HeroseQ 33 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) | | | | | | | | | | | | | | | Słowa wstępu Cześć, jestem HeroseQ i mam 15lat. Interesuje się informatyką, sportem i majsterkowaniem. W minecraft'a gram już dosyć długo, bo chyba z sześć lat. Ale teraz coś o serwerze. Jest to reaktywacja serwera, który próbowałem otworzyć już dwa razy, lecz nie udało się ze względu na brak reklamy i środków na utrzymanie maszyny. Tym razem postaram się zebrać jak najwięcej graczy, tak aby można było cieszyć się rozgrywką na najwyższym poziomie. Zachęcam do przeczytania całej prezentacji. Nazwa serwera: HeroHC.pl Data startu: 25 Grudnia Adres IP: mc.herohc.pl Sloty: 100 Wersja: 1.7.10 Tryb: Hardcore/RPG Fanpage: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Forum: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! WWW: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Właścicielem całego projektu jestem ja. W późniejszym czasie prowadzona będzie rekrutacja na moderatora i kidmod'a Postanowiłem połączyć dwa najciekawsze tryby gry w jeden (Hardcore i RPG) Myślę że dzięki temu gracze chętniej będą wchodzili do gry i dobrze się bawili. Spawn stworzony jest w klimacie RPG, jest to mała wioska w której mieszkają wieśniacy. Mają oni wiele misji dla każdego z graczy. Podzielone są one poziomami trudności, a co najciekawsze możemy wziąć po jednej z misji od każdego mieszkańca, każdy z nich oferuje aż 10 poszczególnych i doskonale opisanych zadań, które zrozumieją nawet najmłodsi gracze. Dosyć ciekawym urozmaiceniem gry jest zaawansowany system dropu ze stone, który oferuje system zdobywania doświadczenia, statystyk, poziomów, nagród i specjalnych umiejętności przydatnych w PVP! Bezpośrednio w grze zobaczycie również prosty system bossów które spawnują się w określonych miejscach raz na kilkanaście godzin. Po zespawnowaniu na globalnym chacie ukazuje się informacja z dokładną lokalizacją bossa. Po jego śmierci gracz może zdobyć drogocenne przedmioty, a nawet kupon na rangę HeroS! (Ranga VIP na serwerze) Dodatkowo istnieje możliwość zdobycia magicznego kamienia, w którym znajduje się boss. Po jego zniszczeniu pojawia się on 5 metrów od gracza. Stworzony został specjalny system statystyk, oraz powiększony został exp. Ponadto dodanych zostało wiele przedmiotów które z pewnością przydadzą się każdemu poszukiwaczowi przygód! Istnieje 6 poziomów potworów. Dzięki temu nie będzie już można zabijać jednym uderzeniem, a gracze będą musieli toczyć prawdziwe pojedynki, w których nie zawsze będą wygrywać. Wprowadzony zostanie prosty system zwierzątek. Najprawdopodobniej wyróżniać będziemy tylko trzy: Świnia, wilk i koń. Każde z nich będzie można dowolnie nazywać, karmić i rozwijać wedle własnego uznania. Gdy zwierzak będzie przywołany, gracz dostanie bonusy które pomogą mu w PVP, albo w walce z mobami. Wprowadzony został również system misji, które wpasowane są pod klimat serwera. Poczynając od imienia mieszkańca wioski, od którego będziemy mogli ów misje otrzymać, a kończąc na nagrodach i samej tematyce. Cała wioska będzie nimi zapełniona, dzięki temu nikt nie będzie się nudził, a wszystkie misje nie skończą się tak szybko. Questerzy, bo tak nazywamy NPC dających misje będą dodawani, jeśli oczywiście zajdzie taka potrzeba. Najprawdopodobniej postaną tylko dwa. Znajdować będą się one w pobliżu wioski, albo w jej podziemiach. Jak sama nazwa wskazuje będą to miejsca w których każdy gracz będzie mógł expić, tzn. wbijać kolejne poziomy i zdobywać różne przedmioty. Aby dostać się na expowisko trzeba będzie pokazać przepustkę strażnikowi. ------------------------------------------------------------------ Prezentacja została w 100% wykonana przeze mnie i nie zezwalam na wykorzystywanie obrazków i tekstu do własnych celów! ------------------------------------------------------------------ Edytowane 6 grudnia 2015 przez HeroseQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanillah 76 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 23 minut temu, HeroseQ napisał: ------------------------------------------------------------------ Prezentacja została w 100% wykonana przeze mnie i nie zezwalam na wykorzystywanie obrazków i tekstu do własnych celów! ------------------------------------------------------------------ Gdybyś mnie nawet prosił to bym tego nie wykorzystał theneuetimes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroseQ 33 Opublikowano 1 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Dobra, dobra. Już nie raz miałem takie przypadki że ludzie brali moje obrazki i jeszcze wyhostowane przeze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanillah 76 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Poprostu chodzi o to, że są one słabe theneuetimes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroseQ 33 Opublikowano 1 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 @UP No to zrób takie sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroseQ 33 Opublikowano 3 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 @ref. Zapraszam na naszego fanpage: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!MCHeroHCPL ! Najświeższe informacje z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroseQ 33 Opublikowano 5 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 @ref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroseQ 33 Opublikowano 6 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 @edit. Dodane SS'y do galerii! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLajt 15 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 Ta wioska jest szpetna jak to ma być główne miasto to podziękuje xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroseQ 33 Opublikowano 6 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 @UP Ziomek, zacząłem robić to jakieś 4 godziny temu xd, a start 25. Na pewno wiele się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroseQ 33 Opublikowano 7 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 @ref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkepsonTV 20 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Nie sądzisz, że data otwarcia w dzień Świąt to kiepski pomysł ze względu na to, że 3/4 graczy MC będzie świętować i nie będą za bardzo mogli grać na kompach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroseQ 33 Opublikowano 8 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 @UP No dobra, ale akurat to jest najbliższy termin wolnego od szkoły itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroseQ 33 Opublikowano 9 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 @ref. Jutro filmik z serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroseQ 33 Opublikowano 11 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 @ref. Na razie nie wrzucę filmiku, bo mam małe problemy tecniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroseQ 33 Opublikowano 13 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2015 (edytowane) @ref. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 13 grudnia 2015 przez HeroseQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 13 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2015 Hmm... może jakieś dodatkowe zabezpieczenia? Bo jak wbije na Spooky Client = ez topka (full legit). Jak będę miał czas to wejdę na ten serwer gl hf lmao. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi