xMarmo321 50 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2022 Witam mam pytanie jest możliwość żeby mi ktoś podesłał najnowszą wersję skripta na 1.8.8 na titanaxe proszę was. W pełni Kompatybilna oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Medyk324 35 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2022 4 godziny temu, xMarmo321 napisał: Witam mam pytanie jest możliwość żeby mi ktoś podesłał najnowszą wersję skripta na 1.8.8 na titanaxe proszę was. W pełni Kompatybilna oczywiście Skript 2.2-dev36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2022 Skript 1.8 fork autorstwa Matocolotoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarmo321 50 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 20 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: Skript 1.8 fork autorstwa Matocolotoe Co to dego próbowałem i nie wiem czemu nie działa. Dasz linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 2 godziny temu, xMarmo321 napisał: Co to dego próbowałem i nie wiem czemu nie działa. Dasz linka? https://github.com/Matocolotoe/Skript-1.8/releases Pamiętaj, że jeżeli aktualizujesz ze starej wersji skripta to: Pobierz swoje skrypty na komputer, Wyłącz serwer Usuń folder 'Skript' i wgraj nowego Skripta Uruchom od nowa serwer i wgraj od nowa skrypty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarmo321 50 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 48 minut temu, Glicz napisał: https://github.com/Matocolotoe/Skript-1.8/releases Pamiętaj, że jeżeli aktualizujesz ze starej wersji skripta to: Pobierz swoje skrypty na komputer, Wyłącz serwer Usuń folder 'Skript' i wgraj nowego Skripta Uruchom od nowa serwer i wgraj od nowa skrypty Dziękuję Ci bardzo @Glicz Spróbuję i powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarmo321 50 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Glicz działa !!! Dziękuję Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xMarmo321 50
Witam mam pytanie jest możliwość żeby mi ktoś podesłał najnowszą wersję skripta na 1.8.8 na titanaxe proszę was. W pełni Kompatybilna oczywiście
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi