizacją bossa. Po jego śmierci gracz może zdobyć drogocenne przedmioty, a nawet kupon na rangę HeroS! (Ranga VIP na serwerze) Dodatkowo istnieje możliwość zdobycia magicznego kamienia, w którym znajduje się boss. Po jego zniszczeniu pojawia się on 5 metrów od gracza.

potwory.png

Stworzony został specjalny system statystyk, oraz powiększony został exp. Ponadto dodanych zostało wiele przedmiotów które z pewnością przydadzą się każdemu poszukiwaczowi przygód! Istnieje 6 poziomów potworów.  Dzięki temu nie będzie już można zabijać jednym uderzeniem, a gracze będą musieli toczyć prawdziwe pojedynki, w których nie zawsze będą wygrywać.

pety.png

Wprowadzony zostanie prosty system zwierzątek. Najprawdopodobniej wyróżniać będziemy tylko trzy: Świnia, wilk i koń. Każde z nich będzie można dowolnie nazywać, karmić i rozwijać wedle własnego uznania. Gdy zwierzak będzie przywołany, gracz dostanie bonusy które pomogą mu w PVP, albo w walce z mobami. 

questy.png

Wprowadzony został również system misji, które wpasowane są pod klimat serwera. Poczynając od imienia mieszkańca wioski, od którego będziemy mogli ów misje otrzymać, a kończąc na nagrodach i samej tematyce. Cała wioska będzie nimi zapełniona, dzięki temu nikt nie będzie się nudził, a wszystkie misje nie skończą się tak szybko. Questerzy, bo tak nazywamy NPC dających misje będą dodawani, jeśli oczywiście zajdzie taka potrzeba. 

expowiska.png

Najprawdopodobniej postaną tylko dwa. Znajdować będą się one w pobliżu wioski, albo w jej podziemiach. Jak sama nazwa wskazuje będą to miejsca w których każdy gracz będzie mógł expić, tzn. wbijać kolejne poziomy i zdobywać różne przedmioty. Aby dostać się na expowisko trzeba będzie pokazać przepustkę strażnikowi.

galeria.png

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

------------------------------------------------------------------

Prezentacja została w 100% wykonana

przeze mnie i nie zezwalam na wykorzystywanie

obrazków i tekstu do własnych celów!

Edytowane przez HeroseQ

23 minut temu, HeroseQ napisał:

Prezentacja została w 100% wykonana

przeze mnie i nie zezwalam na wykorzystywanie

obrazków i tekstu do własnych celów!

Gdybyś mnie nawet prosił to bym tego nie wykorzystał :D

Hmm... może jakieś dodatkowe zabezpieczenia? Bo jak wbije na Spooky Client = ez topka (full legit). Jak będę miał czas to wejdę na ten serwer :)

gl hf

lmao.

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...