command /koń:
trigger:
if player's name is "Gracz":
set {x.%player%} to x-coordinate of player
set {y.%player%} to y-coordinate of player
set {z.%player%} to z-coordinate of player
execute console command "lp user Gracz permission set citizens.npc.* true"
execute player command "npc select 10"
execute player command "npc moveto %{x.%player%}%:%{y.%player%}%:%{z.%player%}%"
execute console command "lp user Gracz permission unset citizens.npc.* true"
stop
Wszystkie potrzebne do uruchomienia pluginy działają poprawnie, serwer nie wypluwa żadnych błędów. Póki mam op wszystko działa poprawnie. Po odebraniu op'a w konsoli wyświetla się, że graczowi o tym nicku zostały nadane uprawnienia, a potem odebrane, ale na serwerze wyświetla się powiadomienie o braku uprawnień do wykonania komend. Próbowałem ustawiać inne uprawnienia itp. Będę wdzięczny za każdą pomoc
Pytanie
VertoxinhoXD 0
Jak w tytule. Mój kod wygląda następująco:
command /koń: trigger: if player's name is "Gracz": set {x.%player%} to x-coordinate of player set {y.%player%} to y-coordinate of player set {z.%player%} to z-coordinate of player execute console command "lp user Gracz permission set citizens.npc.* true" execute player command "npc select 10" execute player command "npc moveto %{x.%player%}%:%{y.%player%}%:%{z.%player%}%" execute console command "lp user Gracz permission unset citizens.npc.* true" stopWszystkie potrzebne do uruchomienia pluginy działają poprawnie, serwer nie wypluwa żadnych błędów. Póki mam op wszystko działa poprawnie. Po odebraniu op'a w konsoli wyświetla się, że graczowi o tym nicku zostały nadane uprawnienia, a potem odebrane, ale na serwerze wyświetla się powiadomienie o braku uprawnień do wykonania komend. Próbowałem ustawiać inne uprawnienia itp. Będę wdzięczny za każdą pomoc
https://skript.pl/temat/52611-problem-z-nadaniem-graczowi-uprawnie%C5%84-luckperms-wykonaniem-komendy-citizens-i-odebraniem-wcze%C5%9Bniej-nadanych-uprawnie%C5%84/Udostępnij na innych stronach
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi