Skocz do zawartości

[4] Świąteczne konkursy - choinka, skarpeta oraz cukierki dla każdego!

Rekomendowane odpowiedzi

Ho ho ho!

Ugh, ugh... WRÓCIفEM! Wczoraj byłem bardzo zajęty rozdawaniem prezentów, ale już dzisiaj zawitałem na nasze przepiękne forum! Mam dla was kilka konkursów.

Wesołych Świąt!

:choinka:  :choinka:  :choinka:  :choinka:  :choinka:

#1 Konkurs na świątecznego krzaka świąteczną choinkę.

Ohh, Pani Mikołajowa zapomniała o przystrojeniu choinki na święta. Potrzebuję waszej pomocy, bo ta stara jędza nie da mi spokoju.

Wystarczy, że zrobicie zdjęcie swojej świątecznej choinki (obok choinki musi być kartka z napisem "skript.pl") lub po prostu zróbcie projekt waszego krzaczka - rysunek czy coś innego w tym rodzaju.

Pracę nadsyłamy w tym temacie do 30 grudnia do godziny 23:59.

Wszyscy użytkownicy, którzy wezmą udział dostaną prezenty!

Autor najlepszej choinki zdobędzie nową rangę, która pojawi się już niedługo.

:skarpeta:  :skarpeta:  :skarpeta:

#2 Zgubiona skarpeta.

Moja skarpeta gdzieś się zapodziała i potrzebuję jak najwięcej osób, aby ją znaleźć. Mam nadzieję, że mi pomożecie, bo w nocy jest mi bardzo zimno.

Dodajcie mnie do swoich znajomych, a 30 grudnia wylosuję jedną osobę, która zgarnie nową rangę, której jeszcze nie ma! Będzie nas tak wiele, że z pewnością znajdziemy moją skarpetę.

:cukierek:  :cukierek:  :cukierek:

#3 Cukierek dla każego!

Mój worek jest przepełniony świątecznymi cukierkami i muszę je szybko rozdać. Myślę, że dacie mi radę w tym pomóc! Aby to zrobić musi być bardzo dużo.

Napiszcie w tym temacie jak Wam mijają święta, co dostaliście pod choinkę, z kim spędzacie święta. Wszystko co związane z Waszymi rodzinnymi świętami.

Każda osoba, która to napisze dostanie minusowe punkty ostrzeżeń/ plakietkę/ SC! Ale uwaga, uwaga. Muszę rozdać wszystkie moje cukierki, a żeby to zrobić w konkursie musi wziąć udział minimalnie 25 osób, aby konkurs się odbył! 

DACIE RADĘ?

Konkurs trwa do 30 grudnia do godziny 23:59.

:bałwan:

Ahh, prawie zapomniałem Wam przypomnieć o moim zgubionym reniferze, którego nadal poszukuję. Przez tego głupiego zwierzaka miałem wczoraj mnóstwo problemów!

Pamiętajcie też o listach do mnie, bo nadal coś możecie zdobyć! 

:prezent: KONKURS   :prezent: 

P.S Moja świąteczna zagadka nadal nie jest rozwiązana - czy podołasz ją rozwiązać?

https://skript.pl/temat/5210-4-%C5%9Bwi%C4%85teczne-konkursy-choinka-skarpeta-oraz-cukierki-dla-ka%C5%BCdego/

Święta jak Święta, super mijają, pyszne jedzenie i dużo prezentów(oczywiście nie dla mnie). Ja dostałem Słuchawki które mam teraz na głowie, 150zł i cuksy.

----

Dołączona grafika

Duże to xd

Święta mijają mi bardzo miło, w przyjemnej i rodzinnej atmosferze. Od Ciebie mikołaju dostałem Raspberry Pi model B+ z zasilaczem, kartą sd z systemem i obudową, głośnik do telefonu łączący się za pomocą bluetooth oraz porządny długopis i pióro kulkowe którego mi brakowało. Za wszystko serdecznie Ci dziękuje. 

Mój zwariowany choinek:

Dołączona grafika

Święta spędzam rodzinnie. Wczorajszy dzień spędziłem u rodziny. Dostałem trochę pieniędzy. Jakoś ostatnio zbliżyłem się bardziej do mojej dalszej rodziny. Życzę wszystkim wesołych świąt :)

Święta jak zawsze z rodziną , wczoraj byłem u babci i dostałem troszkę pieniędzy , głośnik bloototh i 2 perfumy. Dziś także u rodziny na obiedzie aż do teraz.Życzę , wszystkim szczęśliwych i wesołych świąt oraz szczęsliwego nowego roku  :)

Święta mijają spokojnie, spędzam je z rodzicami a dostałem głośniki, myszkę, latarkę i duużo słodzyczy. :x

Choinka: //poprawiłem zdjęcie, zapomniałem o kartce "sk.pl" :x

Dołączona grafika

Robiłem tosterem więc słaba jakość, ale się starałem :x (jest obrócone jak coś)

Edytowane przez RaiZeN

Choinka będzie później (może)

------------------------------------------------------------------------------

Już

------------------------------------------------------------------------------

Więc tak:

Dostałem 

Przenośny głośnik na bluetooth (dwa tygodnie przed świętami sobie kupiłem, ale że lubię oszczędzać to rodzice mi zaproponowali że to będzie mój prezent, i że oddadzą mi wydane pieniądze ;))

Książkę Felix, Net i Nika oraz Klątwa Domu McKillianów ~ Rafał Kosik

Książkę Candy War Shop Awantura W Salonie Gier ~ Brandon Mull

50 zł od babci <3

Meh... słaby loot, zwłaszcza Candy War Shop :<

Święta u mnie były nazbyt udane, wszystko kupione (WSZYSTKO), ale to nie jedzenie się liczy, lecz atmosfera, miła świąteczna atmosfera w obecności babci, siostry, brata, mamy oraz kota :3

Święta spędzam z (prawie) całą rodziną.

200zł, ferrero rocher (MNIAM!!!!!) i darty.

EDIT: Aha i jeszcze brazuce [emoji14]

Edytowane przez xShadow

Witaj, Mikołaju!

Święta mijają mi miło- w końcu jest to wyjątkowy czas. Spędzam je z rodziną- tą najbliższą oraz z kolegą brata.

Na święta mama wręczyła mi w Twoim imieniu 100 złotych. Dziękuję!

Posiedziałem z kuzynką, pooglądaliśmy coś na YouTubie, porozmawialiśmy. Bardzo lubię z nią przebywać.

Zakolędowałem, kolejne 80 złoty w kieszeni :) zagrałem cichą noc na harmonijce.

Myślę, że święta się udały :V

Świeta byly smaczne spedzalem je z prawie całą familią i dostalem iPhone 5s zloty , glosniki i ps4 + majnkraft ps4 edition + cod aw + playstation plus + dodatkowy pad

Tylko szkoda ze do iphone potrzebuje nano sim a wszystkie sklepy zamkniete do poniedzialku D:

Krzak

Dołączona grafika

Edytowane przez Nieaktywny

Na Wigilię pojechałem z rodzicami do babci (jak zwykle). Dostałem 100 złotych.

W Boże Narodzenie przyszła moja prababcia wraz z moją ciocią i wujkiem. Dostałem 50 złotych.

Po zjedzeniu, skontaktowaliśmy się przez Skype z rodziną w USA. Oni też obchodzili BN, a my oglądaliśmy to przez duży telewizor na ścianie. Pogadaliśmy, pośmialiśmy się i tyle.

Choinka:

Dołączona grafika

W Wigilię wzięliśmy babcię i pojechaliśmy do drugiej babci :D

W Boże Narodzenie ta druga babcia przyjechała do nas.

DzisiajJuż wczoraj :| pojechaliśmy do tej 1 babci.

A jutro urodzinki :D <3

No to tak:

wpadło mi trochę (300-400zł) hajsu, wycieczka do Wiednia (szkolna), od babci książka, od wujka gra (Total War rome II - Edycja Cesarska (chcecie kupić? :c )), zapalarka, słodycze, jeszcze jakieś pierdoły.

Choinegeła mała (u mnie na biurku):

Dołączona grafika

Choinegeła duża (w "gościnnym"):

Dołączona grafika

Książkę Felix, Net i Nika oraz Klątwa Domu McKillianów ~ Rafał Kosik

Która to część? Czytałem całą serię <3

taa, rly bardzo słaby loot.

Moje święta mijają mi bardzo dobrze. Dostałem pod choinkę 570 zł, i dostałem maszynę od csrv na mój serwer. Spędzam święta ze swoimi rodzicami. Rodzicami, siostrą, czterema ciociami, czterema wujami, dwoma babciami, jednym dziadkiem, pięcioma kuzynami / nkami :)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez SavPlays

Moje święta minęły fantastycznie tylko ze szybko ;-; Na wigilii bylem w babci i dziadka gdzie zjechała sie prawie cala najbliższa rodzina. Pod choinkę dostałem trochę hajsów, słodyczy i karnet narciarski na 4h :>.

---------------------------------------------

Oto moja choinka:

(Aby powiekszyc kliknij w obrazek) :3

Dołączona grafika

Choinka później :p

--------------------------

GOTOWE :3

-------------------------

Drogi Mikołaju,

Święta bardzo dobrze mi minęły !

Od Ciebie dostałem tablet, etui i rysik XD Model tableta to Samsung Galaxy Tab 3 Lite ! Za co bardzo dziękuje .

Moja siostra też dostała taki tablet w jej imieniu, także dziękuję !

Od siostry jeszcze dostałem 200 zł :v

Jak co Wigilię cała rodzina była u kochanej babci :D

Moi kuzyni dostali xboxa z 7 grami. Ja go dostałem rok temu, a że miałem dużo gier, które przeszedłem dałem im je !

Jak co rok oglądaliśmy wspólnie Kewina XD

Razem z siostrą i mamą piekliśmy babeczki, ciasteczka i ciasto "Fale Dunaju".

Na następny rok raczej nic nie chcę, bo wszystko mam . Kochającą rodzinę i FORUM SKRIPT.PL XDDDD

Edytowane przez #Bananowiec

Drogi :mikołaj:

Święta (może troszkę spóźnione :P) minęły mi nawet całkiem znośnie, Wigilię spędziłem wraz z najbliższymi przy wspólnej kolacji Wigilijnej. Było dzielenie się opłatkiem, wspólne śpiewanie kolęd, oraz jak tradycja nakazuje - Pasterka. W pierwszy i drugi dzień świąt prawie cały czas byłem w trasie. Odwiedziliśmy wszystkich bliskich, w tym moją babcię (Ogólnie wizyta ta okazała się byś troszkę nudnawa z powodu braku prądu przez okres całej mojej wizyty u niej :P

Na święta zostałem obdarowany pieniędzmi, górą czekolad i paroma mniejszymi prezentami :)

Jako iż Zdjęcie robione telefonem było w słabej jakości pozwoliłem sobie zbudować chuineczkę z klocków :3

Dołączona grafika

Dołączona grafika

nie widać tekstu cholerka, no ale musicie mi uwierzyć że tam jest ten napis, bo chyba nikt rozsądny w internecie nie publikował by choinki z kartką w środku? XD

@down

o co ci chodzi?

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...