Fetor 2 Opublikowano 19 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2015 (edytowane) x Edytowane 30 marca 2017 przez Fetor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk07 45 Opublikowano 19 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2015 nic nowego, tyle komend ze nawet powtarzasz sie....command /adminkey-show: permission: AdminKey.Admin trigger: send "&2Obecne haslo to &b%{AdminKey_Password}%" command /admin-show: permission: AdminKey.Admin trigger: send "&2Obecne haslo to &b%{AdminKey_Password}%"rly? 2x to samo.... i nic nowego nie wprowadza.... bywały lepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekitHD 19 Opublikowano 19 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2015 command /adminkey-admin: permission: AdminKey.Admin trigger: send "&4[AdminKey] &eAutorem pluginu jest Fetor (nick samwww)" Rly? Autorem "pluginu" a wgl to mozna to zrobic w 10 linijkach hasło przez options i wgl stefanik11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fetor 2 Opublikowano 20 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 Zrobiłem tyle komend osobno bo poprostu nie umiem inaczej robić skróconych komend zbytnio ^^I chciałbym dodać że nie jestem tzw. "mistrzem: skryptów, tylko początkującym więc idealnie nie może być ;__;A pluginu napisałem bo chciałem nadać skryptom takiego wiecie.. takiej chwały jakie mają pluginy ;__; krzysek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk07 45 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 ja też jestem początkujący a zobacz jak mnie G***em obrzucono w sk do BungeeCord.... XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fetor 2 Opublikowano 20 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 Tak to niestety jest, robisz pracę a niestety może pojawić się zła opinia ;__; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrypcior 7 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 Z tego co wiem to op nie ma permisji do pexa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fetor 2 Opublikowano 21 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2015 Mój skrypt daje dostęp do wszystkiego. Osoba która wprowadzi hasło ma dostęp do wszystkiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 23 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2015 Slabe... * Powtarzasz dwa razy TEN SAM kod. * Poco to komu!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fetor 2 Opublikowano 23 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2015 Jeżeli ktoś np. chce mieć admina na swoim serwerze, a jest u kolegi i nie może się zalogować na swoje konto to poprostu używa tego skryptu i ma admina ;__; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrAnvilPlay 18 Opublikowano 24 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2015 Co do skryptu napisałem bardzo podobny na swój serwer. Używam go jako dodatkowe zabezpieczenie przed włamaniem :) Admin loguje się swoim hasłem następnie wpisuje komendę np. /test hasło haslo2 i ma do wyboru różne opcje. Admin może wybrać rangę bud mod admin. H@ może admin. Właściciel może wybrać wszystkie :) Polecam ten sposób. Aby dostać jakiekolwiek wyższe uprawnienia należy poznać 3 hasła. Pierwsze admina i 2 zabezpieczające serwerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fetor 2 Opublikowano 25 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 Właśnie ja zrobiłem głównie ten skrypt bo kolega zna hasło jednego z adminów do minecrafta i wchodzi na serwer i raz już rozwalił ;P Próbowałem zrobić adminkey w gui, czyli są opcje ale niestety menu mi się buguje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrAnvilPlay 18 Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 Ja zrobiłem komendę. Przykładowo /test. Z dwoma argumentami. Wpisując tylko jeden hasło główne dostaje się moderatora. Następnie w drugim argumencie wpisując hasło do rangi otwiera się właśnie GUI / Inv w którym mamy wybór rangi Tak jak już pisałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszxD 0 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 Cytuj execute console command "op %player%" execute console command "pex user %player% add *" Bez sensu jaki np moderator miał by op'a z * ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooterowy 356 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 (edytowane) Co to za kupkowy skrypt. Zamiast tworzyć tyle komend można dodać taka magiczną linijkę jak aliases do komendy. Daję takie solidne -∞/0 Edytowane 21 stycznia 2016 przez Shooterowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oedeopol 67 Opublikowano 29 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2016 Zamiast robic 189324092384 komend (wiem troche to przeciągnąlem), mogles zrobic jedną, a argumenty zmienic, nawet lepiej by bylo, bo po co te myslniki? Jak to poprawisz dam ci łapke ;), chociaż kolorystyka i estetyka napisania tez moglaby byc ciut lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Po co nie w 1 komie ? Slabiutko SSłabeSłabe Po co nie w 1 komie ? Slabiutko SSłabeSłabe Po co nie w 1 komie ? Slabiutko SSłabeSłabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frosher PL 0 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Z neta widzialem takich kilka { takich samych } Z neta widzialem takich kilka { takich samych } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Usunięto zawartość tematu Notatka dodana przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi