Skocz do zawartości
  • 0

Problem z GUI

EXINEX
 Udostępnij

Pytanie

Cześć, mam problem z GUI ponieważ gdy wpisze komendę /sklep otwiera normalnie menu no i trzeba wybrać jakiś sklep dajmy na to np. Sklep z Surowcami czyli Surowce, klikam w ten Diament i się nie otwiera, mam taki kod:

command /sklep:	trigger:		open chest with 1 rows named "&8&l>>> &4&lSklep &8&l<<<" to player		format slot 0 of player with diamond named "&9» &6&lSurowce" with lore "&cSklep z surowcami" to run "surowce %player%"command /surowce [<player&gt]:	trigger:		open chest with 1 rows named "&8&l>>> &4&lSurowce &8&l<<<" to player		format slot 0 of player with diamond named "&9» &6&l64 Diamenty" with lore "&cCena: &aIles czegos" to run "buydiamenty %player%"		stop
Edytowane przez EXINEX

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Ten temat został przeniesiony z "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!" do "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!".

• 0

Masz wszystko ok tylko po open następna linijka na tym samym tabie daj "wait 5 tick"...
Dlaczego?- Bo ci sie buguje... Ps. Nie wiem, czy tick, czy ticks (jestem chory i nie pamiętam nic xD)

@edit>> Poradnik Norbiego :3

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Edytowane przez lewatywapolska

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...