Dlaczego gdy rozpoczyna sie odliczanie do startu gry to pokazuje sie osobno kazdemu po koleii?
Tzn. pierwsze mi potem jak mi się skonczy to mojemu koledze itp...
{bounce.arena2.playernum} is more than 1: {bounce.arena2.mode} is 0: {bounce.arena2.start} is false: loop {arena2.players::*}: loop-value is player: set {bounce.arena2.start} to true send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c10 &esekund!" to loop-value wait 5 seconds send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c5 &esekund!" to loop-value wait 1 seconds send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c4 &esekund!" to loop-value wait 1 seconds send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c3 &esekund!" to loop-value wait 1 seconds send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c2 &esekund!" to loop-value wait 1 seconds send "&7[&cBounce&7]: &eArena wystartuje za &c1 &esekund!" to loop-value {bounce.arena2.playernum} is more than 1: send "&7[&cBounce&7]: &6Powodzenia!" to loop-value execute console command "give %loop-value% 288 1" teleport {arena2.players} to {bounce.arena2.spawn} set {bounce.player.lives.%loop-value%} to 5 set {bounce.arena2.mode} to 2
Pytanie
RickPlayingPL 130
Dlaczego gdy rozpoczyna sie odliczanie do startu gry to pokazuje sie osobno kazdemu po koleii?
Tzn. pierwsze mi potem jak mi się skonczy to mojemu koledze itp...
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi