Dlaczego gdy rozpoczyna sie odliczanie do startu gry to pokazuje sie osobno kazdemu po koleii?
Tzn. pierwsze mi potem jak mi się skonczy to mojemu koledze itp...
{bounce.arena2.playernum} is more than 1: {bounce.arena2.mode} is 0: {bounce.arena2.start} is false: loop {arena2.players::*}: loop-value is player: set {bounce.arena2.start} to true send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c10 &esekund!" to loop-value wait 5 seconds send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c5 &esekund!" to loop-value wait 1 seconds send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c4 &esekund!" to loop-value wait 1 seconds send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c3 &esekund!" to loop-value wait 1 seconds send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c2 &esekund!" to loop-value wait 1 seconds send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c1 &esekund!" to loop-value {bounce.arena2.playernum} is more than 1: send "&7[&cBounce&7]: &6Powodzenia!" to loop-value execute console command "give %loop-value% 288 1" teleport {arena2.players} to {bounce.arena2.spawn} set {bounce.player.lives.%loop-value%} to 5 set {bounce.arena2.mode} to 2
Pytanie
RickPlayingPL 130
Dlaczego gdy rozpoczyna sie odliczanie do startu gry to pokazuje sie osobno kazdemu po koleii?
Tzn. pierwsze mi potem jak mi się skonczy to mojemu koledze itp...
{bounce.arena2.playernum} is more than 1: {bounce.arena2.mode} is 0: {bounce.arena2.start} is false: loop {arena2.players::*}: loop-value is player: set {bounce.arena2.start} to true send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c10 &esekund!" to loop-value wait 5 seconds send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c5 &esekund!" to loop-value wait 1 seconds send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c4 &esekund!" to loop-value wait 1 seconds send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c3 &esekund!" to loop-value wait 1 seconds send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c2 &esekund!" to loop-value wait 1 seconds send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c1 &esekund!" to loop-value {bounce.arena2.playernum} is more than 1: send "&7[&cBounce&7]: &6Powodzenia!" to loop-value execute console command "give %loop-value% 288 1" teleport {arena2.players} to {bounce.arena2.spawn} set {bounce.player.lives.%loop-value%} to 5 set {bounce.arena2.mode} to 2Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/643-problem-loop-send/Udostępnij na innych stronach
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi