Skocz do zawartości

Fetor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

nic nowego, tyle komend ze nawet powtarzasz sie....

command /adminkey-show:        permission: AdminKey.Admin        trigger:                send "&2Obecne haslo to &b%{AdminKey_Password}%"               command /admin-show:        permission: AdminKey.Admin        trigger:                send "&2Obecne haslo to &b%{AdminKey_Password}%"

rly? 2x to samo.... i nic nowego nie wprowadza.... bywały lepsze...

Zrobiłem tyle komend osobno bo poprostu nie umiem inaczej robić skróconych komend zbytnio ^^

I chciałbym dodać że nie jestem tzw. "mistrzem: skryptów, tylko początkującym więc idealnie nie może być ;__;

A pluginu napisałem bo chciałem nadać skryptom takiego wiecie.. takiej chwały jakie mają pluginy ;__;

Co do skryptu napisałem bardzo podobny na swój serwer. Używam go jako dodatkowe zabezpieczenie przed włamaniem :) Admin loguje się swoim hasłem następnie wpisuje komendę np. /test hasło haslo2 i ma do wyboru różne opcje. Admin może wybrać rangę bud mod admin. H@ może admin. Właściciel może wybrać wszystkie :)

Polecam ten sposób. Aby dostać jakiekolwiek wyższe uprawnienia należy poznać 3 hasła. Pierwsze admina i 2 zabezpieczające serwerowe

Właśnie ja zrobiłem głównie ten skrypt bo kolega zna hasło jednego z adminów do minecrafta i wchodzi na serwer i raz już rozwalił ;P Próbowałem zrobić adminkey w gui, czyli są opcje ale niestety menu mi się buguje :(

• 10 miesięcy temu...

Po co nie w 1 komie ? Slabiutko

SSłabeSłabe 

SSłabeSłabe 

SSłabeSłabe 

• bvcz zablokował(a) ten temat
  • Libter odblokował(a) ten temat
  • 2 lata później...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...