freku123 3 Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 Cześć Zostanę technikiem na serwerze minecraft Posiadam umiejętności: Pisania skryptów/średnio zaawansowanych pluginów Znam języki html css php wiec jakas nierozbudowana strone wykonam Konfigurowania pluginów Tworzenia serwerów discord połączonych z serwerem minecraft + Mam kilkuletnie doświadczenie w tworzeniu serwerów umiem tworzyć estetyczne prace które fajnie wyglądają Aby się ze mną skontaktować pisz śmiało na discordzie frekasz#0977 gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opkarol 29 Opublikowano 28 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2022 Ok. Portfolio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freku123 3 Opublikowano 29 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2022 21 godzin temu, opkarol napisał: Ok. Portfolio? w zależy o co chodzi takowego nie posiadam poniewaz ciezko zrobic portfolio ze swoimi pluginami + niestety mialem reset komputera wiec wszystkie prace przepadly ale umiejetnosci zostaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 550 Opublikowano 29 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2022 1 minutę temu, freku123 napisał: poniewaz ciezko zrobic portfolio ze swoimi pluginami co xd brzmi to jak typowa wymówka "miałem reset komputera i straciłem prace" - samo to, że nigdzie nie zapisujesz swoich projektów pokazuje jak podchodzisz do tematu:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freku123 3 Opublikowano 29 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, kerpson napisał: co xd brzmi to jak typowa wymówka "miałem reset komputera i straciłem prace" - samo to, że nigdzie nie zapisujesz swoich projektów pokazuje jak podchodzisz do tematu:p wlasnie glupio zrobilem poniewaz nie zapisalem swoich pluginow w chmurze ale tak jak napisalem to nigdy nie prowadzilem swojego portfolio ale chyba czas zaczac ++ wiem ze brzmi to jak typowa wymowka Edytowane 29 marca 2022 przez freku123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolsatGraniePL 120 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 W dniu 29.03.2022 o 19:21, freku123 napisał: wlasnie glupio zrobilem poniewaz nie zapisalem swoich pluginow w chmurze ale tak jak napisalem to nigdy nie prowadzilem swojego portfolio ale chyba czas zaczac ++ wiem ze brzmi to jak typowa wymowka a chociaż masz jakieś publiczne serwery które robiłeś? znasz ich nazwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweU 64 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freku123 3 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 W dniu 4.04.2022 o 11:20, polsatgraniepl napisał: a chociaż masz jakieś publiczne serwery które robiłeś? znasz ich nazwy? yass chestmc.eu mcpvp.pl grassmc.eu minefly.pl W dniu 4.04.2022 o 12:22, paweU napisał: eh co do tego kiedy tworzylem swoj serwer kiedys poszukiwalem takowych programistow ale juz nie potrzebuje bo sam umiem pisac plugsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opkarol 29 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 10 godzin temu, freku123 napisał: co do tego kiedy tworzylem swoj serwer kiedys poszukiwalem takowych programistow ale juz nie potrzebuje bo sam umiem pisac plugsy No to pokaż co potrafisz, od mojego ostatniego postu zdązyłbyś napisać nie jeden. A no i gratulacje, że udało Ci się Javy I Spigot API nauczyć w jeden miesiąc. Łączę Notatka dodana przez Notro Queito 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweU 64 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Godzinę temu, freku123 napisał: co do tego kiedy tworzylem swoj serwer kiedys poszukiwalem takowych programistow ale juz nie potrzebuje bo sam umiem pisac plugsy Od maja 2021 do teraz nauczyles sie pisac pluginy? orzeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolsatGraniePL 120 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2022 13 godzin temu, freku123 napisał: mcpvp.pl jesteś, czy byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freku123 3 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2022 byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opkarol 29 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2022 Kiedy portfolio? Czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freku123 3 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2022 6 godzin temu, opkarol napisał: Kiedy portfolio? Czekam napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Queito 104 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2022 (edytowane) 36 minut temu, freku123 napisał: napisalem Portfolio – teczka z przykładowymi pracami artysty, a w szerszym znaczeniu prezentacja dokonań danej osoby lub firmy, np. plik zawierający próbki, przykłady i wizerunki wykonanych, kompletnych prac, mogących być podstawą do oceny jej umiejętności, zdolności do pracy na danym stanowisku lub wykonania danego zadania. @edit dalej nie rozumiem dlaczego ten temat jest w zlym forum przez ten cały czas, ale w porzadku Edytowane 12 kwietnia 2022 przez Queito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2022 Ten temat został przeniesiony. 7 godzin temu, Queito napisał: dalej nie rozumiem dlaczego ten temat jest w zlym forum przez ten cały czas, ale w porzadku Umknęło mi, proszę zgłaszać takie rzeczy - też jesteśmy ludźmi Queito 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksky76 0 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 Wbij na ts: HypeSpeak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Necesku 1 Opublikowano 29 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2022 Ja sam technika na serwer nie potrzebuje, nie mam po co wiec sie poprostu wypowiem na ten temat 1. Nie masz portfolio. 2. Nie wiesz co to portfolio co jest skandaliczne (napisales ze niby umiesz HTML, CSS i PHP). 3. "Nauczyles" sie Javy i BukkitAPI w jeden miesiac. 4. Wczesniej sam szukales technika Podsumowanie: Jako ze sam szukales technika to mniejsza ale to ze niby "nauczyles" sie Javy i Bukkit API w jeden miesiac + nie masz zadnego portfolio (a nawet nie wiesz co to jest XD) to sie nie dziw ze nikt cie nie chce bo poprostu jestes sus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lie_pan1 52 Opublikowano 29 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2022 W dniu 28.03.2022 o 21:20, freku123 napisał: Mam kilkuletnie doświadczenie w tworzeniu serwerów umiem tworzyć estetyczne prace które fajnie wyglądają Przecież rok temu szukałeś technika. Kilkuletnie = 2 lub więcej lat. Kłamstwo, kłamstwo, kłamstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi